Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 07:41

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ο Κούλης είναι που κάνει τις κατινιες όχι ο Τσίπρας. Οι "συναισθηματισμοι" είναι απάντηση στις κατινιες του Κούλη ο οποίος πληρώνεται με το όνομα ίδιο νόμισμα από τον Τσίπρα...(που κατά την γνώμη μου άργησε πολύ να του τα επιστρέψει στην μάπα).
Για άλλη μια φορά ξεπλένεις τον Κούλη και μεταφέρεις όλο το βάρος της παπαρολογιας πανω στον Τσίπρα ενώ κανονικά ανήκει στον Κούλη. Μετά δυσανασχετείς που σε κατηγορούν για φιλο-κουλικο και σε αποκαλούν γαλάζιο σφυροδρέπανο... :s_no

Ο Τσιπρας ειναι που μιλαει συνεχεια για ηθικο πλεονεκτημα και για διαπλοκη της ΝΔΣΟΚ με ολιγαρχες και μεσα στην βουλη ειπε οτι η οικογενεια του Κουλη πλουτισε απο την πολιτικη πραγμα που ισχυει.

Αλλα εξισου ισχυει οτι η οικογενεια του Τσιπρα πλουτισε απο την χουντα, αρα αφου αναφερθηκε ο ενας σε οικογενειες, μπορει να αναφερθει και ο αλλος. Οπως και για την σχεση του Τσιπρα με την Παναγοπουλου.

Και μπορω να σου φερω απειρα ποστ απο δικο σας μποτ, που ασχολειται με το αν η Μαρεβα ειναι συμβατικα με τον Μητσοτακη ή οχι, ή με το γεγονος οτι ο Γεωργιαδης παντρευτηκε γυναικα που ειχε ξαναπαντρευτει. Πολιτικη επιπεδου espresso κανετε γιατι ειστε κατινες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 07:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:...

Για πες μου Βακχε αυτα ειναι κατινιες ή οχι?

Οι εσωκομματικές στη νδ έβγαλαν "σκληρό κεφάλαιο" πασπαλισμένο με φιλοναζισμό και αστική ακροδεξιά με αντιπρόεδρο άτριχο μεσήλικα με τσιριχτή φωνή και σύζυγο χωρισμένη 40άρα με παιδιά.

Αρσενικά που μεγαλώνουν τα παιδιά άλλων αρσενικών κατατάσσονται στην κατηγορία Β από δαρβινική σκοπιά εξ ορισμού και δε σηκώνει συζήτηση.Η έλλειψη τριχών και η περίεργη φωνή επίσης.Τώρα πως δεν είναι άξια σχολιασμού από ένα τύπο που σήκωσε πριν λίγες μέρες νήμα για λεβεντομαλάκες το αφήνω στην κρίση όσων μας διαβάζουν.Επίσης επειδή τον βλέπω πάει και ψέλνει και κάνει το θρησκευόμενο ο συγκεκριμένος,μάθε ότι ο Χριστός ο ίδιος απαγορεύει το γάμο ακόμα και με χωρισμένη γυναίκα.Ψιλά γράμματα όταν γίνεται ξέπλυμα της ΝΔ όμως

Οταν για παράδειγμα ένα ανδρόγυνο λεφτάδων ενώνεται με τα δεσμά του γάμου για να ενώσουν τις περιουσίες τους,ένας τυπικός αστικός γάμος από συμφέρον (βλ. καλύτερο βιογραφικό της χώρας και πρακτικά διαλυμένο σπίτι που ενώθηκε για τα μάτια του κόσμου) τότε γίνεται λόγος για πορνεία.

Ένας ανύπαρκτος γόνος είναι ρε,δεν υπάρχει λόγος να τον υπερασπίζεσαι.Τυχερός τεμπέλης είναι.ρε,αστικός γάμος από συφμέρον κοκ.Για γιατρός ήταν να πάει στις ηπα και στην πορεία προέκυψε το βουλευτιλίκι και η πολιτική.Ακούγονται πολλά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Μάιος 2019, 11:47

Αρίστος έγραψε:Πρεπει να ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ απελπισμενος ο κυκλος του Κουλη για να κανει τετοιες αλητικες επιθεσεις...

που δεν θα εκαναν ουτε τα πιο τελειωμενα χουλιγκανικα τσογλανια.

.

H Mαρεβα δεν εχει κατηγορηθει απο τους Συριζαιους μονο οτι φταιει και για την κλιματικη αλλαγη
Για οτι αλλο εχει γινει στον πλανητη της εχουν προσαψει ευθυνες
Εν τω μεταξυ κανενα απο τα δηθεν σκανδαλα Μαρεβα δεν εχει προχωρησει

Οτιδηποτε εχει βγει για Μαρεβα το εχεις αναπαραξει και εσυ βαζοντας και δικες σου πινελΙΕς
Και θα μας μιλησεις τωρα για αλητικη συμπεριφορα και τελειωμενα χουλιγκανικα τσογλανια;
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Μάιος 2019, 13:11

oi πολιτικοι εφαρμοζουν αυτο που γνωριζουν καλυτερα την κατινιά το κουτσομπολιο
και το σκυψιμο στους ξενους με το ..ναι κυριε ...μαλιστα κυριε

αυτο το ...μη το χαρακτηρισω μονο ενας εθνικιστης -πατριωτης θα το σπασει

ουτε η αριστερα ουτε η δεξια και υπαρχουν χιλιοι λογοι γιαυτο

υσ..αν εχουμε την πρωτια που ενας εθνικιστης να ειναι στην πρωθυπουργια
και να εχουμε τα ιδια φαινομενα τοτε θα ειναι και αυτος μαιμου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 14:57

Λαχουρένιος έγραψε:Αλλα εξισου ισχυει οτι η οικογενεια του Τσιπρα πλουτισε απο την χουντα

Για να δουμε ΠΟΣΑ fake news διακινησε η Νουδουλα και τι ισχυει στην πραγματικοτητα.

Η πρωτη διαψευση που βαζω ειναι για την φωτο που διακινησε η Νουδουλα οτι δηθεν πισω απο τον Παπαδοπουλο ειναι ο πατερας του Τσιπρα και την διαψευση την κανουν τα ellhnikia hoaxes.

Και η δευτερη οτι ο Παυλος Τσιπρας, ο πατερας του πρωθυπουργου ΔΕΝ συμμετειχε στην εταιρεια ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ οπως ισχυριζεται η ΝΔ.

Ποιος είναι ο κύριος πίσω από την τριανδρία της χούντας που έγινε διάσημος μέσα από μια φωτογραφία; Γιατί δεν είναι ο πατέρας του Τσίπρα. Εμφανίζεται και σε άλλες λήψεις ως υφυπουργός της χούντας

Εικόνα

Η έρευνα του ellinikahoaxes στα αρχεία των ελληνικών επικαίρων και στο φωτορεπορτάζ της επταετίας δείχνει ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι συγγενής του πρωθυπουργού, αλλά μέλος των τελευταίων κυβερνήσεων των πραξικοπηματιών και μάλιστα καταγράφεται σε δύο ορκομωσίες των δοτών κυβερνήσεων.

https://www.mixanitouxronou.gr/pios-ine ... untas/amp/

........................................................................................

Γιωργος Αριδας
2 ώρες ·

Ξεσκεπάστηκαν οι γκεμπελιστές και οι λασπολόγοι.

(Στο μεταξύ η τεχνική εταιρεία Σκαπανεύς σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Παύλος Τσίπρας όχι μόνο δεν ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας, αλλά και ουδεμία άλλη σχέση είχε με την εταιρεία μας..!!)

Τα απόρρητα αρχεία της ασφάλειας της χούντας στην Αθήνα και στην Κρήτη ήταν άκρως αποκαλυπτικά για τον γιο του εφιάλτη, το χουντικό σταγονίδιο Άδωνι Γεωργιάδη και τα ΜΜΕ των διεφθαρμένων που τους στηρίζουν.. Οι παραπάνω στήριξαν την προπαγάνδα τους σε μια ψεύτικη έρευνα που έκανε ένας αισχρός με όλη τη σημασία της λέξης Στέφανος Χίος, ενώ γνώριζαν ότι ήταν όλα μεθοδευμένα από το βρώμικο παλαιό σύστημα και τα διάφορα χαλκεία.!! Ο πατέρας του Πρωθυπουργού όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με την χούντα, αλλά αυτός μαζί με τον αδερφό του συνελήφθησαν για την αντιχουντική τους δράση στην Κρήτη με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος καλούσε τους Κρητικούς σε ένοπλο αγώνα κατά του τυραννικού καθεστώτος του Παπαδόπουλου, Παττακόυ και Μακαρέζου.. Ο πατέρας του Τσίπρα φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή με αναστολή..!! Ενώ ο αδερφός του διέφυγε τη σύλληψη..! Μετά την πτώση της χούντας εντάχθηκε με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ως απλό μέλος, όπου και παρέμεινε μέχρι το θάνατό του το 2012...
Απορίας άξιον είναι ότι το ΠΑΣΟΚ που ενώ τα ήξερε όλα αυτά δεν βγήκε καν να πει μια κουβέντα, να υπερασπίσει έναν νεκρό που του έριξαν τόνους λάσπη οι διεφθαρμένοι της ΝΔ και τα ΜΜΕ και φυσικά ο Στέφανος Χίος που δεν τον ενοχλεί κανένας γιατί είναι βαλτός από το βρώμικο σύστημα που του παρέχει προστασία..!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εγώ, φίλες και φίλοι, που υπηρέτησα 35 χρόνια στο ΥΠΕΧΩΔΕ (Υπουργείο Δημοσίων Έργων, τότε), σας ενημερώνω ότι την εποχή εκείνη υπήρχαν τέσσερις μεγάλες τεχνικές εταιρείες, ο Σκαπανεύς, η Αρχιρόδον, η ΕΔΟΚ ΕΤΕΡ και ο Κάστωρ... Γνωρίζαμε όλοι τον μεγαλο-ιδιοκτήτη του Σκαπανέα και όλους τους μηχανικούς του. Δεν υπήρχε κανείς μηχανικός με το όνομα Παύλος Τσίπρας..!!
Σκαπανεύς και Αρχιρόδον δραστηριοποιούνταν και στη Μέση Ανατολή σε Σαουδική Αραβία, Ιράν και Λιβύη... Τότε, (1971) ήμουνα νέος και υπηρετούσα στον ποιοτικό έλεγχο του εργαστηρίου του Υπουργείου και μου πρότειναν να πάω στη Σαουδική Αραβία ή στο Ιράν ή στη Λιβύη ως εργαστηριακός με πολύ μεγάλες αποδοχές..! Δεν δέχτηκα και παρέμεινα στο Υπουργείο..!
Μετά τον ερχομό του Αγιατολάχ Χομεϊνή και την εγκαθίδρυση θεοκρατικού καθεστώτος στο Ιράν, πολλές εταιρείες διώχτηκαν και κατασχέθηκαν μηχανήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.. Δεν θυμάμαι αν, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, χρεοκόπησαν και διαλύθηκαν..!! Τότε έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα..!!
Έτσι έχουν τα πράγματα, φίλες και φίλοι..!

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5955180393

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 15:03

Και οχι μονο ο πατερας του Τσιπρα δεν πλουτισε απο τη χουντα...

αλλα ειχε φυλακιστει κιολας για ενα διαστημα.

Το 1972 ο πατέρας και ο θείος μου έφυγαν και επέστρεψαν μετά τη χούντα. Υπάρχει κάτι άλλο που είναι πιο σοβαρό. Είναι πολύ μεγάλη αθλιότητα να κατηγορείται ένας άνθρωπος που είχε αντίσταση μέσα στη χούντα. Ο πατέρας μου, με το που έγινε το πραξικόπημα, το 1967, ενεργοποιήθηκε με άλλους από την Ένωση Κέντρου και ίδρυσαν τη 10, που έκαναν και ένοπλες ενέργειες. Ορισμένοι μάλιστα, λένε ότι ο πατέρας μου ήταν και από τους πιο ενεργούς. Συνελήφθησαν τον Νοέμβριο του 1967. Ο πατέρας μου συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 1968. Τότε είχαν συλληφθεί η μητέρα μου, ο θείος μου ο Παύλος (πατέρας του Αλέξη), για να συλλάβουν τον πατέρα μου. Θυμάμαι τον πατέρα μου να τρέχει να βοηθήσει στο Πολυτεχνείο. Αντίστοιχη ιστορία, αλλά λιγότερο ενεργός, είχε και ο θείος μου ο Παύλος. Μετά βοηθούσαν στο ΠΑΣΟΚ, δίχως να ζητούν εξαργύρωση γι' αυτή τη βοήθεια.

https://www.lifo.gr/now/politics/236769 ... stoma-toys

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Μάιος 2019, 15:05

Αρίστος έγραψε:
Η πρωτη διαψευση που βαζω ειναι για την φωτο που διακινησε η Νουδουλα οτι δηθεν πισω απο τον Παπαδοπουλο ειναι ο πατερας του Τσιπρα και την διαψευση την κανουν τα ellhnikia hoaxes.

To οτι την φωτο αυτη την διακινησε η ΝΔ ειναι hoax :D
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 15:11

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οτιδηποτε εχει βγει για Μαρεβα το εχεις αναπαραξει και εσυ βαζοντας και δικες σου πινελΙΕς
Και θα μας μιλησεις τωρα για αλητικη συμπεριφορα και τελειωμενα χουλιγκανικα τσογλανια;

α) Η Μαρεβα ειναι ζωντανη και μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο της. Ο πατερας του Τσιπρα ειναι πεθαμενος και δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του. Στην ελληνικη κοινωνια θεωρειται σαν απολυτη ξεφτιλα η περιυβριση νεκρου και μαλιστα με ψεματα στοιχεια.

β) Η Μαρεβα ειναι η συζυγος του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης και εχει και πολιτικη δραση υπερ της ΝΔ (εχει κανει και ομιλια σε επιχειρηματιες). Ο πατερας του Τσιπρα ΔΕΝ υπηρξε πολιτικο προσωπο, ουτε εχει πολιτικη σχεση με τον πρωθυπουργο μιας και ειναι πεθαμενος.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 15:37

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

To οτι την φωτο αυτη την διακινησε η ΝΔ ειναι hoax :D

Αυτοεξευτελισμός Κεφαλογιάννη με fake φωτογραφία «του πατέρα του Τσίπρα»

Εικόνα

Ψεύτικη φωτογραφία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα «με χουντικούς» παρουσίασε σε τηλεοπτικό πάνελ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, εμφανίζοντας τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ της χούντας των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη, Διομήδη Αγγελόπουλος, ως πατέρα του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, ο νυν και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε την «ζωντανή» διάψευση από τους συνομιλητές του, με τον ίδιο να επιμένει φωνάζοντας «δεν ανακαλώ τίποτα».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο «Kontra Channel», ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από την κάμερα να κάνει κοντινό πλάνο στο κινητό του τηλέφωνο, επιδεικνύοντας φωτογραφία των χουντικών, ανάμεσα στους οποίους υποστήριζε πως βρίσκεται ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα.

https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... sipra.html

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Μάιος 2019, 15:40

Ναι μεν αλλά... ο θείος του Ηρακλής Τσίπρας, διετέλεσε διορισμένο στέλεχος στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος επί δικτατορίας. :D
Αυτό ήταν η επιβράβευση του για την αντιστασιακή δράση του ιδίου και της οικογένειας του;
Γιατί απ' ό,τι ξέρουμε και όπως έχει καταγράψει η ιστορία άλλου είδους ''επιβράβευση'' επιφύλασσε η χούντα στους αντιφρονούντες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”