Κατσιβελικο σποτ ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κατσιβελικο σποτ ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μάιος 2019, 21:51

pluton έγραψε:Εμένα βρε μπαγλαμά να ζητήσεις συγνώμη; Από τον εαυτό σου και τις ιδέες σου να ζητήσεις.

Δεν τις προδωσα, ουτε τις κρυβω οπως εσυ, που ντρεπεσαι να δηλωσεις τι εισαι ενω ειναι φανερο σε ολους.

Και το ιδιο κανουν οι περισσοτεροι του χωρου σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Μάιος 2019, 22:05

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εμένα βρε μπαγλαμά να ζητήσεις συγνώμη; Από τον εαυτό σου και τις ιδέες σου να ζητήσεις.

Δεν τις προδωσα, ουτε τις κρυβω οπως εσυ, που ντρεπεσαι να δηλωσεις τι εισαι ενω ειναι φανερο σε ολους.

Και το ιδιο κανουν οι περισσοτεροι του χωρου σου.

Κατ αρχάς να ζητήσω συγνώμη εγώ για το "μπαγλαμά" μπήκα αμέσως και το έσβησα (δεν σε πρόλαβα).... μπορείς να το ελέγξεις ότι αμέσως μπήκα και το διόρθωσα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μάιος 2019, 22:07

pluton έγραψε:Κατ αρχάς να ζητήσω συγνώμη εγώ για το "μπαγλαμά" μπήκα αμέσως και το έσβησα (δεν σε πρόλαβα).... μπορείς να το ελέγξεις ότι αμέσως μπήκα και το διόρθωσα.

Δεν υπαρχει θεμα ρε Πλουτονα, τοσα σου χω πει και γω τοσα χρονια :D θα ταν αδικο να σε εγκαλεσω για μια κουβεντα πανω στα νευρα σου. Κανενα προβλημα :ciao5:
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”