To μπλόγκ μου
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: To μπλόγκ μου
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια. 

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Perseus
- Basic poster

-
Kauldron
- Supreme poster

Μάλλον θα πάρω και φουρνάκι.
Ο χώρος είναι ένα θέμα, δυστυχώς. Γι' αυτό που κάνω τώρα είναι εντάξει, αλλά, για περισσότερα, και βασικά γι' αυτά που θα ήθελα να κάνω θέλει εργαστήρι.
Ο χώρος είναι ένα θέμα, δυστυχώς. Γι' αυτό που κάνω τώρα είναι εντάξει, αλλά, για περισσότερα, και βασικά γι' αυτά που θα ήθελα να κάνω θέλει εργαστήρι.

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
AZUREUS
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:Μάλλον θα πάρω και φουρνάκι.![]()
Mη πάρεις φουρνάκι. ΕΊναι το λιγότερο απαραίτητο που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.Πάρε βιβλία ανατομιας και pdf απο το διαδικτυο. Μελέτησε ανατομία ανθρώπων και ζώων, ογκους, αναλογίες, χρώμα κλπ. Χρειάζεσαι πολύ μελέτη. Πάρα πολύ μελέτη, μη το έχεις τοσο εύκολο και αβασάνιστο το αποτέλεσμα.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Giannis81
- Rookie poster

Συμφωνώ. Καλλιτέχνης ο Χελώνος. Ας χρησιμοποιήσει το ταλέντο του για να βγάλει λεφτά! :-)
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Freisinniger
- Maître des anions

εδώ και το μπλόγκ παράτησε, γενικά όπως πολλοί Ελ, τα φόρουμ από το 2009 μέχρι το 2014 ήταν ένα ξέσπασμα για την κρίση, που σιγά σιγά ενσωματώθηκαν πάλι στην πραγματικότητα όπως πριν την κρίση.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

To πιθανότερο βρήκε δουλειά, γυναίκα, έκανε παιδί, και απολαμβάνει παντόφλα και πεθερικά 

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:To πιθανότερο βρήκε δουλειά, γυναίκα, έκανε παιδί, και απολαμβάνει παντόφλα και πεθερικά
Mακαρι

0 .
-
Στύγιος
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:To πιθανότερο βρήκε δουλειά, γυναίκα, έκανε παιδί, και απολαμβάνει παντόφλα και πεθερικά
Ευχαριστώ πολύ, τα έχω φάει όλα αυτά στη μάπα .." κι όμως είμαι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι, λιωμένο παγωτό ,κολλάει στο χέρι"

0 .