Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 13:35
Ραν ταν πλαν έγραψε:NikosVy έγραψε:Όσοι επιπλώνουν τα υπνοδωμάτιά του και επειδή κάνει μπαμ ότι στη βιβλιοθήκη τους δεν υπάρχει κανένα βιβλίο, βάζουν τον Αλχημιστή.
Δυνατό μυθιστόρημα. Το έχω εις διπλούν.
Το προσφέρουν μαζί με το σετ της κρεβατοκάμαρας, σαν στολίδι στο κομοδίνο.
Ραν ταν πλαν έγραψε:NikosVy έγραψε:Είμαι κάποιος στον οποίο:
- Δεν στέλνουν προσκλήσεις για συνάξεις τύπου Παταριού
Και σε μένα δεν έστειλαν ποτέ αλλά δεν το έχω πάρει τόσο κατάκαρδα. Ξεπέρασε το.
Οι εκφράσεις "
κατάκαρδα" και "
ξεπέρασέ το" είναι δικές σου. Έχεις κάποια ένδειξη για να υποστηρίξεις το ότι η ζωή μου εξαντλείται εδώ μέσα;
Ή χρησιμοποιείς την περιγραφή "είμαι κάποιος στον οποίο δεν στέλνουν προσκλήσεις για συνάξεις τύπου Παταριού", που έβαλα να να απαντήσω σε κάποιον στο ερώτημα "εσύ ποιος είσαι;" επειδή δημιουργεί εντυπώσεις;
Δεν με πειράζει αν θέλεις να γράφω πιο αραιά ακόμα, π.χ. μια κάθε εξάμηνο, να μην ταράξω την ησυχία του ιστοχώρου, που ούτε καν έχει ανακαλύψει τον Πωλάκη που τον συζητάνε ακόμα και στην Ιαπωνία.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".