Νεκροί επί ΣΥΡΙΖΑ ANEΛ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Νεκροί επί ΣΥΡΙΖΑ ANEΛ

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Φεβ 2019, 16:48

Λαχουρένιος έγραψε:Ποσοι ηταν οι νεκροι της γριπης καθε χρονο απο το '10 μεχρι σημερα? Μονο ετσι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα

11 Φεβρουαρίου έχουμε και μετράμε 40 νεκρούς και ο υπουργός ενεργεί σαν Ερυθρός Χμερ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2019, 16:52

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ποσοι ηταν οι νεκροι της γριπης καθε χρονο απο το '10 μεχρι σημερα? Μονο ετσι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα

11 Φεβρουαρίου έχουμε και μετράμε 40 νεκρούς και ο υπουργός ενεργεί σαν Ερυθρός Χμερ.

Το 2014 ηταν 62 παντως στις 24/2

Στους 62 οι νεκροί από τη γρίπη - Γιατί «χτύπησε» ξαφνικά και θανατηφόρα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... anatifora/

και το 2016 στις 15/2 ηταν 93

93 θάνατοι στην Ελλάδα από τη γρίπη-Μόνο το Σαββατοκύριακο 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους

https://www.iefimerida.gr/news/251173/9 ... i-zoi-toys
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2019, 16:55

67 το 2017 και 17 το 2018 μεχρι τελη Φεβρουαριου

17 οι νεκροί από γρίπη, έναντι 67 την αντίστοιχη περίοδο το 2017 - Μείωση επισκέψεων σε γιατρό

https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/pe ... iatro.html
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Φεβ 2019, 16:55

Το πόσους νεκρούς από γρίπη θα έχουμε κάθε χρόνο δεν εξαρτάται από τις δυνατότητες θεραπείας αλλά κυρίως από αυτές της πρόληψης, από το πόσο ισχυρό είναι το στέλεχος και πόσους ευάλωτους θα χτυπήσει.
Εννοώ ότι αν εξαπλωθεί σήμερα σε γηροκομείο 100 τροφίμων σε δέκα ημέρες θα έχουμε 90 περισσότερους θανάτους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Φεβ 2019, 18:44

pluton έγραψε:Π. Πολάκης: «Δεν είναι καμία καταστροφή οι 39 νεκροί από τη γρίπη, μην τρελαθούμε».

Εικόνα

Αυτή η φωτογραφία μου φέρνει στη μνήμη τον Αρίστο (ίσως λόγω ταυτότητας ύφους και επιχειρημάτων) όπως ήταν τότε που είχε πάρει το μικρόφωνο στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2012, σε μια συγκέντρωση ενός αχταρμά συντρόφων του από το διαδίκτυο-εξοστρακισμένων απόστρατων-ενώσεων Νοτίου Σαρωνικού που κάθονταν άνετα ως θεατές σε απόσταση 4 μέτρων ο ένας από τον άλλον ("Αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα") και με τα εξής συγκινητικά λόγια
Μας αποκαλούν "Αγανακτισμένους. Εμείς....."

Δεν έχει όμως μουστάκι ο Αρίστος και ούτε το σκληρό νταηλίδικο ύφος του Πολλάκη. Γι' αυτό προσπαθεί να μας συγκινήσει στο Φόρουμ αυτό, μήπως και διαβάσουμε τα ...."άρθρα" που γράφει σε κάποιες ιστοσελίδες της συμφοράς που δεν τις διαβάζει κανένας άλλος.

Θα μπορούσε τουλάχιστον, να αφήσει κι' αυτός μουστάκι και να γράφει υπέρ του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, μήπως και τον πάρουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 19:06

NikosVy έγραψε:Δεν έχει όμως μουστάκι ο Αρίστος και ούτε το σκληρό νταηλίδικο ύφος του Πολλάκη. Γι' αυτό προσπαθεί να μας συγκινήσει στο Φόρουμ αυτό, μήπως και διαβάσουμε τα ...."άρθρα" που γράφει σε κάποιες ιστοσελίδες της συμφοράς που δεν τις διαβάζει κανένας άλλος.

Αναγνωσιμοτητες απο τις σελιδες της συμφορας που δεν τις διαβαζει κανεις αλλος.

Tribune

324 στην ελληνικη καταταξη, 3970 στην παγκοσμια καταταξη των ειδησεογραφικων σελιδων.

https://www.similarweb.com/website/tribune.gr

Olympia

318 στην ελληνικη καταταξη, 4485 στην παγκοσμια καταταξη των ειδησεογραφικων σελιδων.

https://www.similarweb.com/website/olympia.gr

Slpress

879 στην ελληνικη καταταξη.

https://www.similarweb.com/website/slpress.gr

Μερικα βασικα που επισης σου διαφευγουν:

α) Τα αρθρα μου τα ανεβαζω και στο fb οπου εχω 2000 φιλους. Παντα παιρνουν και κοινοποιησεις που σημαινει οτι τα βλεπουν και ατομα που δεν ειναι φιλοι μου.

β) Τα ανεβαζω επισης σε μεγαλες πολιτικες ομαδες στο fb με 2000-5000 μελη.

γ) Τα ανεβαζω στο ελευθερο η και αλλου.

δ) Συχνα δεχονται αναδημοσιευσεις και απο αλλες ιστοσελιδες η blogs χωρις να το επιδιωκω εγω.

ε) Και φυσικα γραφω και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ που ειναι το εγκυροτερο και δημοφιλεστερο ελληνικο πολιτικο περιοδικο. Εκει ο κοσμος πληρωνει να με διαβασει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Φεβ 2019, 19:20

Δεν είναι περίεργο το ότι σε πληρώνουν για να σε διαβάσουν.

Και εγώ θα πλήρωνα αν δεν είχα άλλο τρόπο να σε διαβάσω. Για την αναγνωσιμότητα στο Tribune σωστά, μπαίνουν μήπως είναι το Herald Tribune και ξαναφεύγουν αμέσως. Όσο για το Olympia και εγώ μπαίνω καμιά φορά γιατί είναι το μόνο που γράφει για αεροψεκασμούς.

Φεύγω τώρα για τουρνουά μπριτζ. Γράφε εσύ, να σε διαβάσω όταν έρθω μετά τα μεσάνυχτα να ηρεμήσω. Ιδιαίτερα γράφε για τα αυτά τα "με πληρώνουν να με διαβάσουν" κλπ. Αυτά μου αρέσουν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 19:47

Ρε παπαρα (φιλικα στο λεω) η δουλεια μου εναι η επικοινωνια. Το να γραψω ενα αρθρο μου τρωει συνηθως μιση ωρα. Η μαχη ομως για μενα ξεκιναει μετα τη δημοσιευση του. Θελω να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι. Κι αυτο μπορει να μου φαει και τρεις ωρες. Η ουσια ειναι οτι στο τελος θα το δουν καποιες χιλιαδες ανθρωποι. Εχω στησει ολοκληρο προγραμματισμο γι' αυτο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 11 Φεβ 2019, 20:30

Και φυσικά οι αυτοκτονίες συνεχίζονται καθημερινά όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι η "Ζωή είναι ωραία με ΣΥΡΙΖΑ"
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 20:37

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Το 2014 ηταν 62 παντως στις 24/2

Στους 62 οι νεκροί από τη γρίπη - Γιατί «χτύπησε» ξαφνικά και θανατηφόρα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... anatifora/

και το 2016 στις 15/2 ηταν 93

93 θάνατοι στην Ελλάδα από τη γρίπη-Μόνο το Σαββατοκύριακο 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους

https://www.iefimerida.gr/news/251173/9 ... i-zoi-toys

Δεν την περιμενα αυτη τη δημοσιευση οποτε μπραβο που για μια φορα εισαι αντικειμενικος.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”