Πόση θα είναι η διαφορά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ποια η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές;

1-4 τοις εκατό υπέρ ΣΥΡΙΖΑ
2
11%
Ισοψηφία
1
5%
1-5 τοις εκατό υπέρ ΝΔ
4
21%
5-8 τοις εκατό υπέρ ΝΔ
9
47%
8 και πάνω τοις εκατό υπέρ ΝΔ
3
16%

Σύνολο ψήφων: 19

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πόση θα είναι η διαφορά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές;

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Μάιος 2019, 16:53

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Υπάρχουν τρεις περιφέρειες Μακεδονία-Θράκη-Νησιά Αιγαίου πληθυσμός πάνω από 3.000.000, εδώ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ χαμηλά, αυτοί τι θα ψηφίσουν; Εγώ βλέπω συντριβή ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλαω για την επικρατεια οχι για μεμονωμενες περιφερειες. Σε Αθηνα, Πειραια, Κρητη και Ιονιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα παει καλυτερα (ή μαλλον λιγοτερο ασχημα) σε σχεση με την Β. Ελλαδα οποτε η διαφορα θα μετριαστει.

Μην ξεχναμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κερδισε με +7 το 2015. Αυτο το +7 ειναι αδυνατο να γινει -10 σε 5 μολις χρονια.

Αυτο θα μπορουσα να το περιμενω μονο αν δεν υπηρχε η ΧΑ στην μεση καθως και αλλοι ακροδεξιοι που παιρνουν ψηφους απο την ΝΔ.

Όπως και να το κάνεις το μέρος τελικά επηρεάζει το σύνολο.

Σε Αθήνα, Πειραιά, Κρήτη και Ιόνιο και στις άλλες περιοχές Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Ήπειρο δεν νομίζω ότι είναι πλειοψηφικός ο ΣΥΡΙΖΑ, εσύ τι βλέπεις στην Αθήνα, Πειραιά πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ δεν το βλέπω.

Ξέρεις ποιο είναι το λάθος των δημοσκοπήσεων ότι τελικά βγαίνουν από ερωτήσεις σε κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

Έτσι το βλέπω, ακόμα και στην Κρήτη η εντοπιότητα του Κούλη θα λειτουργήσει κατά ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μάιος 2019, 17:03

pluton έγραψε:Όπως και να το κάνεις το μέρος τελικά επηρεάζει το σύνολο.

Σε Αθήνα, Πειραιά, Κρήτη και Ιόνιο και στις άλλες περιοχές Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Ήπειρο δεν νομίζω ότι είναι πλειοψηφικός ο ΣΥΡΙΖΑ, εσύ τι βλέπεις στην Αθήνα, Πειραιά πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ δεν το βλέπω.

Ξέρεις ποιο είναι το λάθος των δημοσκοπήσεων ότι τελικά βγαίνουν από ερωτήσεις σε κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

Έτσι το βλέπω, ακόμα και στην Κρήτη η εντοπιότητα του Κούλη θα λειτουργήσει κατά ΣΥΡΙΖΑ.

Δε θα ειναι πλειοψηφικος ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχεδον καμια περιφερεια. Και στην Αττικη θα χασει απλα με μικροτερη διαφορα και αυτη η μικροτερη διαφορα θα μετριασει το μεγαλο στραπατσο στην Β. Ελλαδα.

Δεν νομιζω να πεσει κατω απο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα το πιστευα μονο αν περιμεναμε μεγαλη ανοδο του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ ή της ΛΑΕ ή καποιου αλλου αριστερου ή κεντροαριστερου σχηματος.

Πιστευω η αριστερα και η κεντροαριστερα μαζι θα εχουν ενα 42-45% στις ερχομενες εκλογες. Στην Ελλαδα ιστορικα δεν νομιζω να χει πεσει ποτε πιο κατω αυτο το μπλοκ.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Μάιος 2019, 17:05

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:2-3 μοναδες τωρα και 4-5 τον Οκτωβριο

Αυτα τα 10αρια και 15αρια που βγαζουν οι δημοσκοποι της ΝΔ δεν υπαρχουν.

οχι δεν μας συμφέρει...
σήμερα έλεγα για την ιδέα μου και όλοι συμφωνούν
πρέπει να χάσει ο συριζα με ένα 15% τουλάχιστον για να πάρουμε κάνα μισθό κι εμείς τα λιμά

Στο κλάσιμο μας έχουν Vallon και ειδικά τους εκπαιδευτικούς, ποσώς τους ενδιαφέρουμε :lengua:

Για τους καραβανάδες, δικαστικούς κλπ λεφτά ....υπάρχουν ! και αναδρομικά! και άλλα πολλά..
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Μάιος 2019, 17:41

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Όπως και να το κάνεις το μέρος τελικά επηρεάζει το σύνολο.

Δε θα ειναι πλειοψηφικος ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχεδον καμια περιφερεια. Και στην Αττικη θα χασει απλα με μικροτερη διαφορα και αυτη η μικροτερη διαφορα θα μετριασει το μεγαλο στραπατσο στην Β. Ελλαδα.

Δεν νομιζω να πεσει κατω απο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα το πιστευα μονο αν περιμεναμε μεγαλη ανοδο του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ ή της ΛΑΕ ή καποιου αλλου αριστερου ή κεντροαριστερου σχηματος.

Πιστευω η αριστερα και η κεντροαριστερα μαζι θα εχουν ενα 42-45% στις ερχομενες εκλογες. Στην Ελλαδα ιστορικα δεν νομιζω να χει πεσει ποτε πιο κατω αυτο το μπλοκ.

30% ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα πέσεις πολύ έξω ... Θυμήσου το.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Μάιος 2019, 17:44

Λαχουρένιος έγραψε:2-3 μοναδες τωρα και 4-5 τον Οκτωβριο

Αυτα τα 10αρια και 15αρια που βγαζουν οι δημοσκοποι της ΝΔ δεν υπαρχουν.

με τον κουλη στην νδ παιζει ανατροπη, νικη νδ στις ευρωεκλογες και νικη συριζα στις εθνικες. Με αδωνη στην νδ, παιζει 10+ στις ευρωεκλογες 15+ στις εθνικες. Αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Μάιος 2019, 18:25

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:
οχι δεν μας συμφέρει...
σήμερα έλεγα για την ιδέα μου και όλοι συμφωνούν
πρέπει να χάσει ο συριζα με ένα 15% τουλάχιστον για να πάρουμε κάνα μισθό κι εμείς τα λιμά

Στο κλάσιμο μας έχουν Vallon και ειδικά τους εκπαιδευτικούς, ποσώς τους ενδιαφέρουμε :lengua:

Για τους καραβανάδες, δικαστικούς κλπ λεφτά ....υπάρχουν ! και αναδρομικά! και άλλα πολλά..

ισχύουν αυτά που γράφεις,
όμως
με εκνευρίζει ότι τους καθηγητές νομίζει ο συριζα ότι τους έχει στο τσεπάκι λόγω και καλά ...αριστεράς

πρέπει να νιώσει λίγο απομονωμένος από εμάς για να ξυπνήσει και να δει ότι υπάρχουμε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Μάιος 2019, 18:30

Πόσα χρόνια υπηρεσίας έχεις ρε συ; 24 εγώ από ιδιωτικό + δημόσιο και μια ζωή βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια σαν χαλασμένο γραμμόφωνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2019, 08:03

pluton έγραψε:30% ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα πέσεις πολύ έξω ... Θυμήσου το.

Ωραια εγω σου λεω παιρνει 25%. ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ και συνολικα τα κομματα αριστερα του κεντρου ποσο λες να παρουν?

Αν δεις τα αποτελεσματα των εκλογων απο το '74 μεχρι σημερα, ολα αυτα τα κομματα δεν εχουν πεσει ποτε κατω απο το 43%.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 16 Μάιος 2019, 08:15

5-8% και αυτό λόγω Μητσοτάκη. Αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι, ο Τσίπρας θα του έριχνε 10%+.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2019, 08:36

Echelon έγραψε:5-8% και αυτό λόγω Μητσοτάκη. Αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι, ο Τσίπρας θα του έριχνε 10%+.

Ποσο πιστευεις θα παρει η ΝΔ και ποσο ο ΣΥΡΙΖΑ?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”