«Όποιος παίρνει στεγαστικό δάνειο έχει ρίσκο να χάσει το σπίτι του»

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: «Όποιος παίρνει στεγαστικό δάνειο έχει ρίσκο να χάσει το σπίτι του»

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 29 Μαρ 2019, 21:27

Δε βγαινω μάναμ ... εχω άλλες υποχρεώσεις στις τραπεζούλες

Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Μαρ 2019, 01:18

μια χαρα τα ειπε ο τσακαλωτος. οταν αγοραζεις ενα σπιτι με δανειο, το σπιτι ειναι της τραπεζας και οι φοροι δικοι σου. ετσι παν τα πραγματα. αμα ξεπληρωσεις το δανειο το σπιτι ειναι δικο σου αλλιως ΔΕΝ ειναι γιατι το αγορασες με τα λεφτα της τραπεζας. Α+Β=ΑΒ απο αυτο ας ξεκινησουμε στην ελλαδα, ειμαστε 30 χρονια πισω. σε οποιαδηποτε νορμαλο χωρα μη πληρωμη δανειου ισουται με κατασχεση απο την τραπεζα. αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 30 Μαρ 2019, 09:26

Οταν οι τραπεζες παιρνοπυν το ρισκο να δινουν δανεια σε επιχειρηματιες ,πολυεθνικες,βιομηχανους κτλ και μετα δεν τα εισπρατουν γιατι θα πρεπει να τις ανακεφαλοποιουμε ;;;;;;;
Aς μην επαιρναν το ρισκο οι τραπεζες.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”