Λαχουρένιος έγραψε:Ανεφερα την τραπ ως παραδειγμα του πως κατι που θεωρειται μλκια απο το ευρυ κοινο μπορει να γινει πολυ δημοφιλες μεσα σε μερικα χρονια. Θυμαμαι πως πριν το '15 η τραπ και ραππερ σαν τον Σνικ ηταν περιγελως ακομα και στις ταξεις των χιπ χοπαδων. Μεσα σε λιγα χρονια η τραπ εγινε απο μειοψηφια της μειοψηφιας σε κυριαρχο ειδος.
Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Σε αυτό έχουμε ειδίκευση.
Αλλά το τι θεωρείται μλκ είναι σχετικό. Μπορεί να έχεις εσφαλμένη εντύπωση για κάτι και όταν παρουσιαστεί σωστά να αλλάξεις γνώμη.
Πχ και στην τραπ μουσική, που κατά γενική ομολογία έφαγε τρελό κράξιμο επί τη εμφανίσει, ωστόσο υπήρξαν και κομμάτια που διέψευσαν τον κανόνα και έκανε τον κόσμο να την δει με άλλο μάτι και ίσως για αυτό αυξήθηκε το κοινό.
Λαχουρένιος έγραψε: Δες ενα αυτοκινητο 20ετιας. Ειναι ακομα αρκετα αξιοπρεπες τοσο σε αισθητικη οσο και σε λειτουργικοτητα. Αν στα 90s εβλεπες ενα αμαξι του '70 θα σου φαινοταν τελειως παλιαντζουρα. Ή πχ ενα Iphone του '12 ειναι συγκρισιμο με τα σημερινα κινητα ενω ενα Νοκια ή Σονι Ερικσον του 2002 ειναι τελειως για πεταμα σε σχεση με το Iphone του '12.
I dont get you. I really dont get you. Δεν καταλαβαίνω τις επιλεκτικές χρονολογίες που κάνεις τη σύγκριση. Λίγο αλεξιπτωτιστικές μου φαίνονται οι συγκρίσεις.
Η ένστασή μου βρίσκεται στο σημείο που είπες ότι η τεχνολογία εξελίσσεται αργά. Εγώ ξέρω και βλέπω ότι η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία.