ΔΕΗ 2018

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Rookie poster
Rookie poster

ΔΕΗ 2018

Δημοσίευσηαπό Κουρκούας » 26 Απρ 2018, 13:44

Από τη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στον άγνωστο στρατιώτη.

Εικόνα
0 .

Love Ready's

Re: ΔΕΗ 2018

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 13:47

Ντάξει οι συγκεκριμένοι λογικά είναι συνδικάλες που δεν έχουν δουλέψει ώρα. Μην ισοπεδώνουμε γιατί υπάρχουν μπόλικοι στη μουτζούρα , στις κολώνες με χιόνια και καύσωνες κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 26 Απρ 2018, 13:50

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό να βγουν φωτογραφία οι φίλοι. Η συγκέντρωση είναι θέμα σωματείου. Το τι κάνει ο καθένας τη στιγμή που του έρχεται τι σχέση έχει;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 13:52

Γύπας έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό να βγουν φωτογραφία οι φίλοι. Η συγκέντρωση είναι θέμα σωματείου. Το τι κάνει ο καθένας τη στιγμή που του έρχεται τι σχέση έχει;

Δεν είναι μεμπτό. Είναι καφρίλα να στήνονται σα μεθυσμένοι χωρικοί που σκάσανε με τον αραμπά στον Αγνωστο ,απλά.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Απρ 2018, 13:56

Ισχυει οτι βεβηλωσαν το αγαλμα του αγνωστου ή ειναι προπαγανδα?

εδιτ: ακυρο, φαινεται στη φωτο που βαλε ο Κουρκουας

Αλητεια και αισχος...
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 26 Απρ 2018, 13:58

Δεν ξέρω πως είναι οι ξεμέθυστοι πρωτευουσιάνοι που κυκλοφοράνε με VOLVO στο μνήμα που δεν ξέρω επίσης ποιανού είναι. Το λέει κι η λέξη.
Μια χαρά είναι οι άνθρωποι και καμία καφρίλα δεν βλέπω. Μάθετε να ασχολείστε με τις κινήσεις σας
κι αφήστε τους άλλους που δεν σας χρωστάνε τίποτα.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 14:07

Γύπας έγραψε:Δεν ξέρω πως είναι οι ξεμέθυστοι πρωτευουσιάνοι που κυκλοφοράνε με VOLVO στο μνήμα που δεν ξέρω επίσης ποιανού είναι. Το λέει κι η λέξη.
Μια χαρά είναι οι άνθρωποι και καμία καφρίλα δεν βλέπω. Μάθετε να ασχολείστε με τις κινήσεις σας
κι αφήστε τους άλλους που δεν σας χρωστάνε τίποτα.

Το μνήμα του παππού μου και του παππού σου είναι ρε κόπανε.
Των πεθαμένων του καθένα μας ,που ούτε να τους θάψει κάποιος δεν είχαν την τύχη.
2 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 26 Απρ 2018, 14:15

Ωχ μωρέ μαλάκα! Αποφάσισαν να κάνουν μία μαλακία κάποιοι πολιτικοί και μεις να το ακολουθούμε. Ο Λαός το έφτιαξε το μνήμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Κουρκούας » 26 Απρ 2018, 16:41

Γύπας έγραψε:Ωχ μωρέ μαλάκα! Αποφάσισαν να κάνουν μία μαλακία κάποιοι πολιτικοί και μεις να το ακολουθούμε. Ο Λαός το έφτιαξε το μνήμα;

Σε μία πολιτεία, ο λαός (με μικρό όχι κεφαλαίο) φτιάνει πράματα μέσω των πολιτικών του, με ποιον άλλον τρόπο δηλαδή θα μπορούσε να φτιάχνει;

Κατά τ' άλλα, η φωτογραφία είναι απλά ένα αρχέτυπο καφρίλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 26 Απρ 2018, 23:19

Μια χαρά είναι η φωτογραφία. Δεν έκαναν τίποτα κάφρικο οι άνθρωποι.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”