ερωτηση για τα μαστόρια (ή και υδραυλικους ακομα καλύτερα) του φρηφορουμ...
Πως μπορώ να "μπαλώσω" μισοσπασμένο σιφώνι μπάνιου, όχι ντουζιέρας όμως, αλλα αυτο που βρισκεται γενικα στο χώρο του μπάνιου. Δεν ψάχνω τερμα μπακαλίστικες λυσεις, πχ να το καλύψω με το πιγκάλ ή με τη βεντουζα, αλλα έστω να βάλω κατι σαν κάλυμμα-πλέγμα. Υπαρχει καμια μικροκατασκεύη εστω και προχειρη/προσωρινη απο τίποτα τζάμπο? Οχι τίποτα αλλο,μην πήξω και στις κατσαρίδες,τωρα που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός.
"μπάλωμα" σιφωνιού
-
Αγις
- Rookie poster

Re: "μπάλωμα" σιφωνιού
vantono έγραψε:ερωτηση για τα μαστόρια (ή και υδραυλικους ακομα καλύτερα) του φρηφορουμ...
Πως μπορώ να "μπαλώσω" μισοσπασμένο σιφώνι μπάνιου, όχι ντουζιέρας όμως, αλλα αυτο που βρισκεται γενικα στο χώρο του μπάνιου. Δεν ψάχνω τερμα μπακαλίστικες λυσεις, πχ να το καλύψω με το πιγκάλ ή με τη βεντουζα, αλλα έστω να βάλω κατι σαν κάλυμμα-πλέγμα. Υπαρχει καμια μικροκατασκεύη εστω και προχειρη/προσωρινη απο τίποτα τζάμπο? Οχι τίποτα αλλο,μην πήξω και στις κατσαρίδες,τωρα που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός.
Ανέβασε φωτογραφία.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Είναι ένα πλαστικό που μοιάζει περίπου σαν πλαστελίνη που ονομάζεται στεγανοποιητικό σιφωνιού.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Cecily Anne
- Rookie poster

-
vantono
- Rookie poster

Cecily Anne έγραψε:Ορκιζομουν οτι θα ειχες ανεβασει τάπες για κωλους και μπήκα να σε κρωξω!
Το μεγάλο κρίμα με το πέσιμο του ...., ηταν που θαφτηκε δια παντός στον χωροχρόνο η κωλοφωτο μου. Πεφτω σε κατάθλιψη οσο το σκέφτομαι.
Αγις έγραψε:Ανέβασε φωτογραφία.
Ειμαι απο κινητό και κωλύομαι. Θα ανεβάσω εντος ολίγων ωρών. Δεν είναι ουτε το μισο σπασμενο τελικά, ειναι λιγο λιγότερο,αλλα υπολογίσιμη ζημιά. Γι'αυτό και δεν ξερω τι ακριβως να κανω.
εντιτ:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

'
Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)

Έχω το 2ο. Είναι από ανοξείδωτη λαμαρίνα, αντέχει τα βάρη και ανοιγοκλείνει!
Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)

Έχω το 2ο. Είναι από ανοξείδωτη λαμαρίνα, αντέχει τα βάρη και ανοιγοκλείνει!
0 .
-
enaon
- Rookie poster

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάς πρακτικερ/τοπικό χρωματοπωλείο/αθηνάς να πάρεις το κομμάτι που έσπασε. Τράβα το, πάρτο μαζί σου και πες θέλω ένα να κάνει .
0 .
-
vantono
- Rookie poster

Nandros έγραψε:' Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)
ωραιος! Μακροπρόθεσμα σίγουρα θα παιχτεί τέτοια φάση,δεν το συζητώ, αλλα προς το παρον έψαχνα κατι πιο γρήγορο και εύκολο εστω και προχειρα. Οι λυσεις του σατανικού και του enaon μου φαινονται κομπλέ. Θενκς σε ολους!
0 .
-
asevastos
- Rookie poster

vantono έγραψε:Nandros έγραψε:' Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)
ωραιος! Μακροπρόθεσμα σίγουρα θα παιχτεί τέτοια φάση,δεν το συζητώ, αλλα προς το παρον έψαχνα κατι πιο γρήγορο και εύκολο εστω και προχειρα. Οι λυσεις του σατανικού και του enaon μου φαινονται κομπλέ. Θενκς σε ολους!
πολυς κοπος για το τιποτα. αυτο της φωτο κανει 3.50 ευρω. το αλλο που εβαλε ο νανδρος, 6. πιο πολλα θα ξοδεψεις για να κανεις πατεντες.
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Είναι ένα πλαστικό που μοιάζει περίπου σαν πλαστελίνη που ονομάζεται στεγανοποιητικό σιφωνιού.
Το καπάκι του σιφωνιού πρέπει να είναι ελεύθερο για να μπορούμε να καθαρίζουμε το σιφώνι τακτικά.
Αν το κλείσεις, κάποια στιγμή θα μαζέψει μάκα, τρίχες, κλπ και θα βουλώσει.
0 .