Στην Ελλάδα αρκετοί είναι ανάγωγοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Στην Ελλάδα αρκετοί είναι ανάγωγοι

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Μαρ 2017, 20:19

Πήρα χτες κάποια τηλέφωνα σε μια ιδιωτική υπηρεσία στην Ελλάδα και επειδή είχα πολύ καιρό να το πράξω αυτό, ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται στην Ελλάδα είναι απαράδεκτος και μιλάμε για μορφωμένα και καλά άτομα, τελικά μόνο η σάρα και η μάρα θα μείνει σε αυτή την χώρα.

Αυτό που όλοι ρωτάνε «και τι θέλετε τώρα», δείχνει πόσο υψηλό είναι το επίπεδο τους, άντε να πεις πως πήρα επαρχία να το αποδεχτώ, στην Αθήνα; :ohno:

Ώρες ώρες μου ρχεται από μέσα μου να φωνάξω ζήτω η Γερμανία ρε μ@@@, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και συγκρίνω τα υπέρ και τα κατά. Το οποία κατά γέρνουν προς την Ελλάδα όσο θέλω να το αποφύγω.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Στην Ελλάδα αρκετοί είναι ανάγωγοι

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Μαρ 2017, 20:45

Metraniοn έγραψε:Ώρες ώρες μου ρχεται από μέσα μου να φωνάξω ζήτω η Γερμανία ρε μ@@@, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και συγκρίνω τα υπέρ και τα κατά. Το οποία κατά γέρνουν προς την Ελλάδα όσο θέλω να το αποφύγω.

Εγώ πάντως είχα φωνάξει πριν μήνες μέσα σε δικαστήριο εδώ ΖΙΒΕΛΑ ΧΡΒΑΤΣΚΑ. Κάγκελο όλοι και με κοίταζαν περίεργα. :LoL:
Και γνωστοί μου που επίσης έχουν κροάτικη ρίζα (οι πιο πολλοί το έμαθαν χάρη σε μένα :D ) μου λένε ότι πετάνε διάφορα περί Κροατίας όταν τους πρήζουν τα @@ τίποτα ελληνόφωνα και οι αντιδράσεις είναι παρόμοιες. :s_cool
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2017, 21:47

Κατι παχυσαρκοι 45+ αποφοιτοι λυκειου ή τει/αει της πουτσας ειναι συνηθως, και φυσικα διορισμενοι απο την ΝΔΣΟΚουλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Μαρ 2017, 22:33

εδώ μιλάμε είναι καθολικό το θέμα, είπα στον ιδιωτικό τομέα καλά για δημόσιο δεν το συζητάμε καν.......ούτε τα τηλέφωνα δεν σηκώνουν
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2017, 17:51

Και τον ΙΤ βυσματα ειναι μην νομιζεις :nono:
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2017, 09:43

Όποιος δεν βίωσε την αγωγή των πρασινοφρουρών και την υποστήριξη τους από τους αυριανιστές, δεν τα έχει δει όλα.

Ήταν που ήταν στραβό το μπλε κλίμα, το' φαγε και ο πράσινος γάιδαρος και σήμερα ζούμε τις συνέπειες της τακτικής "πάρε ψήφο απ' τον χωριάτη για ν' ανέβει στο κρεβάτι".

Τελικώς, η υπογεννητικότητα μόνον καλό θα κάνει σ' αυτήν τη χώρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 06 Μαρ 2017, 12:53

ΓΑΛΗ έγραψε:Τελικώς, η υπογεννητικότητα μόνον καλό θα κάνει σ' αυτήν τη χώρα.

Σωστά. Γιατί θα απαλλαγούμε από τους τεμπέληδες ΕΛ και οι λαθρομετανάστες θα είναι οι νέοι δουλευταράδες των Εβραίων που θα δουλεύουν και με λιγότερες απαιτήσεις!

ZION HEIL!!!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!! :haka:
0 .
..

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 06 Μαρ 2017, 12:57

:)

Μου αρεσει το μετριοπαθες "αρκετοι" ....

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 06 Μαρ 2017, 13:32

Metranion έγραψε:Πήρα χτες κάποια τηλέφωνα σε μια ιδιωτική υπηρεσία στην Ελλάδα και επειδή είχα πολύ καιρό να το πράξω αυτό, ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται στην Ελλάδα είναι απαράδεκτος και μιλάμε για μορφωμένα και καλά άτομα, τελικά μόνο η σάρα και η μάρα θα μείνει σε αυτή την χώρα.

Αυτό που όλοι ρωτάνε «και τι θέλετε τώρα», δείχνει πόσο υψηλό είναι το επίπεδο τους, άντε να πεις πως πήρα επαρχία να το αποδεχτώ, στην Αθήνα; :ohno:

Ώρες ώρες μου ρχεται από μέσα μου να φωνάξω ζήτω η Γερμανία ρε μ@@@, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και συγκρίνω τα υπέρ και τα κατά. Το οποία κατά γέρνουν προς την Ελλάδα όσο θέλω να το αποφύγω.

Μετρανιον ο Βαρβαρεσσος και ο Μπατσης (ο οποιος εκτελεστηκε μαζι με τον Μπελογιαννη) που τους χαρακτηρισαν και τους δυο κομμουνιστες οι δεξιοι της εποχης μιλουσαν απο την δεκαετια του 50 για λουμπεν αστικη ταξη

πραγματικοι αστοι στην ελλαδα μετα τον εμφυλιο υπηρξαν ο μαρκεζινης,ο καρταλης,ο ζολωτας που σχεδον ολοι χαρακτηριστικαν απο αριστεροι μεχρι κομμουνιστες

ποτε δεν υπηρχε αστικη ταξη στην ελλαδα παρα μονο ολιγαρχες και το υπηρετικο τους προσωπικο που απλως ξεχωριζε απο την πλεμπα επειδη φορουσε τοτε γουνες και τωρα ταγερ και τοτε απλως σπουδαζε και τωρα μαζευει πληρωμενα πανακριβα μεταπτυχιακα απο το λονδινο και τις ηπα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Μαρ 2017, 14:16

Οι μεγαλοι (ανω των 50) παντως ειναι πιο αναγωγοι απο τους νεους. Ειχαν μεγαλωσει σε ενα κλιμα που ετρωγαν ξυλο απο παντου οταν ηταν μικροι, και μαθανε οτι μεσω του τσαμπουκα λυνονται τα προβληματα.

Σπανια να δω νεο ανθρωπο να τσακωνεται στα ΜΜΜ ή στις υπηρεσιες.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”