ΔΕΗ 2018
-
Love Ready's
Re: ΔΕΗ 2018
Ντάξει οι συγκεκριμένοι λογικά είναι συνδικάλες που δεν έχουν δουλέψει ώρα. Μην ισοπεδώνουμε γιατί υπάρχουν μπόλικοι στη μουτζούρα , στις κολώνες με χιόνια και καύσωνες κλπ.
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό να βγουν φωτογραφία οι φίλοι. Η συγκέντρωση είναι θέμα σωματείου. Το τι κάνει ο καθένας τη στιγμή που του έρχεται τι σχέση έχει;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Love Ready's
Γύπας έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό να βγουν φωτογραφία οι φίλοι. Η συγκέντρωση είναι θέμα σωματείου. Το τι κάνει ο καθένας τη στιγμή που του έρχεται τι σχέση έχει;
Δεν είναι μεμπτό. Είναι καφρίλα να στήνονται σα μεθυσμένοι χωρικοί που σκάσανε με τον αραμπά στον Αγνωστο ,απλά.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ισχυει οτι βεβηλωσαν το αγαλμα του αγνωστου ή ειναι προπαγανδα?
εδιτ: ακυρο, φαινεται στη φωτο που βαλε ο Κουρκουας
Αλητεια και αισχος...
εδιτ: ακυρο, φαινεται στη φωτο που βαλε ο Κουρκουας
Αλητεια και αισχος...
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Δεν ξέρω πως είναι οι ξεμέθυστοι πρωτευουσιάνοι που κυκλοφοράνε με VOLVO στο μνήμα που δεν ξέρω επίσης ποιανού είναι. Το λέει κι η λέξη.
Μια χαρά είναι οι άνθρωποι και καμία καφρίλα δεν βλέπω. Μάθετε να ασχολείστε με τις κινήσεις σας
κι αφήστε τους άλλους που δεν σας χρωστάνε τίποτα.
Μια χαρά είναι οι άνθρωποι και καμία καφρίλα δεν βλέπω. Μάθετε να ασχολείστε με τις κινήσεις σας
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Love Ready's
Γύπας έγραψε:Δεν ξέρω πως είναι οι ξεμέθυστοι πρωτευουσιάνοι που κυκλοφοράνε με VOLVO στο μνήμα που δεν ξέρω επίσης ποιανού είναι. Το λέει κι η λέξη.
Το μνήμα του παππού μου και του παππού σου είναι ρε κόπανε.
Των πεθαμένων του καθένα μας ,που ούτε να τους θάψει κάποιος δεν είχαν την τύχη.
2 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Ωχ μωρέ μαλάκα! Αποφάσισαν να κάνουν μία μαλακία κάποιοι πολιτικοί και μεις να το ακολουθούμε. Ο Λαός το έφτιαξε το μνήμα;
0 .
Τέλος!-
Κουρκούας
- Rookie poster

Γύπας έγραψε:Ωχ μωρέ μαλάκα! Αποφάσισαν να κάνουν μία μαλακία κάποιοι πολιτικοί και μεις να το ακολουθούμε. Ο Λαός το έφτιαξε το μνήμα;
Σε μία πολιτεία, ο λαός (με μικρό όχι κεφαλαίο) φτιάνει πράματα μέσω των πολιτικών του, με ποιον άλλον τρόπο δηλαδή θα μπορούσε να φτιάχνει;
Κατά τ' άλλα, η φωτογραφία είναι απλά ένα αρχέτυπο καφρίλας.
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Μια χαρά είναι η φωτογραφία. Δεν έκαναν τίποτα κάφρικο οι άνθρωποι.
0 .
Τέλος!