Ποσοστό της τάξης του 45% των κοριτσιών στη Σκωτία αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει χαρτί τουαλέτας ή άλλες εναλλακτικές λύσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου του επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει προϊόντα υγιεινής, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο από τη φιλανθρωπική οργάνωση Plan International, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σε όλη τη Βρετανία, το πρόβλημα επηρεάζει το ένα στα 10 κορίτσια και έχει αυξηθεί σύμφωνα με τον αριθμό των φτωχών και τη χρήση των τραπεζών τροφίμων. Μια βρετανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων υγιεινής καταχώρισε αυτό το μήνα διαφημίσεις στις εφημερίδες με το σλόγκαν « φτιάξε τη δική σας» σερβιέτα, σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί το κοινό.
Χρηματοδοτώντας αυτά τα προϊόντων και βάζοντάς τα δίπλα σε άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης στις δημόσιες τουαλέτες, όπως χαρτί τουαλέτας και σαπούνι για τα χέρια τα κορίτσια δεν θα ντρέπονται πια, όπως λένε τα ίδια συχνά, εκτιμούν οι αρχές.
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/3 ... a-koritsia
https://www.theguardian.com/society/201 ... te-lengths
H φτώχεια της σερβιέτας
-
Διάδοχος
- Danchō

H φτώχεια της σερβιέτας
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
μίστερ μαξ
- Basic poster

Re: H φτώχεια της σερβιέτας
Nearly one in five respondents said that they had had to go without period products because of finances ----->45%
ok!
ok!
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
-
vallon
- Supreme poster

άντε και στα δικά μας.....

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
'71
- Crazy poster

Καθόλου πλάκα δεν είναι,πολλοί γνωστοί μου που πέρασαν μεγάλο σχετικό διάστημα στο ΗΒ για διάφορους λόγους,μου περιέγραψαν σκηνές μεγάλης φτώχειας για μεγάλο μέρος του πληθυσμού.Αν είσαι φτωχός καλύτερα να ζεις στην Ελλάδα παρά στο ΗΒ.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. για να λεμε οτι εμεις ειμαστε καλα δειτε πως περναν οι αλλοι.
ακριβως αυτην την προπαγανδα πουλαγε 40 χρονια ο εμβερ χοτζας στους αλβανους δειχνοντας τους εικονες απο την ελλαδα της κατοχης με τους νεκρους να κοιτονται στον δρομο και τα χαιβανια τον πιστευαν. τους δικαιολογω ομως. εκεινη την εποχη δεν μπορουσαν να ξερουν. τωρα ομως, ειλικρινα ποιο χαιβανι ελληνας θα την φαει την προπαγανδα την εποχη του ιντερνετ; ψιτ; δε μασαει τελικα η κατσικα ταραμα
ακριβως αυτην την προπαγανδα πουλαγε 40 χρονια ο εμβερ χοτζας στους αλβανους δειχνοντας τους εικονες απο την ελλαδα της κατοχης με τους νεκρους να κοιτονται στον δρομο και τα χαιβανια τον πιστευαν. τους δικαιολογω ομως. εκεινη την εποχη δεν μπορουσαν να ξερουν. τωρα ομως, ειλικρινα ποιο χαιβανι ελληνας θα την φαει την προπαγανδα την εποχη του ιντερνετ; ψιτ; δε μασαει τελικα η κατσικα ταραμα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Διάδοχος
- Danchō

'71 έγραψε:Καθόλου πλάκα δεν είναι,πολλοί γνωστοί μου που πέρασαν μεγάλο σχετικό διάστημα στο ΗΒ για διάφορους λόγους,μου περιέγραψαν σκηνές μεγάλης φτώχειας για μεγάλο μέρος του πληθυσμού.Αν είσαι φτωχός καλύτερα να ζεις στην Ελλάδα παρά στο ΗΒ.
Έτσι έχουν τα πράγματα. Μιλάμε για χώρα που μεγάλη μάζα δεν μπορεί να νοκιάσει σπίτι μόνη της και μένουν σε καμαράκια 2x3. Αν παντρευτούν και κάνουν παιδιά, μετακινούνται σε πολυκατοικίες γκετο-προτζεκτς και αλητεύουν όλη μέρα με ξύδια και ναρκωτικά. Πολύ μιζέρια εάν δεν είσαι μέση τάξη και πάνω.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Τσαβικα Καθρεφτακια στους ιθαγενεις...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Στύγιος
vallon έγραψε:άντε και στα δικά μας.....
Μη γελάς συνάδελφε ,γιατί σε κοριτσάκι β' γυμνασίου ήλθε περίοδος μέσα στο δικό μου μάθημα κι έτρεχε η συνάδελφος εκπαιδευτικός να την πάρει και να βρει σερβιέτα .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:vallon έγραψε:άντε και στα δικά μας.....
Μη γελάς συνάδελφε ,γιατί σε κοριτσάκι β' γυμνασίου ήλθε περίοδος μέσα στο δικό μου μάθημα κι έτρεχε η συνάδελφος εκπαιδευτικός να την πάρει και να βρει σερβιέτα .
.gif)
0 .