Κι αν δεν είσαι επώνυμος έγχρωμος;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Κι αν δεν είσαι επώνυμος έγχρωμος;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Νοέμ 2018, 00:37

Εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/15 ... etokoynmpo

giannis_an34 Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας.

https://www.instagram.com/p/BqMMU7cBtzg ... e=ig_embed
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κι αν δεν είσαι επώνυμος έγχρωμος;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2018, 07:01

Κυριος ο Γιαννης, στην θεση του και γω και ο οποιοσδηποτε θα στολιζε με μπινελικια τον γαβροταλιμπαν.

Και δυστυχως εχει δικιο, αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος μαυρος δε θα ειχε ασχοληθει κανεις
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Νοέμ 2018, 19:20

Να πει καλα που δεν γεννήθηκε ρωσοποντιος γιατι τοτε οσο επωνυμος κι αν ηταν τον γονιδιακο ελεγχο δεν θα τον γλυτωνε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Νοέμ 2018, 20:42

Να αφήσει την ελληνική υποκοότητα και να πάρει την αμερικανική. Είναι λάθος να προμοτάρει τους νεοέλληνες. Δεν το αξίζουν.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2018, 21:18

ВладимирВладимирович έγραψε:Να πει καλα που δεν γεννήθηκε ρωσοποντιος γιατι τοτε οσο επωνυμος κι αν ηταν τον γονιδιακο ελεγχο δεν θα τον γλυτωνε.

Ισχυει, αυτον τον βλεπουν σαν συμπαθη νεγρο που ασπαστηκε τον ανωτερο ελ-χριστιανικο πολιτιζμο.

Τους ΡΠ τους βλεπουν σαν παρεισακτους σφετεριστες που τους τρωνε τα επιδοματα :cry:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Νοέμ 2018, 18:54

η ορολογια που χρησιμοποιηθηκε απο τον χιμπατζη τακη
ειναι ποδοσφαιρικη οπου τα παντα επιτρεπονται
αν ηταν παιχτης του ολυμπιακου θα τον καλοπιανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ
εχει πει τα χειροτερα για αντιπαλους παιχτες

οποτε δεν υπαρχεει για μενα ρατσιστικό σχολιο