τις τελευταίες μέρες παλεύω να βάλω Φυσικό αέριο στο σπίτι.
Τι παλεύω; μιλάμε έχω μπλέξει σε μια πολύ αστεία ιστορία.
Εχω βρεί τον εγκαταστάτη τεχνικό έχω τοποθετήσει τον καυστήρα, έχω βρεί τον μηχανικό που θα μου κάνει την μελέτη και που κολλάει η ιστορία;
ακούστε να γελάσετε...
Υπάρχει λοιπόν η ΕΔΑ. στο τηλ 11322 και το 2130882000.
Υπάρχει και ο πάροχος της διανομής στο 1133.
Πριν κάνα μήνα τηλεφώνησα και στους δυο πενταψήφιους αριθμούς, όπως με ενημέρωσαν θα μου τηλεφωνούσε κάποιος πωλητής να με ενημερώσει για τα υπόλοιπα. Προσέξτε , ανέφερα ότι δεν θέλω ενημέρωση, θέλω να αγοράσω να βάλω ΦΑ στο σπίτι μου.
Περίμενα λοιπόν τηλ καμιά εικοσαριά μέρες , βρε αμάν... τίποτα...!!!
παίρνω ξανά στο 1133 τους λέω αυτό κι αυτό , μην ανησυχείτε θα σας πάρουν κύριε μου λένε.
Πάλι τίποτα,,... έχω αρχίσει και τα παίρνω και φτάνουμε σχεδόν στον μήνα
παίρνω το 1133 και αρχίζω τα γκάζια, όχι βρισίδια απλά ζητάω κάποιον προϊστάμενο, μου εξηγεί ο φουκαράς ότι αυτός απλά καταγράφει την "εκδήλωση θέλησης ενημέρωσης" , ρε φίλε σύνδεση θέλω όχι ενημέρωση τόσο χαζοί είσαστε;
με τα πολλά μου έρχεται φαεινή ιδέα να συμπληρώσω την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος απο την σελίδα στο ιντερνετ που έχει το 1133 και τότε ως δια μαγείας με παίρνει πωλήτρια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου εξηγεί λοιπόν , αυτά που έπρεπε να έχω μάθει πολύ νωρίτερα... απο τα πενταψήφια 1133 και 11322
ότι πρώτα πάω στην ΕΔΑ Εταιρία Διανομής Αερίου που είναι ο κρατικός φορέας και κάνωτην περιβόητη Αίτηση Σύμβασης Σύνδεσης ΦΑ, περιμένω να πάρω τον αριθμό ΕΚΑΣΠ ( κάτι είναι αλλά μην με ρωτάτε δεν ξέρω) και μετά παίρνω τον αριθμό παροχής ΦΑ. κατόπιν πάω στον πάροχο δηλ το 1133 ή καλύτερα στο σταθερό 2130882000 και ζητάω να πάρω παροχή ΦΑ.
Στην όλη υπόθεση τι ρόλο παίζουν τα νούμερα 1133 και 11322??
τίποτα
είναι παιδάκια από τηλεφωνικό κέντρο που συμπληρώνουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μετά ποιος ξέρει τι τις κάνουν πάντως χάνονται.... δηλ άχρηστες τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση.
Πάμε παρακάτ, στην ΕΔα πρέπει να πας από εκεί στην Σοφοκλή Βενιζέλου και Σερρών στη Λυκόβρυση και να κάνεις ιδιοχείρως αίτηση .....!!!!!!!!!!!!!!!
Πάω το πρωί λοιπόν να κάνω την γαμημένη την αίτηση
είναι μια κυράτσα εκεί και με αρχίζει... έχετε βρει τεχνίτη ;;; θέλετε να σας δώσω εγώ έναν πολύ καλό τεχνίτη;;;; ένα καλό μηχανικό;;; θέλετε να σας δώσω τον μηχανικό μου που κάνει πολύ καλή και ποιοτική δουλειά;;;;
και αρχίζουν όλα τότε να ξεκαθαρίζουν μπροστά μου...
η κυρία έχει στήσει μαγαζάκι γωνία... με μηχανικούς και εκγαταστάτες..
και όχι μόνο αυτό αλλά με ενημερώνει ότι θα αργήσει πολύ η σύνδεσή μου ( ωχ λέω μάγκα μου μίζα θέλει η κουφάλα σκέφτηκα μέσα μου) γιατί θα την έχει αυτή την αίτηση και θα την κολοβαράει κάνα μήνα πρώτα..μετά να την πάρουμε τηλέφωνο να ρωτήσουμε τι έχει γίνει...
Είμαι λοιπόν έτοιμος να στείλω γράμμα παραπόνων σε όλο τον κόσμο ακόμα και στον τσίπρα με την κυρία υπάλληλο εάν αργήσει πάλι το παραμύθι της...
Δεν ξέρω
τι άλλο λέτε να κάνω ;
Αυτή η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί ....
-
vallon
- Supreme poster

Αυτή η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί ....
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Αυτή η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί ....
Σκάσε στην ΕΔΑ έτσι:
-Ήρθα εδώ για να μασήσω τσίχλες και να μοιράσω κωλοτρυπίδες. Και μόλις μου τελείωσαν οι τσίχλες...
-Ήρθα εδώ για να μασήσω τσίχλες και να μοιράσω κωλοτρυπίδες. Και μόλις μου τελείωσαν οι τσίχλες...
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
itteithe
- Extreme poster

vallon έγραψε:...
Πέρα από την πλάκα όμως, αν θέλεις να διαμαρτυρηθείς, κάν' το μέσω ΚΕΠ. Επειδή η διαδικασία γίνεται δια-υπηρεσιακά, είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν (συν το οτι καταγράφεται σε πληροφοριακό σύστημα και δεν μπορεί να χαθεί ως δια μαγείας).
0 .
Habemus filium
Habemus filium
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Πω ρε μλκ πονοκέφαλος με έπιασε μόνο που το διάβασα
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
vallon
- Supreme poster

ρε παδια, δεν κανω πλακα οι τυποι στο κτηριο στη λυκοβρυση ειχανε 15 σεκιουρηταδες να τους φυλανε. Μπηκα μεσα και σκιαχτηκα, λεω τι γινεται εδω ; που παω; μα 15 σεκιουρηταδες....
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:τις τελευταίες μέρες παλεύω να βάλω Φυσικό αέριο στο σπίτι.
Τι παλεύω; μιλάμε έχω μπλέξει σε μια πολύ αστεία ιστορία.
Εχω βρεί τον εγκαταστάτη τεχνικό έχω τοποθετήσει τον καυστήρα, έχω βρεί τον μηχανικό που θα μου κάνει την μελέτη και που κολλάει η ιστορία;
ακούστε να γελάσετε...
Υπάρχει λοιπόν η ΕΔΑ. στο τηλ 11322 και το 2130882000.
Υπάρχει και ο πάροχος της διανομής στο 1133.
Πριν κάνα μήνα τηλεφώνησα και στους δυο πενταψήφιους αριθμούς, όπως με ενημέρωσαν θα μου τηλεφωνούσε κάποιος πωλητής να με ενημερώσει για τα υπόλοιπα. Προσέξτε , ανέφερα ότι δεν θέλω ενημέρωση, θέλω να αγοράσω να βάλω ΦΑ στο σπίτι μου.
Περίμενα λοιπόν τηλ καμιά εικοσαριά μέρες , βρε αμάν... τίποτα...!!!
παίρνω ξανά στο 1133 τους λέω αυτό κι αυτό , μην ανησυχείτε θα σας πάρουν κύριε μου λένε.
Πάλι τίποτα,,... έχω αρχίσει και τα παίρνω και φτάνουμε σχεδόν στον μήνα
παίρνω το 1133 και αρχίζω τα γκάζια, όχι βρισίδια απλά ζητάω κάποιον προϊστάμενο, μου εξηγεί ο φουκαράς ότι αυτός απλά καταγράφει την "εκδήλωση θέλησης ενημέρωσης" , ρε φίλε σύνδεση θέλω όχι ενημέρωση τόσο χαζοί είσαστε;
με τα πολλά μου έρχεται φαεινή ιδέα να συμπληρώσω την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος απο την σελίδα στο ιντερνετ που έχει το 1133 και τότε ως δια μαγείας με παίρνει πωλήτρια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου εξηγεί λοιπόν , αυτά που έπρεπε να έχω μάθει πολύ νωρίτερα... απο τα πενταψήφια 1133 και 11322
ότι πρώτα πάω στην ΕΔΑ Εταιρία Διανομής Αερίου που είναι ο κρατικός φορέας και κάνωτην περιβόητη Αίτηση Σύμβασης Σύνδεσης ΦΑ, περιμένω να πάρω τον αριθμό ΕΚΑΣΠ ( κάτι είναι αλλά μην με ρωτάτε δεν ξέρω) και μετά παίρνω τον αριθμό παροχής ΦΑ. κατόπιν πάω στον πάροχο δηλ το 1133 ή καλύτερα στο σταθερό 2130882000 και ζητάω να πάρω παροχή ΦΑ.
Στην όλη υπόθεση τι ρόλο παίζουν τα νούμερα 1133 και 11322??
τίποτα
είναι παιδάκια από τηλεφωνικό κέντρο που συμπληρώνουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μετά ποιος ξέρει τι τις κάνουν πάντως χάνονται.... δηλ άχρηστες τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση.
Πάμε παρακάτ, στην ΕΔα πρέπει να πας από εκεί στην Σοφοκλή Βενιζέλου και Σερρών στη Λυκόβρυση και να κάνεις ιδιοχείρως αίτηση .....!!!!!!!!!!!!!!!
Πάω το πρωί λοιπόν να κάνω την γαμημένη την αίτηση
είναι μια κυράτσα εκεί και με αρχίζει... έχετε βρει τεχνίτη ;;; θέλετε να σας δώσω εγώ έναν πολύ καλό τεχνίτη;;;; ένα καλό μηχανικό;;; θέλετε να σας δώσω τον μηχανικό μου που κάνει πολύ καλή και ποιοτική δουλειά;;;;
και αρχίζουν όλα τότε να ξεκαθαρίζουν μπροστά μου...
η κυρία έχει στήσει μαγαζάκι γωνία... με μηχανικούς και εκγαταστάτες..
και όχι μόνο αυτό αλλά με ενημερώνει ότι θα αργήσει πολύ η σύνδεσή μου ( ωχ λέω μάγκα μου μίζα θέλει η κουφάλα σκέφτηκα μέσα μου) γιατί θα την έχει αυτή την αίτηση και θα την κολοβαράει κάνα μήνα πρώτα..μετά να την πάρουμε τηλέφωνο να ρωτήσουμε τι έχει γίνει...
Είμαι λοιπόν έτοιμος να στείλω γράμμα παραπόνων σε όλο τον κόσμο ακόμα και στον τσίπρα με την κυρία υπάλληλο εάν αργήσει πάλι το παραμύθι της...
Δεν ξέρω
τι άλλο λέτε να κάνω ;

1 .
-
itteithe
- Extreme poster

0 .
Habemus filium
Habemus filium
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
- Rookie poster

Αν αυτή η χώρα δεν έχει ελπίδα να σωθεί , τοτε εμείς οι Αινειαν , οι οποίοι είμαστε τα τρωκτικά της, θα πρέπει να την εγκαταλείψουμε εγκαίρως , όπως ρα ποντίκια που εγκαταλείπουν πρωτα τα πλοιο που βυθίζεται ....
1 .
-
vallon
- Supreme poster

καλά, θέλω να δω αν κάποιος σας πάει να βάλει φυσικό αέριο τι έχει να τραβήξει
με τη γραφειοκρατεία και τις συμμορίες που έχουν φτιάξει
με τη γραφειοκρατεία και τις συμμορίες που έχουν φτιάξει
0 .
-
centurion
- Rookie poster