Η Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά Πολάκη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά Πολάκη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2019, 09:00

denplirono έγραψε:μην το συνεχιζεις, μιλας θεωρητικα. πες μου πια επιχειρηση στην ελλαδα που εχει αμεα εργαζομενους και οχι μη αμεα. μιλας για την θεωρια του πραγματος μιλας για το ιδεατο, το ουτοπικο οχι το πραγματικο
αντιθετως το να παιρνουν τα αμεα επιδοματα σε λεφτα ειναι σωστο γιατι λογο της καταστασης τους δεν μπορουν να βρουν εργασια

Δηλ. διαφωνεις οτι στο δημοσιο τομεα το προβλημα ειναι τα βυσματα και οχι οι λιγοι ΑμΕΑ? :hmmm

Στον ΙΤ η κατασταση ειναι ζουγκλα για ολους. Οχι απλα οι ΑμΕΑ αλλα για παραδειγμα και το να εισαι γυναικα και να μεινεις εγκυος πρακτικα απαγορευεται. Απλα για τους ΑμΕΑ ειναι 10 φορες πιο σκληρα.

Στο οτι η πραγματικοτητα ειναι ετσι συμφωνουμε. Διαφωνουμε στο οτι εσυ θες να μεινουν ετσι τα πραγματα, ενω εγω θελω να αλλαξουν.

Υπαρχει αντικειμενικη δυνατοτητα στον ΙΤ και να δουλευουν ΑμΕΑ, και να δινονται περισσοτερα χρηματα και περισσοτερες αδειες εγκυμοσυνης, υγειας κλπ.

Απλα οι εργοδοτες λογω μεγαλης ανεργιας και με την βοηθεια του κρατους επιβαλλουν με το ετσι θελω ενα συγκεκριμενο απανθρωπο εργασιακο καθεστως. Ως ΙΥ δεν το ανεχομαι αυτο γιατι παει κοντρα στα συμφεροντα μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Απρ 2019, 09:04

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:μην το συνεχιζεις, μιλας θεωρητικα. πες μου πια επιχειρηση στην ελλαδα που εχει αμεα εργαζομενους και οχι μη αμεα. μιλας για την θεωρια του πραγματος μιλας για το ιδεατο, το ουτοπικο οχι το πραγματικο
αντιθετως το να παιρνουν τα αμεα επιδοματα σε λεφτα ειναι σωστο γιατι λογο της καταστασης τους δεν μπορουν να βρουν εργασια

Δηλ. διαφωνεις οτι στο δημοσιο τομεα το προβλημα ειναι τα βυσματα και οχι οι λιγοι ΑμΕΑ? :hmmm

Στον ΙΤ η κατασταση ειναι ζουγκλα για ολους. Οχι απλα οι ΑμΕΑ αλλα για παραδειγμα και το να εισαι γυναικα και να μεινεις εγκυος πρακτικα απαγορευεται. Απλα για τους ΑμΕΑ ειναι 10 φορες πιο σκληρα.

Στο οτι η πραγματικοτητα ειναι ετσι συμφωνουμε. Διαφωνουμε στο οτι εσυ θες να μεινουν ετσι τα πραγματα, ενω εγω θελω να αλλαξουν.

Υπαρχει αντικειμενικη δυνατοτητα στον ΙΤ και να δουλευουν ΑμΕΑ, και να δινονται περισσοτερα χρηματα και περισσοτερες αδειες εγκυμοσυνης, υγειας κλπ.

Απλα οι εργοδοτες λογω μεγαλης ανεργιας και με την βοηθεια του κρατους επιβαλλουν με το ετσι θελω ενα συγκεκριμενο απανθρωπο εργασιακο καθεστως. Ως ΙΥ δεν το ανεχομαι αυτο γιατι παει κοντρα στα συμφεροντα μου.

δεν εχει μιημα η κουβεντα γιατι εσυ θεωρεις οτι μπορουν τα πραγματα να αλλαξουν και εγω θεωρω οτι δεν μπορουν να αλλαξουν καιειναι ουτοπια να λες σε μια επιχειρηση να προσλαβει αμεα γιατι απλα δεν θα το κανει. οποτε δεν εχει νοημα η συνεχιση της αντιπαραθεσης.
ρε φιλε, εδω η αλλη υπογραφει παραιτηση για την περιπτωση που μεινει εγγυος και εσυ μου λες για αμεα? ουτε μια στο τρισεκατομμυριο
Ξεκιναμε απο αλλη αφετηρια, εγω αποδεχομαι οτι δεν μπορει αυτο να αλλαξει, εσυ λες οτι μπορει...ειμαστε σε αντιθετη φορά :)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Απρ 2019, 09:28

Στον ΙΤ η λέξη ΑμεΑ κάνει τζιζ για τον εργοδότη.

Είναι προφανές ότι αν έχει να διαλέξει μεταξύ ΑμεΑ και μη ΑμεΑ με τα ίδια ακριβώς προσόντα, θα προτιμήσει κάποιον που δεν είναι ΑμεΑ. Κι αυτό γιατί και η νομοθεσία είναι πιο αυστηρή για τον εργοδότη όταν έχει να κάνει με ΑμεΑ και γιατί ο εργοδότης θέλει να ξεπατώνει στη δουλειά τον εργαζόμενο και ο ΑμεΑ ίσως να μην αντέχει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Απρ 2019, 09:40

Adminović έγραψε:Στον ΙΤ η λέξη ΑμεΑ κάνει τζιζ για τον εργοδότη.

Είναι προφανές ότι αν έχει να διαλέξει μεταξύ ΑμεΑ και μη ΑμεΑ με τα ίδια ακριβώς προσόντα, θα προτιμήσει κάποιον που δεν είναι ΑμεΑ. Κι αυτό γιατί και η νομοθεσία είναι πιο αυστηρή για τον εργοδότη όταν έχει να κάνει με ΑμεΑ και γιατί ο εργοδότης θέλει να ξεπατώνει στη δουλειά τον εργαζόμενο και ο ΑμεΑ ίσως να μην αντέχει.

και τα διπλα προσοντα να εχει ο αμεα παλι θα διαλεξει τον μη αμεα. το γιατι εχει καποια σημασια το ΤΙ θα επιλεξει εχει ΟΛΗΝ την σημασια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Απρ 2019, 09:42

Οπότε, αναγνωρίζεις την ανάγκη να λαμβάνονται θετικά μέτρα ώστε να βρίσκουν εργασία όσοι ΑμεΑ έχουν τα προσόντα ή/και τις φυσικές δυνάμεις για να εργαστούν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Απρ 2019, 09:58

Υπαρχουν αμεα που μπορουν να αποδωσουν καλυτερα απο εναν μη αμεα
στο δημοσιο σε εκεινο που πασχει η κοινωνια ειναι η ικανοτητα να διαχειριστει το θεμα
οπως παντου βεβαια στο δημοσιο ,......η αντιληψη

σαν κοινωνια εχουμε γινει περισσοτερο βλακες απο οτι ειμασταν παλια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Απρ 2019, 10:00

Adminović έγραψε:Οπότε, αναγνωρίζεις την ανάγκη να λαμβάνονται θετικά μέτρα ώστε να βρίσκουν εργασία όσοι ΑμεΑ έχουν τα προσόντα ή/και τις φυσικές δυνάμεις για να εργαστούν.

οχι διαφωνω ι
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Απρ 2019, 10:46

denplirono έγραψε:
Adminović έγραψε:Οπότε, αναγνωρίζεις την ανάγκη να λαμβάνονται θετικά μέτρα ώστε να βρίσκουν εργασία όσοι ΑμεΑ έχουν τα προσόντα ή/και τις φυσικές δυνάμεις για να εργαστούν.

οχι διαφωνω ι

ενταξει γνωμη σου και σεβαστη αλλα μου κανει εντυπωση -και για αυτη θα πεθανω
λεμε οτι αρκετοι αμεα ειναι πολυ ικανοι για καποιες θεσεις στο δημοσιο
και για να το υποστηριζουμε σημαινει οτι καπου το εχουμε δει στην πραξη
δηλαδη εχουμε μετρησει τα κουκια και μας βγαινουν και μας περισσευουν

και ερχεσαι κορδωμενος σαν "γυφτικο σκερπανι" (ομορφο αλλα αχρηστο)και μας λες
ετσι ξερα και παγωμενα ενα οχι! και ερωτω εγω
Εχεις παει σε γραφεια με μνια να δεις πως δεν παραγουν τιποτα!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2019, 13:09

denplirono έγραψε:δεν εχει μιημα η κουβεντα γιατι εσυ θεωρεις οτι μπορουν τα πραγματα να αλλαξουν και εγω θεωρω οτι δεν μπορουν να αλλαξουν καιειναι ουτοπια να λες σε μια επιχειρηση να προσλαβει αμεα γιατι απλα δεν θα το κανει. οποτε δεν εχει νοημα η συνεχιση της αντιπαραθεσης.
ρε φιλε, εδω η αλλη υπογραφει παραιτηση για την περιπτωση που μεινει εγγυος και εσυ μου λες για αμεα? ουτε μια στο τρισεκατομμυριο
Ξεκιναμε απο αλλη αφετηρια, εγω αποδεχομαι οτι δεν μπορει αυτο να αλλαξει, εσυ λες οτι μπορει...ειμαστε σε αντιθετη φορά :)

Μια χαρα αλλαζουν, καποτε ηταν αυτονοητο να δουλευουν για 15 ωρες την ημερα 10χρονα στα εργοστασια και η κοινωνικη ασφαλιση δεν υπηρχε ουτε σαν φαντασιωση.

Θεμα πολιτικων συσχετισμων ειναι αυτα για αυτο βλεπεις σε χωρες οπως της Β. Ευρωπη υπαρχει προνοια ενω στις ΗΠΑ αν και ειναι η πιο πλουσια χωρα, αν δεν εχεις λεφτα και χρειαστεις νοσοκομειο τοτε σε αφηνουν και ψοφας.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Απρ 2019, 13:29

nemo έγραψε:
denplirono έγραψε:οχι διαφωνω ι

ενταξει γνωμη σου και σεβαστη αλλα μου κανει εντυπωση -και για αυτη θα πεθανω
λεμε οτι αρκετοι αμεα ειναι πολυ ικανοι για καποιες θεσεις στο δημοσιο
και για να το υποστηριζουμε σημαινει οτι καπου το εχουμε δει στην πραξη
δηλαδη εχουμε μετρησει τα κουκια και μας βγαινουν και μας περισσευουν

και ερχεσαι κορδωμενος σαν "γυφτικο σκερπανι" (ομορφο αλλα αχρηστο)και μας λες
ετσι ξερα και παγωμενα ενα οχι! και ερωτω εγω
Εχεις παει σε γραφεια με μνια να δεις πως δεν παραγουν τιποτα!

ναι εχεις δικαιο ως προς το οτι υπαρχουν γραφεια με ΔΥ που μπαινεις μεσα και ομαδικως παιζουν το γεννητικο τους οργανο ανδρες και γυναικες και για αυτο το λογο ειμαι φανατικα υπερ της αρσης μονιμοτητας. Ομως αυτο δεν συμβαινει σε ολες τις ΔΥ και οπουδηποτε υπαρχει δημοσια υπηρεσια και επιπλεον δεν εχει σχεση με το αν μπορει ή δυναται καποιος να ειναι περισσοτερο παραγωγικος απο εναν αμεα που εκ των πραγματων ειναι. Αυτος ο 'παιχτης' του γεννητικου οργανου σε πληροφορω οτι αμα μαθει οτι την επομενη μερα παει οαεδ αν ξαναπαιζει το τετοιο του/της, επειδη ξερει δεν θα τον προσλαβει κανεις, θα γινει ο καλυτερος υπαλληος και ο πιο παραγωγικος οχι γιατι θα βαλει μυαλο αλλα γιατι θα εχει φοβερα. Συνεπως συγκρινουμε 2 ανομοια πραγματα οταν συγκρινουμε εναν αμεα που πραγματικα θελει να αποδοσει αλλα δεν μπορει λογω φυσικης καταστασης με εναν μη αμεα που ενω δυναται δεν θελει να αποδοσει επειδη γνωριζει πως δες θα υπαρχουν συνεπειες την επομενη μερα. Ειναι σαν να συγκρινεις δυο ανομοια πραγματα πχ ενα μηλο με ενα αυγο και να λες το ιδιο κανει επειδη ειναι και τα δυο καπως στρογγυλα

Θεμα πολιτικων συσχετισμων ειναι αυτα για αυτο βλεπεις σε χωρες οπως της Β. Ευρωπη υπαρχει προνοια ενω στις ΗΠΑ αν και ειναι η πιο πλουσια χωρα, αν δεν εχεις λεφτα και χρειαστεις νοσοκομειο τοτε σε αφηνουν και ψοφας.

λαθος στην αμερικη δεν σε αφηνουν να ψοφισεις σε φροντιζουν και μετα στα χρεωνουν στην εφορια και καλα ξεμπερδεμετα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”