Οταν οι εργαζομενοι ειναι "3 λαλουν και 2 χορευουν "
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Οταν οι εργαζομενοι ειναι "3 λαλουν και 2 χορευουν "
Με ενα επιδοματακι οι οδηγοι της ΟΣΥ δεχονται λεει να κανουν ελεγχο εισητηριων στους επιβατες ,αρκει αυτοι να μπαινουν απο την μπροστινη πορτα μονο !!! Μα βρε φωστηρες μου αν σε κεινη τη σταση θελουν να κατεβουν 10 απο τη μεσαια η την τελευταια πορτα τι θα κανετε ? Θα περιμενετε να μπουν οι εισερχομενοι και μετα θα ανοιγετε να βγουν οι βραδυνοι ?Κι αμα βγαλετε ποτε δρομολογιο εμενα να με χεσετε ....Αντι να εναντιωθειτε στην πατατα του ηλεκτρονικου εισητηριου που βρωμα ΙΔΙΩΤΗ απο χιλιομετρα κοιτατε το εφημερο ,το τωρα ,οτι αρπαξει ο πισινος μας ενω την φαγαμε χρονια στη μαπα της πολιτικη των επιδοματων και της προσκαιρης αρπαχτης δε βαλαμε μυαλο σαν εργαζομενοι
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Γύπας
- Extreme poster

Re: Οταν οι εργαζομενοι ειναι "3 λαλουν και 2 χορευουν "
Μετά μου ήθελες να κάνει αντίσταση ο Τσίπρας μόνος του. Να στείλει στο διάολο τους δανειστές, να κάνει στάση πληρωμών, να καταργήσει το μνημόνιο να πάμε στη δραχμή. Μόνος του. Χωρίς το λαό.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!