Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 15 Μαρ 2018, 01:57
Εγώ ασχολούμαι χομπίστικα με κλασσικούς μικροελεγκτές και custom κυκλώματα (σε διάτρητες), κυρίως για συλλογή δεδομένων αισθητήρων και γράφω εφαρμογές σε C# για την απεικόνιση δεδομένων. Ασχολούμαι και με έλεγχο actuators, είτε μέσω κανόνων στον μC, είτε απο το PC.
Επίσης ασχολούμαι και με development boards.
Δεν έχω κάποιο ολοκληρωμένο πρότζεκτ ακόμη, μεγαλύτερη ευχαρίστηση βρίσκω στο να δοκιμάζω διαφορετικούς αισθητήρες, απο τους οποίους έχω μια τεράστια συλλογή. Κάποια στιγμή θα κάτσω να κάνω κάποιο dooms day machine με όλο αυτό το know-how που έχω μαζεμένο.
Με IoT δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, αλλά όπως εύκολα μπορείς να φανταστείς, το επόμενο βήμα θα είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Πρώτα όμως πρέπει να δουλέψω τα σκιλς μου στο web programming.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»