με μπογιές κιμωλίας

Χειροποίητες κατασκευές.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: με μπογιές κιμωλίας

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Απρ 2022, 22:51

bizeli έγραψε:Αν έχει μέλλον η συζήτηση θα το χωρίσω σε άλλο νήμα. Αλλά προς το παρόν είναι λίγα τα ποστ και δεν είναι τόοοοσο άσχετα.
Παρόλα αυτά βάλλον αν θέλεις να μας σουτάρεις και σου τρώμε χώρο, πες το κι έγινε.

συνεχίστε ελύθερα, είμαι υπερ της ελεύθερης συζήτησης ιδεών
:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Απρ 2022, 23:16

vallon έγραψε:συνεχίστε ελύθερα, είμαι υπερ της ελεύθερης συζήτησης ιδεών

Συζητάμε μέχρι να δούμε την επόμενη δημιουργία σου.
Να μην κάνει κοιλιά το πρόγραμμα.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Απρ 2022, 23:30

vallon έγραψε:τι λέτε; σας αρέσει;

βάψε την κάτω σειρά κίτρινη και τσίμπα ένα @

αυτό λέμε
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Απρ 2022, 23:32

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:τι λέτε; σας αρέσει;

αυτό λέμε

Ώπα.
Γιατί ρε συ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2022, 08:25

bizeli έγραψε:Ένα τραγούδι του μαντ κλιπ δεν έχει και τόσο καθοριστική επίδραση στη ζωή σου. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τον ρόλο της μουσικής (που για μένα είναι τεράστιος, θέε μου σχώρα με) αλλά θέλω να πω ότι δεν σε επηρεάζει το πώς θα ζεις στην καθημερινότητά σου.

Ανεφερα την τραπ ως παραδειγμα του πως κατι που θεωρειται μλκια απο το ευρυ κοινο μπορει να γινει πολυ δημοφιλες μεσα σε μερικα χρονια. Θυμαμαι πως πριν το '15 η τραπ και ραππερ σαν τον Σνικ ηταν περιγελως ακομα και στις ταξεις των χιπ χοπαδων. Μεσα σε λιγα χρονια η τραπ εγινε απο μειοψηφια της μειοψηφιας σε κυριαρχο ειδος.

Ε;
:sgrat:

Δες ενα αυτοκινητο 20ετιας. Ειναι ακομα αρκετα αξιοπρεπες τοσο σε αισθητικη οσο και σε λειτουργικοτητα. Αν στα 90s εβλεπες ενα αμαξι του '70 θα σου φαινοταν τελειως παλιαντζουρα. Ή πχ ενα Iphone του '12 ειναι συγκρισιμο με τα σημερινα κινητα ενω ενα Νοκια ή Σονι Ερικσον του 2002 ειναι τελειως για πεταμα σε σχεση με το Iphone του '12.

bizeli έγραψε:Ω κάτσε. Μόλις μου ήρθαν εικόνα οι καναπέδες που είχαμε. Τελείως 90ίτιλα.

Κάπως έτσι ήταν η μόδα...
Εικόνα

Καλα οντως αυτο ηταν εγκλημα :laugh1: Εμεις απ'οτι θυμαμαι ειχαμε κατι αξιοπρεπεις καναπεδες σε σκουρο-ουδετερο χρωμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Απρ 2022, 09:37

bizeli έγραψε:

αυτό λέμε

Ώπα.
Γιατί ρε συ;

για τον βαλόν μιλάμε. και να μην ξέρουμε εμείς γιατί τον βρίζουμε, ξέρει αυτός :yesyes:
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Απρ 2022, 09:59

bizeli έγραψε:
Ώπα.
Γιατί ρε συ;

για τον βαλόν μιλάμε. και να μην ξέρουμε εμείς γιατί τον βρίζουμε, ξέρει αυτός :yesyes:

με έχεις παρεξήσει αγαπητέ φίλε
:pardon:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Απρ 2022, 23:46

Λαχουρένιος έγραψε:Ανεφερα την τραπ ως παραδειγμα του πως κατι που θεωρειται μλκια απο το ευρυ κοινο μπορει να γινει πολυ δημοφιλες μεσα σε μερικα χρονια. Θυμαμαι πως πριν το '15 η τραπ και ραππερ σαν τον Σνικ ηταν περιγελως ακομα και στις ταξεις των χιπ χοπαδων. Μεσα σε λιγα χρονια η τραπ εγινε απο μειοψηφια της μειοψηφιας σε κυριαρχο ειδος.

Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Σε αυτό έχουμε ειδίκευση.
Αλλά το τι θεωρείται μλκ είναι σχετικό. Μπορεί να έχεις εσφαλμένη εντύπωση για κάτι και όταν παρουσιαστεί σωστά να αλλάξεις γνώμη.
Πχ και στην τραπ μουσική, που κατά γενική ομολογία έφαγε τρελό κράξιμο επί τη εμφανίσει, ωστόσο υπήρξαν και κομμάτια που διέψευσαν τον κανόνα και έκανε τον κόσμο να την δει με άλλο μάτι και ίσως για αυτό αυξήθηκε το κοινό.

Λαχουρένιος έγραψε: Δες ενα αυτοκινητο 20ετιας. Ειναι ακομα αρκετα αξιοπρεπες τοσο σε αισθητικη οσο και σε λειτουργικοτητα. Αν στα 90s εβλεπες ενα αμαξι του '70 θα σου φαινοταν τελειως παλιαντζουρα. Ή πχ ενα Iphone του '12 ειναι συγκρισιμο με τα σημερινα κινητα ενω ενα Νοκια ή Σονι Ερικσον του 2002 ειναι τελειως για πεταμα σε σχεση με το Iphone του '12.

I dont get you. I really dont get you. Δεν καταλαβαίνω τις επιλεκτικές χρονολογίες που κάνεις τη σύγκριση. Λίγο αλεξιπτωτιστικές μου φαίνονται οι συγκρίσεις.
Η ένστασή μου βρίσκεται στο σημείο που είπες ότι η τεχνολογία εξελίσσεται αργά. Εγώ ξέρω και βλέπω ότι η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Απρ 2022, 00:31

και οι δυο εχετε δικιο και η τεχνολογια εξελισσεται ραγδαια
αλλα και οι ανθρωποι θελουν περισσοτερη γιατι η φαντασια οργιαζει
νομιζοντας πολλες φορες οτι ειναι σε στασιμοτητα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 29 Απρ 2022, 14:47

bizeli έγραψε:Ω κάτσε. Μόλις μου ήρθαν εικόνα οι καναπέδες που είχαμε. Τελείως 90ίτιλα.

Κάπως έτσι ήταν η μόδα...
Εικόνα

Ω Παναΐτσαμ'!!!
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Επιστροφή σε “Χειροποίητα”