itteithe έγραψε:Έχετε δίκιο, ο Κούλης έχει πραγματικά άγριες διαθέσεις.
Ο λόγος που βάζει την παιδεία στο στόχαστρο είναι επειδή είναι το μόνο μέρος που έχουν κάποιου είδους εξουσία τα αριστερά κόμματα και κυρίως το κκε..και στην αυτοδιοίκηση συνέβαινε αυτό πριν αναλάβει κυβέρνηση ο συριζα και εκεί είναι που οι αστοί έπαθαν πατατράκ,τους ήρθε από κει που δεν το περίμεναν.Αυτό το γράφω σαν συμπλήρωμα στην πάγια δεξιά αντίληψη που επιζητεί να έχει αμόρφωτους από κάτω για να μην σκέφτονται και απαιτούν πράγματα και καταστάσεις,δλδ. το αμόρφωτο γίδι-πολίτης δίχως κριτική σκέψη για εργασιακά δικαιώματα και άλλα διάφορα.Κατά τη γνώμη μου για την Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν βελτιώσεις κοιτάζοντας στα σκανδιναβικά συστήματα που ούτε είναι νεοφιλελεύθερος βόθρος τύπου ηπα ούτε τα σκληρά κομμουνιστικά συστήματα που ζητάει ο ραταπλάν από πάνω,ο έλληνας είναι μεσογειακός λαός και δε σηκώνει τα σκληρά γερμανορώσσικα συστήματα αποτέλεσμα των οποίων είναι και ο σταλινισμός.Επίσης δε θέλει και την αγγλοσαξωνική σκληρότητα που εκφράζει ο νεοφιλελευθερισμός.Αυτός είναι και ένας ουσιαστικός λόγος που εγκατέλειψα σα ψηφοφόρος τους μπρεζνιεφνικούς ψευδοσταλινικούς του κκε μετά το '12 και μετατοπίστηκα προς το συριζα.Δεν έχω ψευδαισθήσεις για κομμουνισμούς σε μια χώρα γεμάτη μικροιδιοκτήτες η οποία λόγω ψυχοσύνθεσης και κλίματος δεν σηκώνει το βαρύ γερμανικό μαρξισμό.Γνώμη μου πάντα και δε θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν, σε αντίθεση με μπρεζνιεφικούς σοσιαλφασίστες και νεοφιλ κ@ριόληδες μητσοτακικού τύπου.