παρακολουθούσα τον παυλόπουλο μόλις τώρα...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: παρακολουθούσα τον παυλόπουλο μόλις τώρα...

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Απρ 2019, 08:38

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:Επίσης σημαντικό είναι να δούμε ότι το κκε αρχίζει να εκσυγχρονίζεται και να βγάζει προς τα έξω στελέχη που έχουν ικανότητα να αρθρώσουν κατανοητό πολιτικό λόγο γεγονός που μάλλον πρέπει να είναι έργο του κουτσούμπα.
Η εποχή της παπαρήγα τους απομόνωσε από την κοινωνία
θα άξιζε να βρούμε σε γιουτιουμπ την εκπομπή..

Συμφωνω σε αυτο, οπως και να χει μεγαλυτερη παρουσια στα ΜΚΔ και οχι να αφηνει τα μποτ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ να αλωνιζουν. Δεν νομιζω οτι φταιει μονο η Παπαρηγα σε αυτο ομως.

Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν το ψάχνω, βλέπω το αποτέλεσμα
σαφώς τώρα πια το κεε εμφανίζει ένα πολύ πιο προσιτό προφιλ παρά εκείνο των πιο παλιών χρόνων
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 25 Απρ 2019, 19:07

Ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προχθες στην ερτ1 για το Δήμο Αθήνας όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος
"Γιατί εσάς και όχι τον Σοφιανό του ΚΚΕ" απάντησε γιατί το ΚΚΕ το '89 μπήκε σε κυβέρνηση...
Με τέτοιες απαντήσεις προβλέπω ότι δε θα μείνει άνθρωπος σε αυτό το κόμμα που δε θα ψηφίσει ΚΚΕ!

Λαχουρενιος mode off :P
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Απρ 2019, 19:14

L'ami du peuple έγραψε:Ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προχθες στην ερτ1 για το Δήμο Αθήνας όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος
"Γιατί εσάς και όχι τον Σοφιανό του ΚΚΕ" απάντησε γιατί το ΚΚΕ το '89 μπήκε σε κυβέρνηση...
Με τέτοιες απαντήσεις προβλέπω ότι δε θα μείνει άνθρωπος σε αυτό το κόμμα που δε θα ψηφίσει ΚΚΕ!

Eγώ πάντως θα ψηφίσω ΚΚΕ , και στον πούτσο μου τον ξενύχτη για τη γνώμη σας.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2019, 19:25

L'ami du peuple έγραψε:Ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προχθες στην ερτ1 για το Δήμο Αθήνας όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος

Παλιοτερα τους ειχα σε εκτιμηση τους ανταρσαιους αλλα με εχασαν εντελως οταν στηριξαν τον ποκοπικο στο δημοψηφισμα του '15.

Ακομα χειροτερα, ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ ακολουησαν τον Λαφαζανη στην ΛΑΕ :ohno:

Πρακτικα δεν υπαρχει ΑΝΤΑΡΣΥΑ πια, το ΝΑΡ και το ΣΕΚ εμειναν.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Απρ 2019, 19:42

υπάρχει ρε...
εντάξει , δεν είναι το αστικό κόμμα όμως όπου υπάρχει δίνει τις μάχες του
αυτό όπως καταλαβαίνετε το ξέρω από πρώτο χέρι

για τον ποκοπίκο δεν ξέρω γιατί και ΑΝ τον στήριξαν αρχικά,πάντως σας βεβαιώνω ότι μετά από τις παπαριές που έκανε ο ανταρσυα τον έχει σκίσει στο κράξιμο και στον αγώνα εναντίων του.

Μη λέμε αστεία, μόνο αποκούμπι που έχουμε ειδικά στην εκπαίδευση είναι ο ανταρσυα και το κκε
αυτοί είναι οι μόνοι που μάχονται..
για τη δακε και την πασπ δεν θέλω να γράψω κουβέντα
μεγαλύτερα πουλημένα καθίκια δεν υπάρχουν

οπότε .....ξανασκεφτείτε το
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2019, 20:48

vallon έγραψε:Μη λέμε αστεία, μόνο αποκούμπι που έχουμε ειδικά στην εκπαίδευση είναι ο ανταρσυα και το κκε
αυτοί είναι οι μόνοι που μάχονται..
για τη δακε και την πασπ δεν θέλω να γράψω κουβέντα
μεγαλύτερα πουλημένα καθίκια δεν υπάρχουν

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εχει γενικα τιμιο κοσμο, αλλα δυστυχως η ηγεσια ειναι κουκουρουκου και σπερνει αυταπατες. Τωρα κραζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα κατοπιν εορτης. Πριν την κωλοτουμπα του '15 ηταν πολυ επιεικεις μαζι τους και αφηναν να εννοηθει οτι η νεα κυβερνηση θα ανοιξει δρομους.

Δες για παραδειγμα τον διαλογο Μαργαριτη (ΚΚΕ) με τον Μαρκετο (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), με τον Μαρκετο στο 2.10 (αλλα και παρακατω) να παραπλανει τον κοσμο για τον ΣΥΡΙΖΑ, λεγοντας οτι θα παρει φιλολαικα μετρα αρκει να τον πιεσει λιγο ο κοσμος

Τα ιδια λεει στο 8.29 οπου αφηνει να εννοηθει οτι Λαφαζανης και σια θα στριψουν τον ΣΥΡΙΖΑ προς τα αριστερα και οτι δεν ειναι ολοι οι ζαιοι το ιδιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2019, 20:49

Απο κει και περα, απο ΝΔΣΟΚ, ΣΑΝΕΛ και το κακο συναπαντημα, 1000 φορες ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σιγουρα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Απρ 2019, 21:13

να σου πω την αλήθεια δεν έχω εξετάσει σε βάθος την λογική τους, εγώ αυτό που κοιτάζω είναι ποιος έχει τα άντερα στα δύσκολα
και τα παιδιά της ελμε ( συνδικαλιστικό όργανο καθηγητών) που ανήκουν στον ανταρσύα αλλά και στο κκε εμένα μου το έχουν αποδείξει
όταν και όποτε έδινα πέρυσι και πρόπερσι μάχη για να σώσω τον τομέα μου, σαν τομεάρχης, ήταν στο πλάι μου
κατέβηκαν παρέα να τσακωθούν με τον γενικό γραμματέα, στήριξαν με τη δική τους λογική βέβαια τα επιχειρήματά μου και υπήρχαν έμπρακτα όπως προσπάθησαν και να συνυπάρξουν και κάτι τυπάκια από τη δακε που τους είδα τώρα να βγάζουν φωτο με τον πατούλη και τον κούλη. Οι δακίτες, ξεπουλούσαν πάνω στην κουβέντα και αβαντάρανε τον γενικό, τόση ξεφτίλα. Θα έπρεπε να ήσουν από μια μεριά κι εσύ και όλοι σας να δείτε τι σημαίνει μάχη στα μούτρα του γενικού γραμματέα.
Μάχη κανονική μπροστά εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος, αλλά είχα από πίσω υποστήριξη και οργάνωση από την ελμε. Το ότι σώσαμε τον τομέα με νύχια και με δόντια ενάντια στις οικονομίστικες , τελείως βλακωδώς και χωρίς λογική πολιτικές του υπουργείου το χρωστάω και σε εκείνους. Για τους αγώνες αυτούς τους χρωστάω και τους τιμώ.
Βεβαίως για να είμαστε και δίκαιοι, ο γενικός του συριζα δεν έχει καμία σχέση ε το γενικό επί νουδούλας..και δέχεται την σύγκρουση επί θέσεων και επιχειρημάτων.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2019, 21:15

vallon έγραψε:να σου πω την αλήθεια δεν έχω εξετάσει σε βάθος την λογική τους, εγώ αυτό που κοιτάζω είναι ποιος έχει τα άντερα στα δύσκολα
και τα παιδιά της ελμε ( συνδικαλιστικό όργανο καθηγητών) που ανήκουν στον ανταρσύα αλλά και στο κκε εμένα μου το έχουν αποδείξει
όταν και όποτε έδινα πέρυσι και πρόπερσι μάχη για να σώσω τον τομέα μου, σαν τομεάρχης, ήταν στο πλάι μου
κατέβηκαν παρέα να τσακωθούν με τον γενικό γραμματέα, στήριξαν με τη δική τους λογική βέβαια τα επιχειρήματά μου και υπήρχαν έμπρακτα όπως προσπάθησαν και να συνυπάρξουν και κάτι τυπάκια από τη δακε που τους είδα τώρα να βγάζουν φωτο με τον πατούλη και τον κούλη. Οι δακίτες, ξεπουλούσαν πάνω στην κουβέντα και αβαντάρανε τον γενικό, τόση ξεφτίλα. Θα έπρεπε να ήσουν από μια μεριά κι εσύ και όλοι σας να δείτε τι σημαίνει μάχη στα μούτρα του γενικού γραμματέα.
Μάχη κανονική μπροστά εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος, αλλά είχα από πίσω υποστήριξη και οργάνωση από την ελμε. Το ότι σώσαμε τον τομέα με νύχια και με δόντια ενάντια στις οικονομίστικες , τελείως βλακωδώς και χωρίς λογική πολιτικές του υπουργείου το χρωστάω και σε εκίνους. Για τους αγώνες αυτούς τους χρωστάω και τους τιμώ.

Καταλαβαινω τι λες, στους χωρους εργασιας και τα πανεπιστημια, η διαφορα μεταξυ ΚΚΕ-εξωκοινοβουλιου απο την μια και συριζοπασοκοδεξιων απο την αλλη ειναι η μερα με την νυχτα.

Απορω ποιοι βλακες ψηφιζουν ακομα συνδικαλες της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Απρ 2019, 21:21

να σου πω ποιοι μαλακές ψηφίζουν ακόμα αυτά τα λαμόγια γιατί τους ξέρω όλους έναν προς έναν στη δυτική αττική.
μεγαλύτερα τσουτσέκια , που δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο για την εκπαίδευση απλά τους έκατσε ο διορισμός γα να βολευτούν και να πιάσουν καρέκλα στο δημόσιο. Οι περισσότεροι τουλάχιστον... υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά λίγες.
Να μη σου πω ότι το ψηφοδέλτιο της πασπ ήταν όλοι τους διευθυντές..άστο τώρα
Αλλά πως να στο γράψω.. είναι το ότι η διαφορά συνειδήσεων στους χώρους της εκπαίδευσης φαίνεται πάρα πολύ εύκολα.
Γι αυτό λέω ότι το χειρότερο που έχω να κάνω ποτέ είναι να κάνω σύλλογο καθηγητών.. μιλάμε με πιάνει αναγούλα.
Ευτυχώς τον τομέα μας τον προσέχουμε και έχουμε σωστά άτομα, από όλες τις παρατάξεις, αλλά κι αυτό δεν έγινε τυχαία, οργάνωση στρατιωτική έχουμε και έτσι προχωράμε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”