Ένοχος κατά πλειοψηφία ο Νίκος Γεωργιάδης του Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ένοχος κατά πλειοψηφία ο Νίκος Γεωργιάδης του Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Φεβ 2019, 10:01

ΓΓ είσαι μεγάλο σκουπίδι ρε φίλε.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ένοχος κατά πλειοψηφία ο Νίκος Γεωργιάδης του Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας

Δημοσίευσηαπό Echelon » 27 Φεβ 2019, 10:04

Απλά ο σύμβουλος του Μητσοτάκη πλήρωνε 15χρονους για σεξ και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας δεν είχε ιδέα για το τι είχε δίπλα του. Τι πιο φυσιολογικό για έναν ενήλικα να πληρώνει 15χρονους για έρωτα;
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Φεβ 2019, 10:19

Αν ο Νίκος Γεωργιάδης διέπραξε όσα του προσάπτουν, ας σαπίσει στη φυλακή, όπως προβλέπει ο νόμος. Ειδάλλως, ας πληρώσουν το τίμημα οι κατήγοροί του.

Αυτού του είδους η πολιτική όμως, δεν μου αρέσει καθόλου και δυστυχώς έχει καταντήσει η νόρμα για τα ελληνικά δεδομένα. Δηλαδή δεν μπορούμε πλέον να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση και να κάνουμε κριτική στις πολιτικές που προτείνουν οι εκάστοτε πλευρές; Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε λογικές πλάνες και ψευτορητορική για να εκβιάζουμε τον κόσμο να καταλήγει σε συμπεράσματα που δεν έχουν καν νόημα; Δηλαδή πιο είναι το συμπέρασμα αν ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένοχος; Μην ψηφίζεται Μητσοτάκη γιατί έχει παιδεραστές για συμβούλους (αν και είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα θέλανε να το προεκτείνουν σε άρα και ο Μητσοτάκης είναι παιδεραστής);
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Φεβ 2019, 10:25

Θαυμάστε τους ζαιους ( το ακαου στο tweeter) να ξεπλένουν φασίστες επειδή βολεύει το ψεύτικο δίπολο και κόβουν ψήφους από ΝΔ!

Marka
Να είσαι μητέρα ενός μικρού αγοριού και να υπερασπίζεσαι έναν καταδικασμένο για παιδεραστία,για μικροπολιτικούς λόγους δεν είναι μόνο ντροπιαστικό αλλά δείχνει θράσος.

https://twitter.com/i/status/1100480839400505344

ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Φεβ 2019, 10:32

itteithe έγραψε:Αν ο Νίκος Γεωργιάδης διέπραξε όσα του προσάπτουν, ας σαπίσει στη φυλακή, όπως προβλέπει ο νόμος. Ειδάλλως, ας πληρώσουν το τίμημα οι κατήγοροί του.

Αυτού του είδους η πολιτική όμως, δεν μου αρέσει καθόλου και δυστυχώς έχει καταντήσει η νόρμα για τα ελληνικά δεδομένα. Δηλαδή δεν μπορούμε πλέον να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση και να κάνουμε κριτική στις πολιτικές που προτείνουν οι εκάστοτε πλευρές; Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε λογικές πλάνες και ψευτορητορική για να εκβιάζουμε τον κόσμο να καταλήγει σε συμπεράσματα που δεν έχουν καν νόημα; Δηλαδή πιο είναι το συμπέρασμα αν ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένοχος; Μην ψηφίζεται Μητσοτάκη γιατί έχει παιδεραστές για συμβούλους (αν και είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα θέλανε να το προεκτείνουν σε άρα και ο Μητσοτάκης είναι παιδεραστής);

Οι πολιτικες ευθυνες του προεδρου της ΝΔ ειναι πολυ σοβαρες στη συγκεκριμενη περιπτωση. Πρωτον οτι κρατουσε σαν συμβουλο του τον Γεωργιαδη ενω ΓΝΩΡΙΖΕ οτι ειναι παιδεραστης, δευτερον οτι εστειλε την Ασημακοπουλου και τον Αυγενακη να καταθεσουν υπερ του, τριτον οτι διεταξε Ομερτα σε καναλια και εφημεριδες ωστε να μην μαθευτει η δικαστικη αποφαση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Φεβ 2019, 10:47

Αρίστος έγραψε:Οι πολιτικες ευθυνες του προεδρου της ΝΔ ειναι πολυ σοβαρες στη συγκεκριμενη περιπτωση. Πρωτον οτι κρατουσε σαν συμβουλο του τον Γεωργιαδη ενω ΓΝΩΡΙΖΕ οτι ειναι παιδεραστης, δευτερον οτι εστειλε την Ασημακοπουλου και τον Αυγενακη να καταθεσουν υπερ του, τριτον οτι διεταξε Ομερτα σε καναλια και εφημεριδες ωστε να μην μαθευτει η δικαστικη αποφαση.

.

Δεν γνωρίζω την υπόθεση, αλλά θα σε πιστέψω γιατί ο Μητσοτάκης είναι αρκετά χαζός ώστε να προσπαθεί να φυλάξει τον κώλο του με τον πιο λάθος τρόπο. Παρ' όλ' αυτά, θεωρώ την οικονομική πολιτική του πιο επικίνδυνη από τις λάθος επιλογές συνεργατών.
2 .

Habemus filium

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Φεβ 2019, 10:53

itteithe έγραψε:Αν ο Νίκος Γεωργιάδης διέπραξε όσα του προσάπτουν, ας σαπίσει στη φυλακή, όπως προβλέπει ο νόμος. Ειδάλλως, ας πληρώσουν το τίμημα οι κατήγοροί του.

Η νδ απευθύνεται σε χαλαρής ηθικής άτομα,αν δεν το βλέπεις δεν έχω να πω κάτι.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Φεβ 2019, 10:58

'71 έγραψε:Η νδ απευθύνεται σε χαλαρής ηθικής άτομα,αν δεν το βλέπεις δεν έχω να πω κάτι.

Έλα ρε 71, αυτό είναι μια πολύ βεβιασμένη γενίκευση.
0 .

Habemus filium

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Φεβ 2019, 10:58

Αρίστος έγραψε:

Οι πολιτικες ευθυνες του προεδρου της ΝΔ ειναι πολυ σοβαρες στη συγκεκριμενη περιπτωση. Πρωτον οτι κρατουσε σαν συμβουλο του τον Γεωργιαδη ενω ΓΝΩΡΙΖΕ οτι ειναι παιδεραστης, δευτερον οτι εστειλε την Ασημακοπουλου και τον Αυγενακη να καταθεσουν υπερ του, τριτον οτι διεταξε Ομερτα σε καναλια και εφημεριδες ωστε να μην μαθευτει η δικαστικη αποφαση.

.

Campaign manager της εκστρατείας του ήταν,όχι απλός σύμβουλος.Υπενθυμίζω εδώ ότι στο κόμμα αυτό πολιτεύεται γυναίκα που συγγενής της (επίσης πολιτευτής της νδ) αποδείχτηκε προστάτης εμπόρων ναρκωτικών.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Φεβ 2019, 10:59

itteithe έγραψε:
'71 έγραψε:Η νδ απευθύνεται σε χαλαρής ηθικής άτομα,αν δεν το βλέπεις δεν έχω να πω κάτι.

Έλα ρε 71, αυτό είναι μια πολύ βεβιασμένη γενίκευση.

Η ωμή πραγματικότητα είναι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”