Ο Χάρος βγήκε παγανιά..

Αυτοκίνητα, μηχανές, μηχανοκίνητος αθλητισμός.
Στύγιος

Re: Ο Χάρος βγήκε παγανιά..

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Ιαν 2018, 17:08

Το μπούλο , σήμερα για πρώτη φορά έβγαλε ένδειξη θερμοκρασίας στο κόκκινο και πέταξε το παραφλού του ψυγείου , μάλλον πάει να κάψει φλάντζα κεφαλής :priest_z: :priest_z: :nono: :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Ιαν 2018, 17:21

Eίναι σαν το γέρικο πιστό σου άλογο, που κλάταρε και δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να το βγάλεις απο την δύσκολη κατάσταση.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Ιαν 2018, 17:38

Δε θα φτάσει 500.000 χλμ :cry: :cry: , τελικά ακόμα κι ο "Χάρος" λαβώθηκε θανάσιμα :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 18 Ιαν 2018, 23:26

Στύγιος έγραψε:Δε θα φτάσει 500.000 χλμ :cry: :cry: , τελικά ακόμα κι ο "Χάρος" λαβώθηκε θανάσιμα :nono:

Καυλόγκαζε φίλε μου, συμπαραστέκομαι και κατανοώ. Μην κλαις, θα βρεθούν άλλα, καλλίτερα ''αλόγατα'', για την ασθένειά σου. Στηρίζω. ;)
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Ιαν 2018, 19:47

Eπέζησε τελικά!! :thuuumbsup: Ήθελε άδειασμα όλο το ψυγείο σε μηχανικό και καθαρισμό να φύγει η μάκα , η μούργα και μετά βάλαμε ειδικό παραφλού , από -37 μέχρι ...128 βαθμούς ( ακριβό το άτιμο) και ω του θαύματος δεν ξανανέβασε θερμοκρασία . Πήραμε παράταση!! :s_cool
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιαν 2018, 04:47

καλά χιλιόμετρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Μαρ 2018, 12:03

Τρύπησε και η εξάτμιση και ο μηχανικός μού έβαλε μία ενισχυμένη ,σαν μπουρί σόμπας στο πιο λεπτό μοιάζει :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 10 Μαρ 2018, 15:56

Εγώ το είχα μέχρι πριν 5 χρόνια όπου και το απέσυρα και πήρα 250 ευρώ. Στα τελευταία του είχε φτάσει 120 θερμοκρασία και μάλλον έκαψε φλάντζα. Μου το είχανε χαρίσει και ήταν ήδη με πολλά χιλιόμετρα. Το πήγαινα για 4 χρόνια και ήταν γαμάτο.

Σήμερα παίζω για καινούργιο και είμαι 99% στο volvo s60. Αλλά έχω φάει και μια φλασιά με το mazda. :inlove45:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Μαρ 2018, 22:46

Γμω την καταδίκη μου , ένα φτιάχνω και 2 χαλάνε. Άρχισε σήμερα έναν ύποπτο θόρυβο ντουκ ντουκ στην επιτάχυνση μεταξύ 2ης και 3ης ταχύτητας :s_mad
0 .

Επιστροφή σε “Αυτοκίνηση”