Να χαρώ εγώ Ελληναράδες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Να χαρώ εγώ Ελληναράδες

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 16 Μαρ 2015, 17:58

Δουλέμπορος εξανάγκαζε με τα όπλα μετανάστες να δουλεύουν
Νέα «Μανωλάδα»
18:25 | 12 Μαρ. 2015
Τελευταία ανανέωση 12:14 | 13 Μαρ. 2015

Μία νέα «Μανωλάδα» αποκαλύφθηκε στην Αχαΐα, σε πτηνοτροφική μονάδα όπου 9 Ρουμάνοι μετανάστες υπό την απειλή όπλων εργάζονταν ως σκλάβοι. Ο ιδιοκτήτης της μονάδας συνελήφθη με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο 50χρονος άντρας πέφτει στα χέρια της αστυνομίας για παρόμοιο περιστατικό.

Οι 9 Ρουμάνοι μετανάστες ζούσαν κι εργάζονταν εδώ και δύο μήνες σε μία μεγάλη πτηνοτροφική μονάδα, στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Ο ιδιοκτήτης της μονάδας μαζί με τον επιστάτη του υποχρέωναν τους εννέα άντρες να δουλεύουν 19 ώρες την ημέρα, από τις 7 το πρωί έως τις 2 τα ξημερώματα. Μετά τη δουλειά, τους κλείδωναν στα δωμάτια που τους παραχωρούσαν, δίνοντας τους μία μικρή ποσότητα φαγητού.

Το μαρτύριο τους όμως δεν τέλειωνε εκεί. Ιδιοκτήτης και επιστάτης, για να είναι σίγουροι ότι τα θύματα τους θα εκτελέσουν τα καθήκοντα τους αδιαμαρτύρητα, με μία καραμπίνα κι ένα πιστόλι ανά χείρας απειλούσαν τους μετανάστες ότι θα τους σκοτώσουν. Για να εντείνουν μάλιστα το φόβο τους δε δίσταζαν να πυροβολούν συχνά - πυκνά στον αέρα ή στο έδαφος. Το βράδυ για να διασφαλίσουν ότι δε θα προσπαθήσει κάποιος να το σκάσει άφηναν ελεύθερα στον χώρο άγρια σκυλιά.

Δύο από τους μετανάστες κατάφεραν, όμως, να φύγουν και να φθάσουν στην Αθήνα. Αφού περιπλανήθηκαν, πήγαν στην πρεσβεία τους και έκαναν καταγγελία. Οι επιτετραμμένοι της Ρουμανίας ενημέρωσαν την αστυνομία το βράδυ της Τρίτης και μέχρι τα ξημερώματα κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, έφθασε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη του αφεντικού και του επιστάτη, απελευθερώνοντας τους υπόλοιπους επτά εργάτες. Κατά την έρευνα στην μονάδα εντοπίστηκαν δύο όπλα αλλά κι ένα υπόγειο αυτοσχέδιο χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος άντρας απασχολεί την αστυνομία για δουλεμπόριο. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία και το 2013, όταν είχε συλληφθεί για την δια της βίας απασχοληση μίας 20χρονης Ρουμάνας, καθώς και με την κατηγορία εισφοροδιαφυγής, αφού απασχολούσε 8 εργάτες ανασφάλιστους στην πτηνοτροφική του εγκατάσταση. Η 20χρονη Ρουμάνα εξαναγκαζόταν να εργάζεται για 14 ώρες καθημερινά χωρίς πληρωμή, ασφαλιστική κάλυψη και υγειονομική περίθαλψη. Ο δουλέμπορος της Χαλανδρίτσας είχε συμφωνήσει με την κοπέλα για μισθό 500 ευρώ, ωστόσο όταν εκείνη άρχισε να εργάζεται στην πτηνοτροφική μονάδα ήρθε αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της εργασιακής ομηρίας της.

http://tvxs.gr/news/ellada/doylemporos- ... se-ergasia

Ελπίζω να τον ξεσκίσουν τον αλήτη, και μαζί και τον επιστάτη.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Να χαρώ εγώ Ελληναράδες

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Μαρ 2015, 18:41

Φυλάκα στα ζώα...
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 16 Μαρ 2015, 18:42

Να τους βάλουν σε φυλακή που θα έχει πολλούς Ρουμάνους.
:LoL: :LoL: :LoL:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 16 Μαρ 2015, 18:46

Μεγάλη η μονάδα,ο ιδιοκτήτης θεούσος με συνεργάτη... άλλο Ρουμάνο που του έφερνε τα θύματα.Ψάξτε στο διαδίκτυο.Μιλάμε για απίστευτα σκηνικά.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Μαρ 2015, 19:03

Οι Ρουμάνοι και οι Βούλγαροι αγαπούν την Ελλάδα και λένε τα καλύτερα σχόλια, εκτός από τις ρατσιστικές επιθέσεις που είχαν δεχτεί κάποτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 17 Μαρ 2015, 04:22

κανενας Βουλγαρος δεν αγαπα την Ελλαδα,που το ακουσες αυτο?

μιλαμε για χοντρο μισος.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 17 Μαρ 2015, 09:33

Μην είστε απόλυτοι στη σκέψη σας λέμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Μαρ 2015, 11:17

Perseus έγραψε:κανενας Βουλγαρος δεν αγαπα την Ελλαδα,που το ακουσες αυτο?

μιλαμε για χοντρο μισος.

Όσους έχω γνωρίσει εγώ, το αντίθετο, εκτός εκτός από πολύ λίγα άτομα. Και τους περισσότερους που γνωρίζω στην Γερμανία και μιλάνε όλοιιιιιι Ελληνικά και οι παρέες τους είναι Έλληνες και σπάνια βούλγαροι, αντίθετο οι Βούργαροι δεν γουστάρουν Τούρκους, Βουλγαρότουρκους και Γύφτους, τους γύφτους τους σπάνε στο ξύλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 17 Μαρ 2015, 15:23

σε αυτο συμφωνω ,αλλα και εμας δεν μας συμπαθουν,εχω Βουλγαρα γκομενα και σκοτωνομαστε ,βυζαντιετς με ανεβαζει βυζαντιετς με κατεβαζει...

του δε Γερμανους τους λατρευουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2015, 15:54

Perseus έγραψε:του δε Γερμανους τους λατρευουν.

Ισχύει.

Επίσης νομίζουν ότι η Βουλγαρία είναι μια μικρή Γερμανία, η Πρωσία των Βλακανίων και τέτοια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”