Άγριο ξύλο με αλυσίδα γιατί δεν έδωσε τη θέση του στο λεωφορείο
Επεισόδιο μεταξύ δύο επιβατών, καθώς τσακώθηκαν μεταξύ τους για μια θέση, σημειώθηκε σήμερα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 12 το μεσημέρι σε λεωφορείο της γραμμής 72 Α.Σ. ΙΚΕΑ- Ν. Μηχανιώνα, ενόσω κινούνταν κοντά στην Περαία.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε έναν άλλον, που καθόταν, διότι δεν σηκώθηκε για να καθίσει ένας ηλικιωμένος άνδρας.
Αυτό ήταν αρκετό για να λογοφέρουν, με τον δεύτερο επιβάτη να επιτίθεται στον πρώτο, χτυπώντας και τραυματίζοντάς τον με αλυσίδα στο κεφάλι.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το πλήρωμά του παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος την γλίτωσε με εκδορές.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές.
http://www.tribune.gr/crime/news/articl ... forio.html
.
Kαλά του έκανε
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Kαλά του έκανε
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Kαλά του έκανε
Με εκνευριζουν τρομακτικα οσοι νεαροι δεν δινουν θεση σε ατομα μεγαλης ηλικιας αλλα καθονται και παιζουν το πουλι τους με τα κινητα...
Εγω παρα την ηλικια μου σηκωνομαι παντα σε μεγαλυτερους αν εχουν αναγκη...
ενω ποτε δεν καθομαι αν δω οτι υπαρχει γυναικα ακομη και μικροτερη αλλα ανω των 40, της κανω νοημα να κατσει αυτη...
.
Εγω παρα την ηλικια μου σηκωνομαι παντα σε μεγαλυτερους αν εχουν αναγκη...
ενω ποτε δεν καθομαι αν δω οτι υπαρχει γυναικα ακομη και μικροτερη αλλα ανω των 40, της κανω νοημα να κατσει αυτη...
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Με μπέρδεψε ο θεματοθέτης. Το ονόμασε Καλά του έκανε ενώ μετά λέει ότι φταίει ο νέος.
Όπως έχω πει και σε άλλο θέμα δεν τρέφω καμμιά εκτίμηση για τους ηλικιωμένους διότι μας φέρανε σε αυτό το χάλι με πασόκ κτλ και ούτε στα λόγια δεν μετανοούν, αλλά απαιτούν στα λεωφορεία να τους έχουν στα ώπα ώπα λόγω ηλικίας(και δήθεν βασάνων που κουβαλάνε).
Εγώ θα έλεγα ότι αυτοί μας καταστρέψανε και να έδινε αυτός την θέση του, προτού τον χτυπήσω. Ίσως όμως αν είχα τα νεύρα μου να τον χτυπούσα και εγώ κατευθείαν.
Όπως έχω πει και σε άλλο θέμα δεν τρέφω καμμιά εκτίμηση για τους ηλικιωμένους διότι μας φέρανε σε αυτό το χάλι με πασόκ κτλ και ούτε στα λόγια δεν μετανοούν, αλλά απαιτούν στα λεωφορεία να τους έχουν στα ώπα ώπα λόγω ηλικίας(και δήθεν βασάνων που κουβαλάνε).
Εγώ θα έλεγα ότι αυτοί μας καταστρέψανε και να έδινε αυτός την θέση του, προτού τον χτυπήσω. Ίσως όμως αν είχα τα νεύρα μου να τον χτυπούσα και εγώ κατευθείαν.
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Βασικα αυτος που τις εφαγε ειναι εκεινος που ζητησε τον λογο, οχι εκεινος που δε σηκωνοταν
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Δεν αντιφάσκει στην αρχή της χριστιανικής αγάπης αυτό που λέω.
Είναι δικαιοσύνη και χριστιανικό φέρσιμο ενάντια στην υποκρισία που μισεί ο Θεός.
Αμαρτία είναι η υποκρισία, να δίνουμε την θέση μας σε βρώμικες γριές που αναζητούνε συγχωρέσεις για τα αμαρτήματά τους, χωρίς να έχουν μετανοήσει και χωρίς να αποδεικνύουν έμπρακτα καμμιά μετάνοια.
Αμαρτία είναι επίσης όταν οι γριές δίνουν λεφτά σε τσιγγάνες. Η ηλιθιότητα έχει όρια, δεν νομίζω οι γριές να μην καταλαβαίνουν τί παίζει με τους τσιγγάνους που μας βομβαρδίζουν τα ούμπαλα σε μετρό, με όλες τις σπάνιες αρρώστιες του κόσμου.
Δεν πας στον Παράδεισο αν φέρεσαι καλά στους κακούς, αν είσαι κακός και δήθεν σταυροκοπιέσαι.
Πρέπει κάποιος να σταυροκοπιέται αληθινά.
Είναι δικαιοσύνη και χριστιανικό φέρσιμο ενάντια στην υποκρισία που μισεί ο Θεός.
Αμαρτία είναι η υποκρισία, να δίνουμε την θέση μας σε βρώμικες γριές που αναζητούνε συγχωρέσεις για τα αμαρτήματά τους, χωρίς να έχουν μετανοήσει και χωρίς να αποδεικνύουν έμπρακτα καμμιά μετάνοια.
Αμαρτία είναι επίσης όταν οι γριές δίνουν λεφτά σε τσιγγάνες. Η ηλιθιότητα έχει όρια, δεν νομίζω οι γριές να μην καταλαβαίνουν τί παίζει με τους τσιγγάνους που μας βομβαρδίζουν τα ούμπαλα σε μετρό, με όλες τις σπάνιες αρρώστιες του κόσμου.
Δεν πας στον Παράδεισο αν φέρεσαι καλά στους κακούς, αν είσαι κακός και δήθεν σταυροκοπιέσαι.
Πρέπει κάποιος να σταυροκοπιέται αληθινά.
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε έναν άλλον, που καθόταν, διότι δεν σηκώθηκε για να καθίσει ένας ηλικιωμένος άνδρας.
Αυτό ήταν αρκετό για να λογοφέρουν, με τον δεύτερο επιβάτη να επιτίθεται στον πρώτο, χτυπώντας και τραυματίζοντάς τον με αλυσίδα στο κεφάλι.
Xριστο βγειτε με τον Κλεο να βαρατε ραμολιμεντα

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Τελικά ποιον χτυπήσανε; Μην με μπερδεύετε.
Λοιπόν, ξύλο στους αμετανόητους αμαρτωλούς. Το ηλικιωμένος δεν μου λέει κάτι. Αν πάει να με χτυπήσει γέρος, θα τον τσακίσω όπως έκανα και μια φορά που με χτύπησε.
Λοιπόν, ξύλο στους αμετανόητους αμαρτωλούς. Το ηλικιωμένος δεν μου λέει κάτι. Αν πάει να με χτυπήσει γέρος, θα τον τσακίσω όπως έκανα και μια φορά που με χτύπησε.
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Χρίστος Έλ έγραψε:Τελικά ποιον χτυπήσανε; Μην με μπερδεύετε.
Kαλα του κανες του σατανιασμενου
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

εγώ δεν κάθομαι ποτέ σε λεωφορείο. ποιος ξέρει τι βρομόκωλοι και βρομοκωλαρούδες έχουν καθίσει πριν. άλλωστε είναι γνωστό ότι μόνο το 30% των νεοελλήνων και νεοελληνιδων πλένουν τον κώλο τους όταν χέζουν. οι υπόλοιποι πασαλείβουν το σκατό με τα κωλόχαρτα μέχρι τη μέση.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.