Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μαρ 2019, 00:51

δεν είμαι σίγουρος ότι είναι του γιαβρόγλου η παπαριά, μάλλον έρχεται απ έξω, εάν ναι, τότε και με κούλη το ίδιο σενάριο θα παίξει
βασίζεται στην αντιγραφή συστημάτων εξωτερικού, όμως όλη αυτή η ιστορία δείχνει ότι το βάρος θα πέσει στα αει να κόβουν στα τμήματα ελεύθερης πρόσβασης και να περνάει το 1% ενώ στα άλλα μέσω πανελληνίων σίγουρα θα είναι διαφορετική η αντιμετώπιση, είναι πιο δίκαιο σύστημα ; ναι
αυτή είναι η γνώμη μου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Re: Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 01:00

vallon έγραψε:δεν είμαι σίγουρος ότι είναι του γιαβρόγλου η παπαριά, μάλλον έρχεται απ έξω, εάν ναι, τότε και με κούλη το ίδιο σενάριο θα παίξει
βασίζεται στην αντιγραφή συστημάτων εξωτερικού, όμως όλη αυτή η ιστορία δείχνει ότι το βάρος θα πέσει στα αει να κόβουν στα τμήματα ελεύθερης πρόσβασης και να περνάει το 1% ενώ στα άλλα μέσω πανελληνίων σίγουρα θα είναι διαφορετική η αντιμετώπιση, είναι πιο δίκαιο σύστημα ; ναι
αυτή είναι η γνώμη μου

20 χρόνια ακούω τα ίδια και τα ίδια , ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ρε πστη μου ξανά και θα το δείτε, δεν υπάρχει περίπτωση για άλλο σύστημα ..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μαρ 2019, 01:19

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:δεν είμαι σίγουρος ότι είναι του γιαβρόγλου η παπαριά, μάλλον έρχεται απ έξω, εάν ναι, τότε και με κούλη το ίδιο σενάριο θα παίξει
αυτή είναι η γνώμη μου

20 χρόνια ακούω τα ίδια και τα ίδια , ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ρε πστη μου ξανά και θα το δείτε, δεν υπάρχει περίπτωση για άλλο σύστημα ..

βρε αυτή η συντεχνία των φιλολόγων λες δεν θα αφήσει ποτέ να απελευθερωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα;
κοίτα τι διορισμούς κάνει; 4500 ειδικής αγωγής...
:laugh1:
μπα δεν νομίζω να μπορέσουν να παίξουν το παιχνιδάκι τους για πολύ ακόμα και αυτό το χρωστάμε στους ..............ξένους της ΟΝΕ...!!!!!
για δες τι γίνεται λοιπόν ε;
να που κάπου το να σπάνε τις συντεχνίες οι ξένοι μας ωφελεί σαν χώρα..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 01:31

vallon έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

βρε αυτή η συντεχνία των φιλολόγων λες δεν θα αφήσει ποτέ να απελευθερωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα;
κοίτα τι διορισμούς κάνει; 4500 ειδικής αγωγής...
:laugh1:
μπα δεν νομίζω να μπορέσουν να παίξουν το παιχνιδάκι τους για πολύ ακόμα και αυτό το χρωστάμε στους ..............ξένους της ΟΝΕ...!!!!!
για δες τι γίνεται λοιπόν ε;
να που κάπου το να σπάνε τις συντεχνίες οι ξένοι μας ωφελεί σαν χώρα..

Οι ειδικής αγωγής ,που είναι από όλες τις ειδικότητες ,καλώς να διοριστούν ,αλλά διαλύουν όλο το ΩΡΟΛΌΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του σχολείου ,γιατί πρέπει το σχολείο να συνταχθεί μ' αυτούς και το δικό τους ωρολόγιο ,έστω κι αν το σχολείο έχει 200!! μαθητές .
Με παίρνουν συνάδελφοι και ωρύονται, κάνουν καταγγελίες κλπ της πουτάνας δλδ ευτυχώς ΘΕΕ μου που δεν είμαι φέτος σχολειο :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Μαρ 2019, 18:21

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:Αν δεν εχουμε εξετασεις ...να συνεχισω και εγω απο εκει που τα αφησα;

2α Γυμνασίου;

το τελειωσα ... και μη κοιτας τι γραφω εδω και πως! το κολλησα
και το συνεχιζω παρολο που δεν με αρεσει οσο παλια
αλλα ειναι χασιμο χρονου να γραφει κανεις σημερα
Που δεν εχει να κανει με την ουσια αλλα με την εντυπωση
και αυτο εμενα δεν μου αρεσει
αν δεν ειναι καποιος ιδεοληπτικός θα ειναι σκετα ηλιθιος
αν δεν ειναι τιποτα απο τα δυο θα ειναι εμμονικος οποτες δεν δινω καμια σημασια
στο μελλον μπορει να δοκιμασω να μουγκριζω ισως τοτε να με καταλαβει ο λαχουρ
οποτε δεν εχω τιποτα απωθημένο να βγαλω με το γραψιμο -εντυπωση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Μαρ 2019, 18:23

Tέλειωσες Γυμνάσιο ρε θηριό;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Μαρ 2019, 18:24

Προέλλην έγραψε:Tέλειωσες Γυμνάσιο ρε θηριό;

ετσι χωρις λογο γιατι σου προκαλει εντυπωση ..την αληθεια ομως
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Μαρ 2019, 18:29

Γιατί το γενικότερο πνευματικό σου επίπεδο είναι βαριά-βαριά 6ης Δημοτικού .
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Μαρ 2019, 18:38

Προέλλην έγραψε:Γιατί το γενικότερο πνευματικό σου επίπεδο είναι βαριά-βαριά 6ης Δημοτικού .

για πες απο που το συμπεραίνεις αυτο; δηλαδη κατι να το καταλαβω
πχ εγω μπορω να πω το ιδιο για τον ψ χ αλλα θα εχω δυο τρεις λογους
για την μειωμενη αντιληψη του
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μαρ 2019, 18:41

Προέλλην έγραψε:Γιατί το γενικότερο πνευματικό σου επίπεδο είναι βαριά-βαριά 6ης Δημοτικού .

:laugh1: :laugh1:

:yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”