ΣΟΚ: μεταναστεύουν οι Έλληνες ολιγάρχες για να μη τους βάλει ο Τσιπρας...στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΣΟΚ: μεταναστεύουν οι Έλληνες ολιγάρχες για να μη τους βάλει ο Τσιπρας...στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2019, 14:15

Ρε ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ για πείτε PanamaPapers ,
να δω κάτι.

Le Monde: Ο Σωκράτης Κόκκαλης στα Panama Papers
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΣΟΚ: μεταναστεύουν οι Έλληνες ολιγάρχες για να μη τους βάλει ο Τσιπρας...στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2019, 14:30

Ο δικός μου μεγαλοκαπιταλιστής είναι καλύτερος από τον δικό σου. Νιανιανιανιανια :P
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Μαρ 2019, 16:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Echelon έγραψε:Το ισχυρότερο χτύπημα κατά της διαπλοκής ever. Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη αναγκάζεται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές ύστερα από απαίτηση Τσίπρα. Οι ζαίοι έχουν γονατίσει τους διαπλεκόμενους.

Ο οποιος συν τοις αλλοις ηταν δημοτικος συμβουλος με την παραταξη του Μαρινακη :D

Aυτά είναι , όχι ότι περιμέναμε τίποτα καλύτερο από... γάβρους :P :D

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μαρ 2019, 16:06

L'ami du peuple έγραψε:Ο δικός μου μεγαλοκαπιταλιστής είναι καλύτερος από τον δικό σου. Νιανιανιανιανια :P

Η πορωση των 0,60 εχει φτασει σε παρανοικα επιπεδα.

Ακομα και ο Εσκομπαρ να κατεβαινε στο ψηφοδελτιο του ΣΥΡΙΖΑ αυτοι θα πανηγυριζαν.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Μαρ 2019, 16:15

Αρίστος έγραψε:Κι εμενα μου αρεσε 71.

Γιατι θα φερει ψηφους Ολυμπιακων στο Συριζα.

Φυσικός μου χώρος ο προοδευτικός: Να ψάξουν αλλού για επίδοξους Μπερλουσκόνι, λέει ο Κόκκαλης

https://hellasjournal.com/2019/03/fysik ... -kokkalis/

.

OMG :oomg: κανονίστε Αρίστο να ταυτιστείτε με την Ε.Ο, αυτό σου λέω μόνο..
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Μαρ 2019, 17:18

Αρίστος έγραψε:Κι εμενα μου αρεσε 71.

Γιατι θα φερει ψηφους Ολυμπιακων στο Συριζα.

Φυσικός μου χώρος ο προοδευτικός: Να ψάξουν αλλού για επίδοξους Μπερλουσκόνι, λέει ο Κόκκαλης

https://hellasjournal.com/2019/03/fysik ... -kokkalis/

.

Το όνομα Κόκκαλης έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό μιας και απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο με τις αριστερές καταβολές.Έχω έναν οικογενειακό γνωστό συνταξιούχο πλέον πρώην κατασκευαστή, που μιλούσε πάντοτε με θαυμασμό για το "Σωκράτη" και τις επιχειρηματικές του ικανότητες.Είναι μια γενιά ατόμων που ήταν νεολαίοι την εποχή της Κομσομόλ του Χρουτσώφ και αυτοπροσδιορίζονται ως "προλετάριοι-καπιταλιστές" μιας και παρά την ταπεινή καταγωγή τους και τον αποκλεισμό από τις θέσεις του κρατικού μηχανισμού λόγω μοναρχοφασισμού,αναγκάστηκαν να δραστηριοποιηθούν στο ελεύθερο επάγγελμα πολλοί και αρκετοί τα κατάφεραν να γίνουν αξιόλογοι σε μέγεθος επιχειρηματίες για τα ελληνικά δεδομένα.Κατά κύριο λόγο σε αυτούς απευθύνεται η υποψηφιότητα Κόκκαλη κατά τη γνώμη μου.Με τον Ολυμπιακό δεν έχει κακές σχέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύεται αυτό από τις καλές σχέσεις με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και από την επιλογή του Πέτρου όπως σωστά είπες.Αν νομίζει ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι η βρωμοοικογένεια θα μπορέσει να κτυπήσει τόσο εύκολα Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά νυκτωμένος.Ούτε οι ποταμοπασόκοι ούτε οι χουλιγκάνοι θα είναι αρκετοί ακόμα και μέσα στο πιώμα της μπύρας και των ψυχοτρόπων ουσιών.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2019, 21:49

Πως τα φέρνει η ζωή ζαιοι.

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μαρ 2019, 22:50

O Kόκκαλης σαφώς και έχει μεγαλύτερη επιρροή στους γάβρους απ ότι ο Μαρινάκης.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Μαρ 2019, 23:40

Λαχουρένιος έγραψε:Η πορωση των 0,60 εχει φτασει σε παρανοικα επιπεδα.

0,60cm την έχουμε για να σας την φοράμε και να σας έρχεται γάντι. Αν θέλετε παραπάνω... μπορούμε αλλά θα πονάει λίγο..... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 28 Μαρ 2019, 00:33

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Η πορωση των 0,60 εχει φτασει σε παρανοικα επιπεδα.

0,60cm την έχουμε για να σας την φοράμε και να σας έρχεται γάντι. Αν θέλετε παραπάνω... μπορούμε αλλά θα πονάει λίγο..... :D

προσβολαααα

λαχουρ σε ρουμπωσε. καντου καθρεφτακι να τελειώνουμε ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”