Έλληνες Οδηγοί

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Έλληνες Οδηγοί

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 01:38

http://www.protothema.gr/greece/article ... tin-porse/

Με αφορμή το παραπάνω άρθρο βλέπω συνεχίζεται το μακροχρόνιο πρόβλημα στην Ελλάδα με τα ατυχήματα και μηδενός εξαιρουμένου πλουσιόπαιδα (που τα τελευταία χρόνια απ ότι βλέπω αφήνουν την ζωή τους στην άσφαλτο και γενικότερα)
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Έλληνες Οδηγοί

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 01:38

0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Φεβ 2017, 07:39

Ου, πόσες χοντρομαλακίες στο δρόμο βλέπω κάθε μέρα και πόση μουτζα ρίχνω, δεν περιγράφεται.
Αναγκάστηκα να βάλω κάμερα στο αμάξι, για να καταγράφει τα πάντα.
Πάντως μου λένε ότι Ρουμανία είναι χειρότερα. Αλβανία και Ιταλία περίπου τα ίδια.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2017, 13:35

Αν πω οτι λυπηθηκα για το μαλακισμενο θα ειμαι ψευτης.
Και ο Παντελιδης θα μπορουσε να παρει καποιον αλλον στον λαιμο του, αλλα ευτυχως εφαγε μονο το δικο του κεφαλι.

Σε τετοιες περιπτωσεις ειμαι υπερ της φυσικης επιλογης.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Φεβ 2017, 13:58

Δεν υπάρχει σωτηρία ,πλην ίσως της προληπτικής βολής εν κινήσει με rpg σε κάτι τέτοια μαλακισμένα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Φεβ 2017, 14:20

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν όλοι συγκλονιστεί με το συγκεκριμένο τροχαίο λες και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει δυστύχημα στο δρόμο.
Καταλαβαίνω δλδ αλλά άλλο θέλω να πω. Η αλήθεια είναι ότι έχω συγκλονιστεί κι εγώ η ίδια αναλογιζόμενη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε και χάθηκαν οι άνθρωποι και μάλιστα τόσο νέοι.
Απλά θέλω να πω ότι είναι ακόμα ένα από τα ΠΟΛΛΑ τροχαία που συμβαίνουν κάθε χρόνο και αιματοβάφεται η άσφαλτος.
ΟΛΑ τα τροχαία είναι τραγικά. Άμα δείτε τι υπάρχει στο youtube από τροχαία ατυχήματα σε όλον τον κόσμο θα δείτε ότι υπάρχουν ακόμα πιο σκληρά. Ή πιθανώς να έχουμε υπάρξει και αυτόπτες μάρτυρες σε κάποιο τροχαίο. Εδώ μια μικρή σύγκρουση βλέπεις μπροστά σου και παθαίνεις σοκ.
Πόσοι άνθρωποι που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο, αν ήταν τυχεροί και δεν σκοτώθηκαν οι ίδιοι ... έμειναν ανάπηροι. Πάλι καταστράφηκε η ζωή τους από μια χαζομάρα δική τους ή κάποιου άλλου.
Και τα περισσότερα από αυτά, κατά τη γνώμη μου πάντα, χωρίς να βασίζομαι σε κάποια έρευνα, θεωρώ ότι οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Επειδή όλοι είμαστε οδηγοί και κινούμαστε στους δρόμους τέτοια γεγονότα πρέπει να μας γίνονται μάθημα. Όλοι κάνουμε χαζομάρες στους δρόμους θεωρώντας ότι σε εμάς δεν θα τύχει ποτέ τίποτα.
Όσο τέλειοι και να είναι κατασκευασμένοι οι δρόμοι, όσα μέτρα και να παίρνει η τροχαία .... τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από εμάς.

Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η οδηγική μας συμπεριφορά πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μας αφήνει περιθώρια αντίδρασης (αυτό σημαίνει χαμηλή ταχύτητα),να έχουμε καλά αντανακλαστικά, να τηρούμε πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας, να μην είμαστε νευρικοί και το πιο βασικό να μπορούμε να προβλέπουμε την επόμενη κίνηση και να είμαστε 150% συγκεντρωμένοι στο δρόμο.
Ένα στραβοκοίταγμα μπορεί να σου κοστίσει τη ζωή.

Τα ξέρουμε όλοι αυτά, καλό είναι να τα υπενθυμίζουμε... γιατί αν εμείς είμαστε χαζοί δεν μας φταίνε σε τίποτα οι άλλοι.
Αν δεν μπορούμε να τηρήσουμε τα παραπάνω καλύτερα να μην οδηγούμε.
Είναι κρίμα να κάνεις το σταυρό σου για το αν θα γυρίσεις ζωντανός εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που κινείται στους δρόμους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 15:00

Admin έγραψε:Ου, πόσες χοντρομαλακίες στο δρόμο βλέπω κάθε μέρα και πόση μουτζα ρίχνω, δεν περιγράφεται.
Αναγκάστηκα να βάλω κάμερα στο αμάξι, για να καταγράφει τα πάντα.
Πάντως μου λένε ότι Ρουμανία είναι χειρότερα. Αλβανία και Ιταλία περίπου τα ίδια.

Ιταλία τα φανάρια σε κάποιες περιοχές δεν τα υπολογίζουν είναι σαν τις χώρες της Ινδοκίνας, η την Ινδία κλπ

Απ ότι μου λένε άτομα που ασχολούνται καθημερινά με κούριερ και οι Γερμανοί δεν πάνε πίσω, δηλαδή άχρηστοι οδηγοί αλλά δεν έχω δει να πω την αλήθεια να προκαλούν τόσα πολλά ατυχήματα οι νέοι, μόνο από ηλικιωμένους το έχω δει κατά κόρον.

Προσωπικά με το αμάξι της δουλειάς έτρεχα γιατί ο μαλάκας ο προϊστάμενος πίεζε να είμαστε εγκαίρως στην ώρα μας στα σημεία που υπήρχαν βλάβες, βασικά το αμάξι ήταν τόσο σαράβαλο από την πολύ χρήση που τα λάστιχα είχαν λιώσει, τελικά τα σκέφτομαι όλα αυτά πόσες μαλακίες έκανα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Φεβ 2017, 15:45

Metranion έγραψε:
Προσωπικά με το αμάξι της δουλειάς έτρεχα γιατί ο μαλάκας ο προϊστάμενος πίεζε να είμαστε εγκαίρως στην ώρα μας στα σημεία που υπήρχαν βλάβες, βασικά το αμάξι ήταν τόσο σαράβαλο από την πολύ χρήση που τα λάστιχα είχαν λιώσει, τελικά τα σκέφτομαι όλα αυτά πόσες μαλακίες έκανα.

Φίλε όλοι έχουμε κάνει μαλακίες στους δρόμους. Όλοι έχουμε μια δικαιολογία. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε περιμένει ο χάρος στην επόμενη γωνία.

Συνετή οδήγηση παιδιά.
Εγώ ένα διάστημα που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά παρατήρησα ότι το διάστημα εκείνο πήγα ένα σωρό φορές να τρακάρω από καθαρά δική μου υπαιτιότητα γιατί δεν είχα το μυαλό μου στο δρόμο.

Λοιπόν είπα ή σταμάτα να οδηγείς αυτό το διάστημα μέχρι να ηρεμήσεις ή όταν πιάνεις το τιμόνι σταμάτα να σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο και έχε το μυαλό σου στο δρόμο.

Τελικά έκανα κάτι ανάμεσα στα δύο. Έπαιρνα το αυτοκίνητο σε τελείως απαραίτητες διαδρομές (τις υπόλοιπες πήγαινα παντού με τα πόδια) και όσες φορές το πήρα είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2017, 17:31

Το 90% οσων οδηγουν, αν τους βαλεις να ξαναδωσουν για το διπλωμα, θα κοπουν.

-Παραβιαζουν ορια ταχυτητας
-Δεν αναβουν φλας οταν αλλαζουν λωριδα ποσο μαλλον στους ελιγμους
-Πατανε συνεχεια την διαχωριστικη γραμμη
-Παιρνουν την αριστερη στροφη κλειστα
-Δεν φορανε ζωνη
-Οδηγουν και μιλανε στο κινητο
-Δεν ξερουν ποτε εχουν προτεραιοτητα

Επισης, θα επρεπε να απαγορευθουν τα μηχανακια απο τις λεωφορους και τις εθνικες τελειως, οπως (δεν ξερω αν τεχνικα ειναι δυνατο αυτο) και οι εταιριες να μην βγαζουν αυτοκινητα για συμβατικη χρηση (δλδ οχι εμπορικα) που να μπορουν να ξεπερνουν τα 150 χιλ.

Δεν βρισκω το λογο γιατι να κυκλοφορει στο δρομο ενα οχημα που μπορει να αναπτυξει 300 χιλ. την ωρα αν ο οδηγος του το επιλεξει, οταν το ανωτερο οριο ταχυτητας στους αυτοκινητοδρομους ειναι 130 χλμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Φεβ 2017, 19:51

Εικόνα

Πρωταθλητής στα θανατηφόρα είναι το Ιράν πάντως, γατάκια ΕΛ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”