ΠΑ..ΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ !!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

ΠΑ..ΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ !!!

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 11 Δεκ 2018, 11:54

Το φυλαγα καιρο και λογω "εορτών" που έρχονται ειπα να απασφαλίσω.Γινεται λογος απο αστεια κυβερνητικα στελέχη οτι η αγορά πάει καλά και κινείται.Η απάντηση σε αυτες τις απόψεις ειναι μια απλή και λιτη.ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.

Η χειμερινή αγορά στην Ελλαδα κινειται λιγο ποιο αργά από τον επιτάφιο.Με τις μαλακιες που έχουν κάνει το μονο που έχουν καταφέρει ειναι να εχουν δημιουργήσει μια παρατεταμένη περίοδο παγωμάρας με στιγμιαίες εξάρσεις.
Και εξηγώ για να γινω ποιο σαφής με στοιχεια και οχι παπαριες Σεπτέμβρης ειναι νωρθος μέχρι τα μέσα λόγω σχολειων κλπ.
Από τις 15 και μετά και εφόσον μεινει κανένα φράγκο κάτι σαλεύει.Πάμε στον Οκτώμβρη που ξεκινάει συμπαθητικά για 10 μέρες.Εκει γυρω στις 12 με 15 ξεκινάει η κοιλιά αφενος λογω αφραγκιας και αφετέρου λογω του 10μερου % το οποιο διαρκει 15 μέρες φυσικά.Και σου λέει η άλλη και λογικά γιατι να ψωνισω αφου σε 15 μερες τα καναλια μας λενε θα εχει εκπτωσεις.Ετσι έρχεται ο Νοέμβριος, εχει δουλεια 10 από τις πρωτες 15 μερες (εχει και 2-3 αναγνωριστικες) και μετά....Πουτσαααα...Γιατι μετά σου λενε τι εχει?

Μετα εχει το περιφημο και παραδοσιακο Black Friday που κρατάει 10 μερες στην Ελλαδα..Εκει γινεται πάρτυ απο αλυσιδες ηλεκτρονικών και ρουχων που ξεπουλάνε οτι σαβουρα έχουν συνηθως σε κανονικες τιμες υπο το πρόσχημα εκπτώσεων 50% κλπ.Και μετά απο αυτο πάπαλα...Εναμιση δις αγοραστικής δυναμης πηγε στις αλυσιδες του λιανεμποριου και απασχολουν το 15 των εμπορουπαλλήλων ενω τα μικρα μαγαζια που απασχολουν το 85% παίρνουν τα παπαρια τους.Τωρα περι Χριστουγεννιατικης αγορας ας γελάσουμε...3/1 μπανουν οι εκπτώσεις, ουδεις λογος να ψωνισει κανεις τωρα.

Τελος θερμα συγχαρητηρια στο Δημο Αθηναιων για το στολισμο της Αθηνας μέχρι το Νακ επι της Πανεπιστημιου και μέχρι την Κλαυθμωνος απο τη μερια τη Σταδιου.Οι υπολοποι δεν πληρώνουν προφανώς δημοτικά τέλη.Εκτος και αν πληρώνουν και ειναι απλά μαλάκες.

YΓ: H αγορά έχει απορρυθμιστει πληρως.Οποιος δεν το βλέπει αυτο ειναι ή παντελώς ηλίθιος ή παντελώς στημένος και τα πιάνει.Τωρα απο ποιους τα πιάνει νομιζω ειναι προφανες.

ΥΓ2: Οταν ειχα μιλησει με συναδελφο "ανταγωνιστικης" εταιρειας μου προτεινε να κανουμε οτι τους ειπε ο εμπορικος διευθυντης του."Ελα μωρε δεν εχεις τιποτα σαβουρα να τη βάλεις μισή τιμη?:ή αντι να το βάλεις 70 βάλτο 100 και κάντους 30% αφου το σηκωνουν".Απάντησα πρωτον δεν εχουμε σαβουρες και β δεν κάνω τα μαγαζια "μου" μπουρδέλο.Αυτα.
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΠΑ..ΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ !!!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2018, 14:12

Ειναι λογικο γιατι μπορει να υπαρχει αναπτυξη αλλα αυτο δεν μεταφραζεται σε μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη

Και καθως σιγα σιγα πολλοι γεροι θα πεθαινουν και πολλοι μεσηλικες θα βγαινουν στην συνταξη η κατασταση θα γινεται χειροτεροι γιατι οι νεοτεροι συνταξιουχοι και εργαζομενοι θα παιρνουν λιγοτερα.

Ο σημερινος 25αρης που ξεκιναει με μισθο 600 μικτα δε θα φτασει ποτε τις αποδοχες του σημερινου 50αρη.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Δεκ 2018, 19:18

ετσι ακριβως και χειροτερα απο οτι τα γραφει ο ταφ
και επειδη μιλαω με πελατες ολοι μου τονιζουν οτι στεγνωσαν εντελως
και εδω δωστε προσοχη ..... και οτι περιμενουν το τελος

τι εννοουν ακριβως;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 11 Δεκ 2018, 19:24

Δεν ξέρω τι λένε κανάλια και κυβερνήσεις ..Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η αγορά έχει στεγνώσει από λεφτά.. Δεν υπάρχει σάλιο. Μόνο κλάμα παντού
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 11 Δεκ 2018, 19:26

Ο Πετρόπουλος είπε να κόψει ο κόσμος το κάπνισμα και ναααα λεφτά. θα κάνουμε και γεμιστά και ο κάθ ένας απ' ένα start up και θα τρέχει μέλι και γάλα στους δρόμους
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2018, 20:53

Ο,τι κινειται στην αγορα ειναι απο μαυρα λεφτα που εχει βγαλει ο κοσμος απο τις τραπεζες μετα τα καπιταλ και οι συνταξεις των γερων.

Οταν τα λεφτα αυτα τελειωσουν και οι γεροι πεθανουν τοτε θα φανει η αληθινη κριση. Με γεννητρια ειμαστε απο το 2010, μεσα στην επομενη 5ετια θα εχουμε ολικη διακοπη ρευματος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 11 Δεκ 2018, 22:28

Την άλλη βδομάδα χτυπάω

CPU AMD RYZEN 7 1800X 4.00GHZ 8-CORE BOX
Εικόνα

MSI B450 TOMAHAWK RETAIL
Εικόνα

PSU SILVERSTONE SST-ST85F-PT STRIDER 80 PLUS PLATINUM 850W
Εικόνα

G.SKILL F4-3000C15D-8GVR 8GB (2X4GB) DDR4 3000MHZ RIPJAWS V DUAL CHANNEL KIT
Εικόνα

PNY NVIDIA QUADRO K420 2GB DDR3 PCI-E RETAIL
Εικόνα

SSD SAMSUNG MZ-N6E500BW 860 EVO SERIES 500GB M.2 2280 SATA3
Εικόνα
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 12 Δεκ 2018, 10:01

Ο Γύπας είναι το υποστύλωμα της ελληνικής αγοράς. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 12 Δεκ 2018, 14:35

Στο μόνο που συμπονώ τους ζαίους είναι ο πονοκέφαλος που θα έχουν για το πού θα επενδύσουν τα χρήματα που έβγαλαν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”