Του Μάστορα η σύντροφος δεν γκρίνιαξε ποτέ!
-
Nostalgia
- Basic poster

Re: Του Μάστορα η σύντροφος δεν γκρίνιαξε ποτέ!
Εδω κρυβουμε το σιδερο για να μην μας το ματιασουν. Το δευτερο αστερακι αγνοειται, μας εμεινε μονο το αυτοκολλητο.... 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Nostalgia
- Basic poster

Μπορουμε να ανεβασουμε βιντεακι;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
pluton
- Supreme poster

Nostalgia έγραψε:Καπου εδω να τονισω, οτι δεν τα παω καλα με το βαψιμο.... Φυσικα και δεν ειχα σκοπο να το βγαλω σε αυτο χρωμμα!
Μπράβο για τις εργασίες σου. Τι λούστρο χρησιμοποίησες;
Δες όταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, καλό είναι να πληρώνεις να στο φτιάχνουν, το βάψιμο θέλει ειδικά εργαλεία και πείρα, προσωπικά σε εργασίες μου που εκτιμούσα τις πήγαινα σε βαφέα επίπλων, το ίδιο κάνουν και επαγγελματίες επιπλοποιοί απευθύνονται σε λουστραδόρους.
Μια εύκολη και σχετικά ανέξοδη λύση είναι να περάσεις το αντικείμενο με κάσια να το γιαλοχαρτάρεις και να το αφήσεις, είναι αρκετά όμορφη έτσι μια ιδιοκατασκευή.
Μια εύκολη άλλη λύση είναι να πάρεις ένα φλόγιστρο, να το κάψεις επιλεκτικά (όχι πολύ) και να το γιαλοχαρτάρεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Πάνας
- Rookie poster

Μπράβο καλή δουλειά.
Βίντεο στο φόρουμ μπορείς να ανεβάσεις μόνο από εξωτερικό σύνδεσμο πχ γιουτούμπ.
Βίντεο στο φόρουμ μπορείς να ανεβάσεις μόνο από εξωτερικό σύνδεσμο πχ γιουτούμπ.
0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

pluton έγραψε:Nostalgia έγραψε:Καπου εδω να τονισω, οτι δεν τα παω καλα με το βαψιμο.... Φυσικα και δεν ειχα σκοπο να το βγαλω σε αυτο χρωμμα!
Μπράβο για τις εργασίες σου. Τι λούστρο χρησιμοποίησες;
Δες όταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, καλό είναι να πληρώνεις να στο φτιάχνουν, το βάψιμο θέλει ειδικά εργαλεία και πείρα, προσωπικά σε εργασίες μου που εκτιμούσα τις πήγαινα σε βαφέα επίπλων, το ίδιο κάνουν και επαγγελματίες επιπλοποιοί απευθύνονται σε λουστραδόρους.
Μια εύκολη και σχετικά ανέξοδη λύση είναι να περάσεις το αντικείμενο με κάσια να το γιαλοχαρτάρεις και να το αφήσεις, είναι αρκετά όμορφη έτσι μια ιδιοκατασκευή.
Μια εύκολη άλλη λύση είναι να πάρεις ένα φλόγιστρο, να το κάψεις επιλεκτικά (όχι πολύ) και να το γιαλοχαρτάρεις.
Στο πρωτο μπαουλο, βερνικι εμποτισμου νερου χρωμματος καρυδιας
Στην ψωμιερα βερνικι εμποτισμου νερου χρωμματος καστανιας
Στο κουτι για το σιδερο ρπουλινη γκρι χρωμματος
Δεν εχω ιδεα τι ειναι η κασια.

0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

Πάνας έγραψε:Μπράβο καλή δουλειά.
Εισαι τυχερος, αλλιως θα ανεβαζα βιντεακι απο την σφυρηχτρα που εφτιαξα....
.gif)
0 .
-
Πάνας
- Rookie poster

-
Nostalgia
- Basic poster

Δεν εχω και την χαρισα σε φιλαρακι 5 ετων....
0 .
-
Cecily Anne
- Rookie poster

Kαλά όλα αυτά ρε γκραν μάστορα, αλλά μας έχεις πεθάνει στο αρκουδάκι. Όχι άλλη αγάπη και Φωτεινή Πιπιλή, δεν έχει μπει ο Κλινο και βαρά άσχημα. χαχα
0 .
-
dna replication
- Rookie poster

Nostalgia έγραψε:Στο πρωτο μπαουλο, βερνικι εμποτισμου νερου χρωμματος καρυδιας
Στην ψωμιερα βερνικι εμποτισμου νερου χρωμματος καστανιας
Στο κουτι για το σιδερο ρπουλινη γκρι χρωμματος
Δεν εχω ιδεα τι ειναι η κασια.
με το ξυλο το έχεις, με το φινιρισμα όχι. Τα βερνίκια αυτά που χρησιμοποίησες είναι για κανέναν φράχτη.
Πρέπει κανονικά ξεχωριστα η βαφή και ξεχωριστα το βερνίκι.
η κασια είναι μια βαφή "αντικέ"
κατέβασε για αρχή και διάβασε το κλασσικό UNDERSTANDING WOOD FINISHING by BOB FLEXNER
0 .