Θα μου εξηγήσει καπoιος χριστιανός ...
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Θα μου εξηγήσει καπoιος χριστιανός ...
.......... τι σημαίνει Πάσχα και γιατι γιορταζουμε την έξοδο των εβραίων . 

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
nemo
- Supreme poster

Re: Θα μου εξηγήσει καπoιος χριστιανός ...
[quote="talaipwros"].......... τι σημαίνει Πάσχα και γιατι γιορταζουμε την έξοδο των εβραίων .
[/quot
περιμενε να ρωτησω το τζεισον -αντιγονη κατι περισσοτερο θα γνωριζει.gif)
[/quotπεριμενε να ρωτησω το τζεισον -αντιγονη κατι περισσοτερο θα γνωριζει
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
stavmanr
- Extreme poster

talaipwros έγραψε:.......... τι σημαίνει Πάσχα και γιατι γιορταζουμε την έξοδο των εβραίων .
Δεν ξέρω γιατί εσείς γιορτάζετε την έξοδο των Εβραίων.
Ξέρω όμως ότι το Πάσχα που γιορτάζουμε οι υπόλοιποι αφορά τη σταύρωση και την ανάσταση του Χριστού.
1 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Ναι αλλά έχει μία σημειολογία. Αυτό ρωτάει; Γιατί έχουμε δεχτεί τον Αβραάμ και όλη τους τη μυθολογία και τη διδαχθήκαμε κιόλας και να... είδες τι μαλάκες γίναμε;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
ILIAS GR
- Rookie poster

Γιατί και ο Χριστός Ιουδαίος ήταν!
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...
-
Krasny_Oktyabr
- Rookie poster

talaipwros έγραψε:.......... τι σημαίνει Πάσχα και γιατι γιορταζουμε την έξοδο των εβραίων .
Εβραιος εισαι?
0 .
-
Άχθος Αρούρης
- Rookie poster

Krasny_Oktyabr έγραψε::rolleyes:talaipwros έγραψε:.......... τι σημαίνει Πάσχα και γιατι γιορταζουμε την έξοδο των εβραίων .
Εβραιος εισαι?

0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

Γύπας έγραψε:Ναι αλλά έχει μία σημειολογία. Αυτό ρωτάει; Γιατί έχουμε δεχτεί τον Αβραάμ και όλη τους τη μυθολογία και τη διδαχθήκαμε κιόλας και να... είδες τι μαλάκες γίναμε;
Δεν ξέρω γιατί εσείς δεχτήκατε την ιουδαϊκή σημειολογία βρε Γύπα.
Οι ορθοδοξία γιορτάζει τη λύτρωση του ανθρώπινου γένους με τη σταύρωση και την ανάσταση του Χριστού.
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Άσε τι γιορτάζει η ορθοδοξία. Τι διδάσκει στα παιδιά είπα.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
stavmanr
- Extreme poster

Το ίδιο πράγμα είναι.
Στην ορθοδοξία το Πάσχα γιορτάζεται η ανάσταση του Χριστού. Αυτό διδάσκεται καί στα παιδιά.
Αν κάποιοι γιορτάζετε την έξοδο των εβραίων από την Αίγυπτο, αυτό είναι ένα άλλο, δικό σας, ζήτημα.
Πάντως, γενικά, πολλές φορές βλέπω να αναπαράγεται η ανοησία της δήθεν "φυλής του Θεού" στα φόρα. Είναι λάθος να ξεχνιέται ο ρόλος της τότε Ιουδαϊκής Εκκλησίας και του τότε εβραϊκού λαού στην καταδίκη και σταύρωση του Χριστού.
Ακόμα και σήμερα, αν ο Χριστός εμφανίζονταν στη Ελλάδα, οι πρώτοι που θα τον σταύρωναν θα ήταν οι φανατικοί τυπολάτρες.
Στην ορθοδοξία το Πάσχα γιορτάζεται η ανάσταση του Χριστού. Αυτό διδάσκεται καί στα παιδιά.
Αν κάποιοι γιορτάζετε την έξοδο των εβραίων από την Αίγυπτο, αυτό είναι ένα άλλο, δικό σας, ζήτημα.
Πάντως, γενικά, πολλές φορές βλέπω να αναπαράγεται η ανοησία της δήθεν "φυλής του Θεού" στα φόρα. Είναι λάθος να ξεχνιέται ο ρόλος της τότε Ιουδαϊκής Εκκλησίας και του τότε εβραϊκού λαού στην καταδίκη και σταύρωση του Χριστού.
Ακόμα και σήμερα, αν ο Χριστός εμφανίζονταν στη Ελλάδα, οι πρώτοι που θα τον σταύρωναν θα ήταν οι φανατικοί τυπολάτρες.
0 .