Στάχτη και Burberry να γινει......

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Στάχτη και Burberry να γινει......

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 20 Ιούλ 2018, 00:00

«Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι» είπε ο Κύριος και προσπάθησε να μεταφέρει αυτό το μήνυμα στους ανθρώπους, θέλοντας να μας μεταδώσει την ανθρωπιά και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας. Και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και να κάνουμε, ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.

H δικαιολογία της εταιρείας (Burberry) ότι δεν χάριζε τα ρούχα στους φτωχούς. Επειδή οι φτωχοί θα τα πουλούσαν κι έτσι θα ...........έπεφτε η αξία της μάρκας στο εμπόριο*. :whatever45:

* Η διακαιολογια της εταιερειας που θυμιζει τις παρολες που αραδιαζει καποιος εδω μεσα για να δικαιολογησει τα αφεντικα καθε φορα που πιανονται με την γιδα στην πλατη ......δυσκολευομαι να θυμηθω ποιος ειναι :hmmm
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Στάχτη και Burberry να γινει......

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2018, 00:03

Ειναι ο Καπιταλισμος, ηλιθιε

Τα ρουχα δεν παραγονται για να ντυθουν οι ανθρωποι, αλλα για να κονομαει η καθε Μπερμπερι
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 20 Ιούλ 2018, 00:07

---
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 20 Ιούλ 2018, 08:28

0 .

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Κουρκούας » 21 Ιούλ 2018, 15:17

Καλά, μια εταιρία ανακύκλωσης δεν παίζει, να κάνει τα μπούρμπερυ ίνες με εγγύηση, να τα ξαναπλέκουν σε εναλλακτικά υφάσματα;

Κενό της αγοράς, χμμμμ.

Είναι ντροπή πάντως, τα μπούρμπερυ κρατάνε μια ζωή, να κάψουν αρμάνι καλύτερα και ντίζελ.
1 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 21 Ιούλ 2018, 18:34

Κουρκούας έγραψε:Καλά, μια εταιρία ανακύκλωσης δεν παίζει, να κάνει τα μπούρμπερυ ίνες με εγγύηση, να τα ξαναπλέκουν σε εναλλακτικά υφάσματα;

Κενό της αγοράς, χμμμμ.

Είναι ντροπή πάντως, τα μπούρμπερυ κρατάνε μια ζωή, να κάψουν αρμάνι καλύτερα και ντίζελ.

Υπαρχει και αλλη λυση να βγαλουν τις ετικετες!
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 23 Ιούλ 2018, 15:49

Εγώ παντως τα Burberry τα 'χω για το κτήμα.
Σιγά τα ρούχα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Ιούλ 2018, 18:07

Μεγάλη ξεφτίλα να φοράς φίρμες και μεγαλύτερη να τις μοστράρεις. Πρέπει να είσαι ο ορισμός του φλώρου αν έχεις ανοίξει έστω και μια φορά κουβέντα για τα ρούχα φίρμες που φοράς ή αν έχεις σχολιάσει άλλον για τα ρούχα του.
Επί του θέματος, ο καπιταλισμός δεν ντύνει, ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του κάθε λιγούρη ασχέτως εισοδήματος.
Μπορεί να βρομάει το στόμα σου από την πείνα αλλά μια φίρμα σκεπάζει τη μπόχα και σε ανεβάζει κοινωνικό λέβελ μαζί με μια ξαπλώστρα στο κύμα στην Ψαρού και ένα τραπέζι πίστα στην Πάολα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”