H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Απρ 2019, 10:19

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:είναι σημαντικό να υπάρχει δίκτυο πολιτικών οργανώσεων λοιπόν που να παροτρύνει στην αποχή και που να δώσει συσπειρομένο στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό νόημα και το κρίσιμο και καίριο μήνυμα προς το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα...

συμφωνω, καλό θα ήταν δίκτυο πολιτικών οργανώσεων, που θα βρούμε;
υπάρχει περίπτωση τα ΜΜΕ να ενθαρρύνουν την αποχή; δεν.
υπάρχει περίπτωση να βγούνε κάποιοι να πουν στους πολλούς αυτά που γραφεις εσυ εδω και να μην φάει πολυ ξύλο;
αφορμή ζητούν να σε μπαγλαρώσουν για τρομοκράτη, βεβαια δεν είσαι, αλλά θα σου φυτέψουν την κατηγορία για να περάσεις καλά πίσω απο τα σίδερα.
και εγω εχω παρόμοιες ιδέες και συμμερίζομαι τις αποψεις σου αλλα δεν θα χάσω την ζωή μου για τα πρόβατα.
εαν θέλεις εσυ να γινεις μάρτυρας υπάρχουν τρόποι που δεν θελω να αναφέρω.
ξερεις πως τα σκυλιά παρακολουθούν οσα γράφονται, όσα πρόβατα πάνε να λοξοδρομήσουν,
και δεν μπορεις να κρυφτεις πισω απο username ουτε απο falsename.
ακόμα και τα προγράμματα hide ip δεν σε ασφαλίζουν.
το ελεύθερο μπορει να χαθεί ξαφνικά με ενα τηλεφωνημα και όλες οι δημοσιεύσεις να καταλήξουν σε κλειδωμένο αρχείο.
μην σε ξεγελά το όνομα "elefthero" ουτε η ανοχή των συντονιστών.
το δίκτυο-ματριξ ελέγχουν αμερικάνοι με τεχνητή νοημοσύνη σου αρέσει ή όχι.
ο Αριστους που λες ειναι πράκτορας, δεν το ήξερες; ο Σπιθας είναι και αυτός πράκτορας,
και η Μυθηρα είναι πράκτορας, να κάνουμε συνέδριο πρακτόρων σε πρακτορείο, συγκαλώ συνέλευση,
να τα πούμε απο κοντά σε ασφαλές μέρος γιατί εδω μας παρακολουθούν οι κρυφοί πράκτορες ;)

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Απρ 2019, 10:28

απεχουν κατα τη γνωμη μου, τα βοειδη, οι λοβοτομημενοι και τα κατακαθια της κοινωνιας μας. Το να λεει καποιος ολοι ειναι ιδιοι, σημαινει ψηφιζω το ιδιο κομμα/τα και περιμενω διαφορετικα αποτελεσματα, δηλαδη περιπτωση για αυτοκτονια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 10:46

Spark έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:είναι σημαντικό να υπάρχει δίκτυο πολιτικών οργανώσεων λοιπόν που να παροτρύνει στην αποχή και που να δώσει συσπειρομένο στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό νόημα και το κρίσιμο και καίριο μήνυμα προς το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα...

συμφωνω, καλό θα ήταν δίκτυο πολιτικών οργανώσεων, που θα βρούμε;
υπάρχει περίπτωση τα ΜΜΕ να ενθαρρύνουν την αποχή; δεν.
υπάρχει περίπτωση να βγούνε κάποιοι να πουν στους πολλούς αυτά που γραφεις εσυ εδω και να μην φάει πολυ ξύλο;
αφορμή ζητούν να σε μπαγλαρώσουν για τρομοκράτη, βεβαια δεν είσαι, αλλά θα σου φυτέψουν την κατηγορία για να περάσεις καλά πίσω απο τα σίδερα.
και εγω εχω παρόμοιες ιδέες και συμμερίζομαι τις αποψεις σου αλλα δεν θα χάσω την ζωή μου για τα πρόβατα.
εαν θέλεις εσυ να γινεις μάρτυρας υπάρχουν τρόποι που δεν θελω να αναφέρω.
ξερεις πως τα σκυλιά παρακολουθούν οσα γράφονται, όσα πρόβατα πάνε να λοξοδρομήσουν,
και δεν μπορεις να κρυφτεις πισω απο username ουτε απο falsename.
ακόμα και τα προγράμματα hide ip δεν σε ασφαλίζουν.
το ελεύθερο μπορει να χαθεί ξαφνικά με ενα τηλεφωνημα και όλες οι δημοσιεύσεις να καταλήξουν σε κλειδωμένο αρχείο.
μην σε ξεγελά το όνομα "elefthero" ουτε η ανοχή των συντονιστών.
το δίκτυο-ματριξ ελέγχουν αμερικάνοι με τεχνητή νοημοσύνη σου αρέσει ή όχι.
ο Αριστους που λες ειναι πράκτορας, δεν το ήξερες; ο Σπιθας είναι και αυτός πράκτορας,
και η Μυθηρα είναι πράκτορας, να κάνουμε συνέδριο πρακτόρων σε πρακτορείο, συγκαλώ συνέλευση,
να τα πούμε απο κοντά σε ασφαλές μέρος γιατί εδω μας παρακολουθούν οι κρυφοί πράκτορες ;)

Εικόνα

σχολιο 2

...μη ανησυχεις για μενα εχω γερες <<πλατες>> ..χιχι ενα ολοκληρο <<Ταγμα >>... εμ ετσι νομιζεις θα γινομουν κορακοφιλοσοφος ... ενα ολοκληρο ΤΑΓΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ με στηριζει ..το τι μπορει να κανει αυτο το Ταγμα ... οσοι εχουν απορια ας πειραματιστουν...

...διαλεξα αυτο το φορουμ να καταθεσω συγκεντρωμενα καποια πολιτικα μηνυμα εκει που ο περισσοτεροι πλακωνεστε για το ποιο κομμα πρεπει να ψηφισετε ....

..ακολουθουν και αλλα πολτικα μηνυματα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 10:55

Adminović έγραψε:Αποχή σε κάθε εκλογές ψηφίζει ο προπάππους μου. :D

Έχει πεθάνει εδώ και 40+ χρόνια, αλλά υπάρχει ακόμα στους εκλογικούς καταλόγους. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν ίσως ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά αυτό δεν ενοχλεί τις ΕΛ κρατικές αρχές. :fico:

σχολιο 3

..δεν εχεις αδικο ... αυτο ισχυει ...ενα 5% πρεπει να ειναι αυτα τα ξεχασμενα ονοματα μεσα στους καταλογους ...δηλαδη η αποχη δεν ειναι ακριβως αυτο το ποσοστο το 45% δηλαδη .. αλλα αγγιζει σιγουρα το 40% ..
αυτο μπορει αν ελεγθει απο τους ενηλικες ψηφοφορους και να συγκριθει με τους συνολικους ψηφους ,, η αποχη εινα τεραστια .. και σιγουρα οι μισοιειναια πολυτως συνειδητοποιημενοι καιδνε θελουν καμμια επαφη με το πολιτικο συστημα ...

...αλλα αν το ποσοστο δεν ξεπερασει το 50 % δε θα σημανει συναγερμος ....οριακα καταρρευση θα εχουμε οταν το ποσοστο θα αγγιζει το 60% και περα ...αλλα αυτο σημαινει οτι βγανουμε απο την ιδεοληψια της πολτικης αλλαγης καθως τιποτε δε μπορει να αλλαξει οντας μεσα στην ιδια παλετα με τα χρωματα που τα κυβερνουν κυμμενες κυβερνησεις ερημην μας εγκατεστημενες...

τι περιμενουμε να αλλαξει .. μα τι αλλο να θεσπιστουν συλλογικοι θεσμοι βασης και διεργασιες συναποφασης για μυρια νομοθετηματα ετσι αμεσως αμεσως μπλοκαρεται η αντζεντα των μυστικων κυβερνητων -οικονομικων ολιγαρχων ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 21 Απρ 2019, 10:55

Εικόνα
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 11:02

L'ami du peuple έγραψε:Εικόνα

σχολιο 4
...η ψηφος μας ετσι κι αλλιως δεν εχει την δυναμη να μας δωσει το πολιτικο συστημα που μας αναλογει ως ελλογα ευφυη οντα ,,,τουλαχιστον ενα 25% των ψηφοφορων ναι ειναι τετοια οντα ..οποιος θεωρει οτι εξαιρειται κι οτι ειναι ανικανος για να παιρνει αποφασεις για τα κοινα ειναι δικαιωμα του να το θεωρει ..

.. η ψηφος μας εχει μονο την δυναμη να ανεβοκατεβαζει κυβερνησεις της κομματικης παλετας που οριζουν οι κρυμμενοι χρηματοδοτες των κομματων και ο Αρειος Παγος ως εκτελεστικο οργανο αυτης της κρυμενης ολιγαρχιας ..ουτε καν οι 300 βουλευτες δε εχουν το προνομιο να αποφασιζουν ελευθερα η ατομικη βουλησ τους εινα δεμευεμενη απο τις γραμμες των κομματων και τι αποφασιζουν κοινωνικο συμβολαιο αναδειξης μεσα στην βουλη οι αρχηγοι κομματων με την κρυμμενη ολιγαρχια ...τα αδειανα εδρανα ειναι η αποδειξη της απαξιωσης της ολης διεργασιας
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 11:05

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:..................
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Απρ 2019, 11:20

Η αποχή, ως πολιτική πρόταση, είναι συνωμοσία των Δρακονιανών για να αλώσουν τα τσάγκρα και τις τραμουντάνες μας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Απρ 2019, 11:27

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η αποχή, ως πολιτική πρόταση, είναι συνωμοσία των Δρακονιανών για να αλώσουν τα τσάγκρα και τις τραμουντάνες μας.

πιες μπύρα για μερακλήδες με την γευση που σου αρέσει :laugh1:
σε μάθαμε τι πράκτορας είσαι...
1 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 12:29

σχολιο 5

... κι αυτο που λες Spark <<δεν μπορεις να κρυφτεις πισω απο username ουτε απο falsename.
ακόμα και τα προγράμματα hide ip δεν σε ασφαλίζουν.>>

ειναι υπεροχο ευχης εργο ...να ακουνε εκει που πρπιε να ανησυχησουν ...προσωπικα το 90% των διαδικτυακων γραφομενων μου εδω και 10 χρόνια σε τετοιους αποδεκτες αποσκοπει..

αλλα αυτο
<< το ελεύθερο μπορει να χαθεί ξαφνικά με ενα τηλεφωνημα και όλες οι δημοσιεύσεις να καταλήξουν σε κλειδωμένο αρχείο>>
ναι δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο ευκολο να κλεισει ενα φορουμ "ελευθερο" οπως και να ναι εγω εχω παρει τα μετρα μου της αποθηκευσης αλαλαεινα αληθεια οτι η αναδιανομη μεσω λινκ μπλοκαρεται ...πρεπιε να ανρτησει κανεις εκ νεου τα θεματα του σε αλλο φορυμ και φτου απο την αρχη ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”