Καταλάβατε τι ήθελε να πει ο Ερντογάν για τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Καταλάβατε τι ήθελε να πει ο Ερτογάν για τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο ή γενικά για το θέμα;

ΝΑΙ, κατάλαβα πλήρως.
4
40%
ΟΧΙ, δεν κατάλαβα
1
10%
Δεν κατάλαβα αλλά δεν με ενδιαφέρει.
3
30%
Δεν κατάλαβα αλλά το θεωρώ μειωτικό να με κάνουν να καταλάβω, προτιμώ να μην έχω καταλάβει.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καλύτερα να μείνω χωρίς να το καταλάβω, αφού και να το προσπαθήσετε δεν θα το καταλάβω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν χρειάζεται να καταλάβω, οι Τούρκοι δεν έχουν δικαίωμα να μας πάρουν τον εναέριο χώρο μας.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είναι απλό, έχουμε 6 ν.μ. ενώ μπορούσαμε να τα έχουμε επεκτείνει σε 12, επομένως και το να έχουμε ορίσει τον εναέριο χώρο σε 10 ν.μ. (και όχι σε 6 ν.μ.), δικαίωμά μας είναι πάλι. Τι θέλεις τώρα;
2
20%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Καταλάβατε τι ήθελε να πει ο Ερντογάν για τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Μαρ 2019, 21:54

Ο Κατρούγκαλος θα του τα έψαλε του Τούρκου ομολόγου του στην επίσκεψη, φαντάζομαι.

Δεν διάβασα κανένα απαισιόδοξο νήμα εδώ μέσα, επομένως γιατί να αμφιβάλω;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Μαρ 2019, 08:50

Η Τουρκία με τις αντιθέσεις που έχει στο εσωτερικό της είναι ένα πολύ δύσκολο πεδίο για ισορροπίες
Είναι λογικό ο Ερντογάν να ανεβάζει τους τόνους για να επιβιώσει, όμως στη πράξη από τη στιγμή που παίζει τόσο σκληρό παιχνίδι με τους Αμερικανούς, μάλλον τα ψωμιά του είναι μετρημένα
Άρα
δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχούμε και να αντιδρούμε στις φαμφάρες του, καλά κάνει η Ελ κυβέρνηση που απλά διαχειρίζεται τις καταστάσεις, είναι η τακτική του "ώριμου σύκου" που περιμένεις να πέσει από μόνος του ο αντίπαλος.
Η νουδουλα απλά κραυγάζει και στοιχηματίζει ακόμα και σε τόσο ευαίσθητα εθνικά θέματα, μπας και καταφέρει να υφαρπάξει την ψήφο του λαού. Νομίζω ότι ο κούλης θα χάσει παταγωδώς.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 22 Μαρ 2019, 09:11

Δε νομίζω να είναι προς συμφέρον μας να ωριμάσει το σύκο "Ερντογάν".
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2019, 10:08

Echelon έγραψε:Δε νομίζω να είναι προς συμφέρον μας να ωριμάσει το σύκο "Ερντογάν".

αφου δεν μπορουμε να κανουμε το οτιδηποτε για να μην ωριμάσει
καλο ειναι να το αφησουμε οπως εχει

η μετα εποχης ερντο στην τουρκια θα σημαδοτησει καινουργιες ανησυχίες αλλα αυτο
θα το δουμε εκεινη την ωρα αλλα θα εχει πλακα να το συζητησουμε καποια στιγμη
σημερα μας ενδιαφερει με τον συριζα να μην δοθεί το αγαιο
κατι που ειχα πει στον αριστο μετα τους τρεις μηνες κυβερνησης συριζα

με συριζα θα χασουμε τα παντα χωρις να φταινε σε τιποτα η ηπα
ο σκοπος του συριζα ειναι να μεταβληθουμε σε σταθμο διερχομενων προσφυγων
απο ασια και αφρικη γιατι μονο ετσι θα εχουν λογο υπαρξης συριζα αριστεροι κκε

ειναι σαν να παιζουν και οτι ζαριες πεσουν στο τραπέζι θα φερουν αυτο το αποτελεσμα

Για τις ηπα η τουρκια πρεπει με οποιοδηποτε κοστος να ξαναρθει στην επιρροή της
ειτε με πολεμο να ανακαταλαβουμε εμεις οι ελ την ευρωπαικη τουρκια
ειτε με συνομοσπονδία μεταξυ ελ και τουρκιας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Μαρ 2019, 18:43

Echelon έγραψε:Δε νομίζω να είναι προς συμφέρον μας να ωριμάσει το σύκο "Ερντογάν".

οχι δεν είναι και καλό είναι να κρατήσει όσο μπορεί γιατί εμείς φτιαχνόμαστε όσο διαρκεί, αλλά κάποια στιγμή δεν νομίζω ότι θα την βγάλει.
πολλά σύννεφα μαζεύονται πάνω του
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Μαρ 2019, 21:23

Σημερα ενας Τουρκος δημοσιογραφος ισχυριστηκε οτι βασει συνθηκων τα 3/4 της Κρητης ειναι δικα τους.

Ενω ο Ακαρ, ο Τουρκος αρχηγος στρατου, ειπε πως Αιγαιο και Κυπρος ειναι δικα τους.

Λοιπον με τετοιους ισχυρισμους δεν πιεζεται η Ελλαδα αλλα γελαει και μαζι της ΗΠΑ, Ισραηλ και ΕΕ.

Δικαιολογημενα ο Αποστολακης ειπε του Ακαρ να παει να κοιταχτει:

https://hellasjournal.com/2019/03/sklir ... ti-logiki/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”