Η δημοσκόπηση των τηλεοπτικών συνεντεύξεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Η δημοσκόπηση των τηλεοπτικών συνεντεύξεων

Δημοσίευσηαπό Echelon » 25 Απρ 2019, 18:28

Η απελπισία πρέπει να έχει χτυπήσει κόκκινο.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Απρ 2019, 18:32

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο δεν ειναι δημοσκοπηση, γιατι δεν σημαινει οτι οποιος βλεπει Τσιπρα ή Κουλη θα τους ψηφισει.

Καταφευγετε σε τετοιες μαλακιες γιατι χανετε στις κανονικες δημοσκοπησεις.

Περισσότεροι βλέπουν στην τηλεόραση τον Πολλάκη, παρά τον Τσίπρα.

Επομένως ο Πολλάκης θα πρέπει να ηγηθεί, στο εξής, του ανανεωμένου κινήματος της Αριστεράς, για να φέρει τη νίκη ....

.... στα Φόρουμς.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Απρ 2019, 18:40

τα ειπαμε ρε αριστο. αν ο προδοτης δεν προδιδε την μακεδονια, 20 χρονια καραβοκυρης θα ητανε. οι σφυγμομετρησεις απλα δειχνουν οτι ο κουλξς δεν τραβαει. οποιον αλλο και αν ειχε αρχηγο απο τον αδωνη μεχρι τον μουστακια, θα πηγαινε πολυ καλυτερα. ποτε ξανα αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης δεν ητανε τοσο αντιπαθεις ενω ο λαος θελει να παει στη φυλακη ο προδοτης. φαντασου ο τσιπρας να ειχε σοβαρο αντιπαλο, αλλα δεν εχει, διοτι καραγκιοζηδες ψηφοφοροι πραξαν το αυτονοητο και βγαλαν τον κουλη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 25 Απρ 2019, 19:54

Δε θα βγει γλιτσοτάκης για πθ πλούτωνα,τσάμπα χαραμίζεσαι στα κόπυ πάστε.Και ο Τσίπρας όσο αναπνέει θα δηλώνει παρών.Συνήθισέ το.Καλό Πάσχα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Απρ 2019, 20:59

'71 έγραψε:Δε θα βγει γλιτσοτάκης για πθ πλούτωνα,τσάμπα χαραμίζεσαι στα κόπυ πάστε.Και ο Τσίπρας όσο αναπνέει θα δηλώνει παρών.Συνήθισέ το.Καλό Πάσχα.

Εικόνα

Εγώ δεν είμαι ούτε υπέρ του Τσίπρα ούτε υπέρ του Κούλη, εγώ προτιμώ για πρωθυπουργό τον Γεωργούλη, κυρίως διότι μου αρέσει το τραγούδι "Η Κική και η Κοκό" Παραδοσιακό διασκευή Βαφειάδης Μάνος.

Εξηγούμαι:

Γεωργούλης: Συζητούσα και με τη ΝΔ - Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος συζητήσεων, από τη στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Λάρισα, υπήρξαν επαφές και συζητήσεις. Δεν ήταν επίσημες προτάσεις. Μέσα στις κουβέντες, "κούμπωσε" και μου είπαν θέλουμε να συνεργαστείς μαζί μας. Έγινε από δύο κόμματα αλλά θα μπορούσα να σκεφτώ και τρίτο και τέταρτο»........

http://www.msn.com/el-gr/news/politics/ ... cid=ASUDHP

Πως να το κάνουμε ζούμε στην δημοκρατία του Γεωργούλη....

Μπαίνω σ' ένα περιβόλι
βλέπω μια μελαχρινή
την ρωτώ για τ' όνομά της
και μου λέει με λεν Κική
παρακάτω μια ξανθούλα
με ματάκι γαλανό
σαν την ρώτησα κι εκείνη
μου' πε πως την λεν Κοκό

Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω
απ' την Κική και την Κοκό
ποια να διαλέξω
την Κική την αγαπώ
μα μ' αρέσει κι η Κοκό
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2019, 21:03

pluton έγραψε:Εγώ δεν είμαι ούτε υπέρ του Τσίπρα ούτε υπέρ του Κούλη

Tι θα ψηφισεις δηλαδη? :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2019, 21:12

Echelon έγραψε:Η απελπισία πρέπει να έχει χτυπήσει κόκκινο.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ε ρε τρελλα που πουλατε. Εξ αρχης εγραψα οτι η ΝΔ ειναι μπροστα. Οι τηλεθεασεις ομως δειχνουν οτι το ψοφαλογο Κουλης δεν τραβαει και μπορει να εχουμε εκπληξεις.

Ξερεις γιατι εχει ενδιαφερον η επικρατηση Τσιπρα στις τηλεθεασεις;

Γιατι πολλοι που τον προτιμησαν απο τον κουλη ειναι αναποφασιστοι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 25 Απρ 2019, 21:17

denplirono έγραψε:τα ειπαμε ρε αριστο. αν ο προδοτης δεν προδιδε την μακεδονια, 20 χρονια καραβοκυρης θα ητανε. οι σφυγμομετρησεις απλα δειχνουν οτι ο κουλξς δεν τραβαει. οποιον αλλο και αν ειχε αρχηγο απο τον αδωνη μεχρι τον μουστακια, θα πηγαινε πολυ καλυτερα. ποτε ξανα αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης δεν ητανε τοσο αντιπαθεις ενω ο λαος θελει να παει στη φυλακη ο προδοτης. φαντασου ο τσιπρας να ειχε σοβαρο αντιπαλο, αλλα δεν εχει, διοτι καραγκιοζηδες ψηφοφοροι πραξαν το αυτονοητο και βγαλαν τον κουλη

και μαντεψε γιατι οι αμερικανοι εχουν στησει ετσι το πολιτικο σκηνικο :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2019, 21:21

Αρίστος έγραψε:Εξ αρχης εγραψα οτι η ΝΔ ειναι μπροστα.

Καποτε μας ελεγες οτι τον Μαρτιο θα χετε περασει μπροστα.
Μπαινει Μαιος και ακομα και συ λες οτι ειστε πισω.

Καλα κρασα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Απρ 2019, 21:30

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
denplirono έγραψε:τα ειπαμε ρε αριστο. αν ο προδοτης δεν προδιδε την μακεδονια, 20 χρονια καραβοκυρης θα ητανε. οι σφυγμομετρησεις απλα δειχνουν οτι ο κουλξς δεν τραβαει. οποιον αλλο και αν ειχε αρχηγο απο τον αδωνη μεχρι τον μουστακια, θα πηγαινε πολυ καλυτερα. ποτε ξανα αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης δεν ητανε τοσο αντιπαθεις ενω ο λαος θελει να παει στη φυλακη ο προδοτης. φαντασου ο τσιπρας να ειχε σοβαρο αντιπαλο, αλλα δεν εχει, διοτι καραγκιοζηδες ψηφοφοροι πραξαν το αυτονοητο και βγαλαν τον κουλη

και μαντεψε γιατι οι αμερικανοι εχουν στησει ετσι το πολιτικο σκηνικο :yesyes:

οι γερμανοι το στησανε ετσι ωστε να κυβερνησουν μαζι νδ και συριζα οπως εκαναν λιγα χρονια πιο πριν πασοκ και νδ. βασικα ειναι το ιδιο κομμα το κομμα του ευρω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”