Πολιτικες συζητησεις στην τηλεοραση

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Πολιτικες συζητησεις στην τηλεοραση

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 01 Μαρ 2017, 13:37

:)

Παρακολουθω τις περισσοτερες τηλεοπτικες πολιτικες συζητησεις .Μπορει κανεις να το πει βιτσιο , αλλα στην πραγματικοτητα θελω να ξερω το πολιτικο προσωπικο που διευθυνει την τυχη την δικι μου αλλα και ολων των συμπολιτων μου ...
Μπορει να κανω λαθος , αλλα η εντυπωση που μου εχει δημιουργηθει ειναι η χειροτερη , θα ελεγα ... Τοσο απο τους πολιτικους , οσο και απο τους δημοσιογραφους ...
Καμμια αντικειμενικοτητα , καμμια διαθεση για πραγματικη πληροφορηση και απο τους μεν και απο τους δε ... Ενας κακος χορος μεταξυ 2 χειριστων χορευτων ...
Οι μεν τηλεπαρουσιαστες , δημοσιογραφοι , προσπαθουν να περασουν την γραμμη που υποστηριζει το καναλι τους , εμφανιζοντας σαν σημαντικες , ειδησεις που δεν θα εμπαιναν ουτε στα ψιλα των εφημεριδων , οι δε πολιτικοι εχουν μαθει μια και στις καλυτερες των περιπτωσεων δυο τυπικες κασετες που εχουν εγκριθει απο τους σοφους επικοινωνιολογους των κομματων τους και τις απαγγελουν χωρις καν να τις σκεφτουν ...
Χτες το βραδυ παρακολουθησα το ΚΟΝΤΡΑ 24 με τον Αιμιλιο Λιατσο ... Αυτη η βουλευτης της ΝΔ που ηταν στο πανελ , ηταν επιεικως τραγικη ... Αλλα της ελεγαν , για αλλα διεκοπτε τον ομιλουντα , επαναλαμβανοντας τουλαχιστον 5-6 φορες την ιδια πανομοιοτυπη φραση που ειχε μαθει απεξω και ανακατωτα ... Κοντα σε αυτην και εκεινος ο νεαρος βουλευτης της Ενωσεως Κεντρου ( Μαριος Γεωργιαδης ) που σωνει και καλα ηθελε να μας πεισει , χωρις να εχει κανενα επιτυχημενο παραδειγμα για κυβερνηση ολων των κομματων ...

Συμπερασματικα , και δεν εχω σκοπο να κομισω γλαυκα εις Αθηνας , λεω οτι η ποιοτητα της πολιτικης ειναι οχι απλα η χειριστη αλλα χειροτερη δεν θα μπορουσε να ειναι ... Μαζι με την ποιοτητα της πολιτικης ελιτ συμβαδιζει και η ποιοτητα των δημοσιογραφων και γενικα η ποιοτητα της Ελληνικης κοινωνιας , ειναι πολυ κατωτερη απο οτι μας αξιζει ... Δυστυχως , προσωπικα , δεν βλεπω καμμια βελτιωση και διαθεση για βελτιωση ...

Κριμα ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτικες συζητησεις στην τηλεοραση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2017, 14:04

Παλιοτερα εβλεπα καμια πολιτικη εκπομπη, πχ Ανατροπη, Ενικο ή τιποτα παραθυρα.

Εχω βαρεθει πλεον, ξερω απο πριν τι θα πουν. Πρωτα απ' ολα, επι συγκυβερνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ, φωναζαν ενα αντιπροσωπο απο καθε κομμα της συγκυβερνησης, και εναν μονο απο την αντιπολιτευση που συνηθως ηταν συριζαιος.

Ποιο το νοημα να φωναξεις και νδ, και πασοκο και κουβελικο αφου λενε και οι 3 τα ιδια.

Και πλεον, λεει και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ιδια μαζι τους, οπως και οι ΑΝΕΛ, και δεν καταλαβαινω πια τι αντικειμενο διαφωνιας υπαρχει.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 01 Μαρ 2017, 14:31

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι θα ενημερωθεί από τις πολιτικές συζητήσεις στην τηλεόραση, απλώς γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν είναι πολιτικές.

Οι περισσότεροι που τις παρακολουθούν, το κάνουν από συνήθεια με την ίδια ακριβώς λογική που θα έβλεπαν μια καθημερινή τηλεοπτική σειρά ή όπως μια μηχανική συνήθεια όπως το τσιγάρο π.χ.

Κατά τα άλλα, περισσότερο πολιτική ανάλυση και ποιότητα διαλόγων υπάρχει στις σαπουνόπερες, παρά σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές (είτε σοβαροφανείς είτε κραυγάζουσες). Αυτό που υπάρχει είναι μία καθημερινή παρέλαση ανθρώπων που είναι ή παριστάνουν τους ηλίθιους και ο μόνος σκοπός ύπαρξης τους είναι ακριβώς αυτός.

Να μεταφέρουν/αναπαράγουν αυτήν την ηλιθιότητα ως ευρεία κοινωνικοπολιτική άποψη. Και κάπου το καταφέρνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Μαρ 2017, 18:03

ΓΑΛΗ έγραψε:

Κατά τα άλλα, περισσότερο πολιτική ανάλυση και ποιότητα διαλόγων υπάρχει στις σαπουνόπερες, παρά σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές (είτε σοβαροφανείς είτε κραυγάζουσες). Αυτό που υπάρχει είναι μία καθημερινή παρέλαση ανθρώπων που είναι ή παριστάνουν τους ηλίθιους και ο μόνος σκοπός ύπαρξης τους είναι ακριβώς αυτός.

Αυτό ακριβώς.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 01 Μαρ 2017, 20:21

ΓΑΛΗ έγραψε:Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι θα ενημερωθεί από τις πολιτικές συζητήσεις στην τηλεόραση, απλώς γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν είναι πολιτικές.

Πολυ σωστα ...
Παρακολουθησα την συνεντευξη του Κουλη , στον Χατζηνικολαου στον ΑΝΤ1 ... ΤΡΑΓΙΚΟΙ και οι δυο ...
Ο μεν Χ"Νικολαου , δεν εκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ δυσκολη ερωτηση , δεν τον εφερε ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε δυσκολη θεση ... Απλα του εδινε πασα με τις ερωτησεις του για να παιζει ο Κουλης την κασετα του ...
Απο την αλλη , ο Κουλης , δεν εδωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε οτιδηποτε ρωτηθηκε ... Τα ιδια και τα ιδια αναμασουσε , ολα οσα λενε ολοι οι εκπροσωποι της ΝΔ , οταν βγαινουν στο γυαλι ... ΤΙΠΟΤΑ το καινουργιο , τιποτα το ελπιδοφορο ... Απλα , "θελουμε εκλογες" , "απετυχε ο ΣΥΡΙΖΑ" ... ΑΡΑ θα βγουμε εμεις ...τελειωσε ... ψεκαστε , σκουπιστε , τελειωσατε ...

Ακουω τωρα τον Βελοπουλο , στο ΚΟΝΤΡΑ ... Ψηνομαι ...Προτιμω τον Βελοπουλο , ( αν και εχω αντιρρηση για πολλα απο οσα λεει ) απο το να ψηφισω ΝΔ για να με κυβερνησει η Θωθη Γεννηματα και το μόγγολο της ...

0 .
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Μαρ 2017, 20:26

Ρε παιδιά πείτε μου αν κάνω λάθος αλλά τώρα τελευταία δεν υπάρχουν τόσες πολλές πολιτικές εκπομπές στην τv όπως παλιά.
Βασικά έχω και κάτι χρόνια να δω τηλεόραση αλλά just saying.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 02 Μαρ 2017, 11:38

impostor έγραψε:Ρε παιδιά πείτε μου αν κάνω λάθος αλλά τώρα τελευταία δεν υπάρχουν τόσες πολλές πολιτικές εκπομπές στην τv όπως παλιά.
Βασικά έχω και κάτι χρόνια να δω τηλεόραση αλλά just saying.

Σωστα ...και αυτο το κενο , ειναι μια ακομα επιβεβαιωση της κενοτητας που υπαρχει στον πολιτικο λογο ... Οτι κουβεντιαζεται ειναι το politically correct του "τι επιτρεπεται" ... Θεματα οπως η εξωτερικη πολιτικη , ειναι απαγορευμενα , οπως απαγορευεται και καθε συζητηση για εξοδο απο την ΕΕ και επιστροφη στην δραχμη ...
Τελειως χοντροκομμενη προσπαθεια χειραγωγησης της κοινης γνωμης ....

0 .

Άβαταρ μέλους
paraxeno-paidi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό paraxeno-paidi » 02 Μαρ 2017, 23:16

είναι όλοι θέατρο ψεύτες πιόνια τον μεγάλων ξένων συμφερόντων.μια λερναία ύδρα πολλά κεφαλια ένα σώμα όπου θέλει ξερίζωμα ,η καρδια αυτού του θεριού , ώστε να τελειώσει αυτή η παρωδία. όχι δε είναι λύση η βια κι να τους σκοτώσουμε ,απλά τιμωρία όπως πρέπει κι όπως αξίζει σε αυτούς.φυλάκιση και τιμωρία όπως λέει το σύνταγμα σε αυτές τις περιπτώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=uIsOlIPx6fY
0 .
Ζωή για μένα είναι, να μένεις στην ψυχή σου παιδί... ανέμελο, αθώο αυθορμητο, ειλικρινές, ελεύθερο...

Ζωή για μένα σημαίνει, να είσαι ο εαυτος σου... να ζεις την κάθε σου στιγμή με σεβασμό πρώτα για σένα τον ίδιο και μετά για τους γύρω σου...

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2017, 21:40

και εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση ....ειναι τοσο ηλιθιοι; ή τοσο εξυπνοι που μας δουλευουν;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 30 Απρ 2017, 12:07

nemo έγραψε:και εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση ....ειναι τοσο ηλιθιοι; ή τοσο εξυπνοι που μας δουλευουν;

Δεν είναι ηλίθιοι ούτε έξυπνοι. Απλώς πράττουν αναλόγως με τις αντιδράσεις που υπάρχουν.
Δεν εννοώ σε λεκτικό αλλά σε ουσιαστικό επίπεδο.

Με λίγα λόγια, σαφώς υπάρχει απαξίωση των πολιτικών και δημοσιογράφων αλλά υπάρχει επίσης απαξίωση του ευρύτερου "κοινωνικού" συνόλου. Κι αυτό είναι χειρότερο.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”