Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Απρ 2019, 21:13
να σου πω την αλήθεια δεν έχω εξετάσει σε βάθος την λογική τους, εγώ αυτό που κοιτάζω είναι ποιος έχει τα άντερα στα δύσκολα
και τα παιδιά της ελμε ( συνδικαλιστικό όργανο καθηγητών) που ανήκουν στον ανταρσύα αλλά και στο κκε εμένα μου το έχουν αποδείξει
όταν και όποτε έδινα πέρυσι και πρόπερσι μάχη για να σώσω τον τομέα μου, σαν τομεάρχης, ήταν στο πλάι μου
κατέβηκαν παρέα να τσακωθούν με τον γενικό γραμματέα, στήριξαν με τη δική τους λογική βέβαια τα επιχειρήματά μου και υπήρχαν έμπρακτα όπως προσπάθησαν και να συνυπάρξουν και κάτι τυπάκια από τη δακε που τους είδα τώρα να βγάζουν φωτο με τον πατούλη και τον κούλη. Οι δακίτες, ξεπουλούσαν πάνω στην κουβέντα και αβαντάρανε τον γενικό, τόση ξεφτίλα. Θα έπρεπε να ήσουν από μια μεριά κι εσύ και όλοι σας να δείτε τι σημαίνει μάχη στα μούτρα του γενικού γραμματέα.
Μάχη κανονική μπροστά εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος, αλλά είχα από πίσω υποστήριξη και οργάνωση από την ελμε. Το ότι σώσαμε τον τομέα με νύχια και με δόντια ενάντια στις οικονομίστικες , τελείως βλακωδώς και χωρίς λογική πολιτικές του υπουργείου το χρωστάω και σε εκείνους. Για τους αγώνες αυτούς τους χρωστάω και τους τιμώ.
Βεβαίως για να είμαστε και δίκαιοι, ο γενικός του συριζα δεν έχει καμία σχέση ε το γενικό επί νουδούλας..και δέχεται την σύγκρουση επί θέσεων και επιχειρημάτων.
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.