Κρυφοναζιστικες αποψεις στον δημοσιο διαλογο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Κρυφοναζιστικες αποψεις στον δημοσιο διαλογο

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Μαρ 2019, 22:08

εγω τους συμπαθω τους εβραιους. αυτους που δεν συμπαθω ειναι τους διεθνιστουληδες. οι εβραιοι ειναι πολυ αξιος λαος. η εβραια γυναικα δεν ειναι μονο για φαι και χχχ, ειναι στρατιωνινα, αξια του αντρος. δεν το παιζει γυναικουλα η εβραια....οπως δεν το επαιζε γυναικουλα η ελληνιδα της πινδου.....μπραβο στος εβραιους ΣΕ αυτο ζητημα. σε καποια αλλα θεματα, ε, κανενας λαος δεν ειναι τελειος, ουτε εμεις φυσικα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Μαρ 2019, 22:29

Λαχουρένιος έγραψε:Για να μαστε δικαιοι ομως, στις σημερινες συνθηκες η Ελλαδα ειναι απο τις λιγοτερο ναζιστικες χωρες στην Ευρωπη.

Ναι ε; Ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει δλδ τέτοιους ουρακοτάγκους με εγκληματικες δράσεις στο ενεργητικό τους και με τέτοια ποσοστά στο κοινοβούλιο σαν τους δικούς μας της ΧΑ;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Μαρ 2019, 22:41

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Για να μαστε δικαιοι ομως, στις σημερινες συνθηκες η Ελλαδα ειναι απο τις λιγοτερο ναζιστικες χωρες στην Ευρωπη.

Ναι ε; Ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει δλδ τέτοιους ουρακοτάγκους με εγκληματικες δράσεις στο ενεργητικό τους και με τέτοια ποσοστά στο κοινοβούλιο σαν τους δικούς μας της ΧΑ;

ξεχνας τους ουρακοταγκους του κκε μαστορα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Μαρ 2019, 22:57

denplirono έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ναι ε; Ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει δλδ τέτοιους ουρακοτάγκους με εγκληματικες δράσεις στο ενεργητικό τους και με τέτοια ποσοστά στο κοινοβούλιο σαν τους δικούς μας της ΧΑ;

ξεχνας τους ουρακοταγκους του κκε μαστορα

Αυτοί δεν ανήκουν στα πιθηκοειδή, ανήκουν στα ορνιθοειδή.... Κι εσύ παίζει να'σαι το μεγαλύτερο τρολ και yolo άτομο που έχω δει εδω μέσα... :yesyes: :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Μαρ 2019, 23:29

Η ΧΑ στις ευρωεκλογες θα χτυπησει γυρω στο 12%.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 17 Μαρ 2019, 23:32

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:ξεχνας τους ουρακοταγκους του κκε μαστορα

Αυτοί δεν ανήκουν στα πιθηκοειδή, ανήκουν στα ορνιθοειδή.... Κι εσύ παίζει να'σαι το μεγαλύτερο τρολ και yolo άτομο που έχω δει εδω μέσα... :yesyes: :P

Τάχουμε πει τι είναι αυτός...παίζει το ρόλο του και καλά απογοητευμένου συριζαίου που θα το ρίξει κούλα.Δήθεν δε λέει τι είναι,αλλά περνάει όλες τις απόψεις της νδ για διάλυση δημόσιας παιδείας κοκ. Μην τσιμπάτε ρε.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μαρ 2019, 00:30

'71 έγραψε:Τάχουμε πει τι είναι αυτός...παίζει το ρόλο του και καλά απογοητευμένου συριζαίου που θα το ρίξει κούλα.Δήθεν δε λέει τι είναι,αλλά περνάει όλες τις απόψεις της νδ για διάλυση δημόσιας παιδείας κοκ. Μην τσιμπάτε ρε.

Μα δεν τσιμπάω. Τι να τσιμπήσω δλδ απ' το τρολ; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2019, 01:41

'71 έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Αυτοί δεν ανήκουν στα πιθηκοειδή, ανήκουν στα ορνιθοειδή.... Κι εσύ παίζει να'σαι το μεγαλύτερο τρολ και yolo άτομο που έχω δει εδω μέσα... :yesyes: :P

Τάχουμε πει τι είναι αυτός...παίζει το ρόλο του και καλά απογοητευμένου συριζαίου που θα το ρίξει κούλα.Δήθεν δε λέει τι είναι,αλλά περνάει όλες τις απόψεις της νδ για διάλυση δημόσιας παιδείας κοκ. Μην τσιμπάτε ρε.

απογοητευμενος συριζαιος ειναι αυτος που ψηφισε τους προδοτες αλλα το μετανιωσε. χαρομαι που δεν ειμαι ενας κοψοχερης οσα και να λες. ναι ειμαι υπερ της διαλυσης της τριτοβαθμιας δημοσιας δωρεαν παιδιας με την προυποθεση οτι ολο το προσωπικο καθηγητες, καθαριστριες, διοικητικοι κλπ θα απολυθουν και οχι να βγουν σε ειδικο προγρομμα εθελουσιας, αμεσως οαεδ και καρτα ανεργιας. καμια ΕΙΔΙΚΗ μεριμνα. αν ειναι να πανε συνταξη ή να χρηματοδοτουνται απο το κρατικο κορβανα με οποινδηποτε τροπο, ας κατσουν εκει που ειναι. ειναι κακο πραγμα η δωρεαν τριτοβαθμιας εκπαιδευση κατα την αποψη μου. τιποτα ΔΕΝ ειναι δωρεαν, καποιος χχχχχ πληρωνει τον παρταλο της δαπ και της πασπ να ειναι 20 χρονια φοιτητης. να σπουδασεις μαγκα τζαμπα για να πας γερμνανια να δουλεψεις? δε σφαξανε !!! πληρωσε και πανε στην ευχη του Θεου, αλλα πληρωσε, οχι τζαμπατζηδες....αρε αμερικη 100000 χρονια μπροστα εισαι !
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2019, 08:30

BaKXOS_Lysios έγραψε:

Δεν ξερω τι παιζει απο μαχαιρωματα σε καθε χωρα, αλλα εδω οι ναζι παιρνουν λιγοτερο απ'οτι σε Γαλλια, Γερμανια, Ουγγαρια, Πολωνια, Σουηδια, Αυστρια και πολλες αλλες χωρες της Ευρωπης

Το θεωρω επιτυχια αν σκεφτεις οτι εδω περασαμε δυο μεγαλες κρισεις χειροτερα απ'ολους: την οικονομικη και την προσφυγικη.

Αν ειχε βρεθει η Γερμανια ή η Ιταλια στην ιδια θεση τωρα εκει οι φασιστες θα χτυπαγαν 40αρια.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2019, 09:55

Αυτη η άποψη συνάδει με τον καθωσπρεπισμό-πολιτισμο της Ευρώπης;
αυτην την κυρια την θεωρεις πολιτισμένη; και χρήσιμο μελος της κοινωνιας μας;

54521964_1123975937784949_1548316318430658560_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”