μας ανεβασες τα αποτελέσματα, μια αναλυση-τοποθετηση για το κόμμα σου δεν έκανες.
Μιλα λιγο και για το κκε, θα σε περασουμε για δεξιό εμεις που δε σε ξερουμε.
Δημοσκοπηση Prorata στους νεους (18-34): 5% μπροστα η ΝΔ
-
jerdacuttup man
- Rookie poster

-
denplirono
- Extreme poster

Re: Δημοσκοπηση Prorata στους νεους (18-34): 5% μπροστα η ΝΔ
Αρίστος έγραψε:α) Oι ανεργοι επιδοματουχοι νεοι που θα ψηφισουν τον Συριζα δεν εχουν σταθερα τηλεφωνα να εντοπισθουν σε δημοσκοπησεις.
β) Αυτη η δημοσκοπηση δεν ειναι φρεσκια. Οι νεοι που εργαζονται και πηραν την αυξηση στο μισθο θα παγιωσουν μια θετικη αποψη υπερ του Συριζα λογω της αυξησης οταν την βαλουν στο παντελονι 2η η και 3η φορα. Γυρω στον Απριλιο η Μαιο.
γ) Τον Απριλιο θα αρχισει να εξασθενει και το ζητημα του Μακεδονικου σε οσους νεους το θεωρουν σημαντικο.
.
α)τα λεφτα αγαπησαν πολλοι, τον προδοτη ουδεις.
γ)ναι θα εξασθενησει πολυ εχεις δικαιο αλλωστε το ειπε ο μαντης Καλχας και η μανταμ χαρτοπαιχτου

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Δημοσκοπηση Prorata στους νεους (18-34): 5% μπροστα η ΝΔ
BaKXOS_Lysios έγραψε:Να σας πάει μωρη μουχριτσες μη τυχόν και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ε;;;![]()
Ελπίζω το βράδυ των εκλογών να είσαι online εδώ στο ελεύθερο γιατί θα φας πολύ δούλεμα!![]()
Δεν μου παει ''να'', ειμαι σιγουρος οτι θα χασετε
Εχω αγωνια μονο για το ποσο γρηγορα θα κρυφτειτε μετα το αποτελεσμα. Σας θελω εδω για καζουρα
Α.. όχι και ποκοπικος ο σεξυ Αλέξης, ποιος είσαι που θα κριτικάρεις τον Αλέξη με Κουτσούμπα και Κούλη στην καμπούρα σου;... Έλεος δηλαδή!!!!
Α ολα και ολα, δεν ψηφιζω με βαση την εμφανιση. Υπαρχουν συναγωνιστες σου που ασχολουνται ενδελεχως με την εξωτερικη εμφανιση, την σεξουαλικη ζωη, και τα οικογενειακα του καθε βουλευτη σαν τατιανες. Δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια

0 .