Σπάνια ανθρωπολογικά ντοκουμέντα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Σπάνια ανθρωπολογικά ντοκουμέντα

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Νοέμ 2018, 21:30

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Σπάνια ανθρωπολογικά ντοκουμέντα

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Νοέμ 2018, 21:32

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Νοέμ 2018, 21:41

Εικόνα

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2018, 07:38

Αφηνω το παρακατω ποστ ως κειμηλιο για τις επομενες γενιες. Αναγνωστη απο το 2100 που μας διαβαζεις: ετσι ηταν η Ελλαδα πριν 100 και 150 χρονια

Γύπας έγραψε:Ο κολλητός μου ο μαλάκας οργανωμένος πασόκος, δήλωσε κάτι κτήματα στο νησί από όπου κατάγεται και μου το έπαιζε και πλακίτσα "Από δω και πέρα αγόρι μου θα με φωνάζεις αγρότη. Είμαι πλέον αγρότης". Είχε πάρει κάτι φράγκα λοιπόν. Εννοείται ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με το νησί, μόνο τα καλοκαίρια για ούζα.
Ο πατέρας μου ίδιος μαλάκας ήταν. Τους έβαφε και τα γραφεία τσάμπα και αξίωνε να πάω με έναν δικό του στο υπουργείο για ρουσφέτι.
Αργότερα ο φίλος έπαιζε χρηματιστήριο. Με ρώτησε κάποτε τι προβλέπω να γίνει και γω του είπα αυτό που έγινε όνο και μόνο από τα απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 20 Νοέμ 2018, 13:07

0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 20 Νοέμ 2018, 16:20

Γύπας έγραψε:https://youtu.be/YrEGwrexxtE?t=25

Ξέρεις τί γίνεται σε όποιον δεν κλάψει αρκετά πειστικά Γύπα... :madwoman:
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster