ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:είναι σημαντικό να υπάρχει δίκτυο πολιτικών οργανώσεων λοιπόν που να παροτρύνει στην αποχή και που να δώσει συσπειρομένο στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό νόημα και το κρίσιμο και καίριο μήνυμα προς το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα...
συμφωνω, καλό θα ήταν δίκτυο πολιτικών οργανώσεων, που θα βρούμε;
υπάρχει περίπτωση τα ΜΜΕ να ενθαρρύνουν την αποχή; δεν.
υπάρχει περίπτωση να βγούνε κάποιοι να πουν στους πολλούς αυτά που γραφεις εσυ εδω και να μην φάει πολυ ξύλο;
αφορμή ζητούν να σε μπαγλαρώσουν για τρομοκράτη, βεβαια δεν είσαι, αλλά θα σου φυτέψουν την κατηγορία για να περάσεις καλά πίσω απο τα σίδερα.
και εγω εχω παρόμοιες ιδέες και συμμερίζομαι τις αποψεις σου αλλα δεν θα χάσω την ζωή μου για τα πρόβατα.
εαν θέλεις εσυ να γινεις μάρτυρας υπάρχουν τρόποι που δεν θελω να αναφέρω.
ξερεις πως τα σκυλιά παρακολουθούν οσα γράφονται, όσα πρόβατα πάνε να λοξοδρομήσουν,
και δεν μπορεις να κρυφτεις πισω απο username ουτε απο falsename.
ακόμα και τα προγράμματα hide ip δεν σε ασφαλίζουν.
το ελεύθερο μπορει να χαθεί ξαφνικά με ενα τηλεφωνημα και όλες οι δημοσιεύσεις να καταλήξουν σε κλειδωμένο αρχείο.
μην σε ξεγελά το όνομα "elefthero" ουτε η ανοχή των συντονιστών.
το δίκτυο-ματριξ ελέγχουν αμερικάνοι με τεχνητή νοημοσύνη σου αρέσει ή όχι.
ο Αριστους που λες ειναι πράκτορας, δεν το ήξερες; ο Σπιθας είναι και αυτός πράκτορας,
και η Μυθηρα είναι πράκτορας, να κάνουμε συνέδριο πρακτόρων σε πρακτορείο, συγκαλώ συνέλευση,
να τα πούμε απο κοντά σε ασφαλές μέρος γιατί εδω μας παρακολουθούν οι κρυφοί πράκτορες