Δεν ξερω ποιοι ειναι εκει μεσα,αλλα αυτο το ιβεντ για τη Μ.Παρασκευη ηταν πολυ ανωριμο.
Αλλο να μην πιστευεις και να τα θεωρεις ολα αυτα μαλακιες (που ειναι) και αλλο προκλητικα να διοργανωνεις τετοιο πραγμα.
Και αυτο το λεω οχι γιατι προσβληθηκαν καποιοι πιστοι,αλλα γιατι ετσι φανηκαν οι ιδιοι εμπαθεις και ανωριμοι.
YΓ Για τις αντιδρασεις των οπαδων της ''θρησκειας της αγαπης'' δε λεω τιποτα,ηταν αναμενομενες.
Η Ενωση Αθεων τον παιζει
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Re: Η Ενωση Αθεων τον παιζει
Γενικά η όλη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών θυμίζει αντιπαράθεση δωδεκάχρονων: "Σου γμ τη μάνα ρε" "Όχι ρε εγώ σου τη γμ και σου γμ και όλο το σόι" κ.ο.κ., προσπαθεί να ερίσει την άλλη πλευρά η καθεμία όσο περισσότερο μπορεί νομίζοντας πως θα κερδίσει κάτι από αυτό. Βέβαια αυτό συμβαίνει και με πολλά άλλα εγχώρια δίπολα ειδικά στα χρόνια του μνημονίου δυστυχώς.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Freisinniger
- Maître des anions

ένωση Αθέων σημαίνει νέα θρησκεία, όποιος την δημιούργησε πρέπει να είναι τελείως βλάκας, αν και με ενδιαφέρει πολύ να δείξει κάποιος όλες τις μπαρούφες που πλασάρουν όλα αυτά τα χρόνια η θρησκείες, το να δημιουργήσεις μια άλλη ως υποκατάστατο δεν είναι καθόλου ώριμο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ήταν (και μπορεί να είναι κι ακόμη) και συριζαίοι οι βρωμιάρηδες

0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
ILIAS GR
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Συμφωνω σε αυτο,δεν εχει κανενα λογο υπαρξης μια τετοια ενωση.
Κι` εγώ είμαι αντίθετος σε μια τέτοια ενέργεια που κάναν αυτά τα άτομα, αλλά η Δημοκρατία επιβάλει να βλέπουμε και να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις…. Όπως είχε πει και ο Βολταίρος «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» Πιστεύω πως η κοινωνία είναι σε θέση και κυρίως η Ελληνική να μη δώσει καμιά σημασία.
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ILIAS GR έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Συμφωνω σε αυτο,δεν εχει κανενα λογο υπαρξης μια τετοια ενωση.
Κι` εγώ είμαι αντίθετος σε μια τέτοια ενέργεια που κάναν αυτά τα άτομα, αλλά η Δημοκρατία επιβάλει να βλέπουμε και να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις…. Όπως είχε πει και ο Βολταίρος «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» Πιστεύω πως η κοινωνία είναι σε θέση και κυρίως η Ελληνική να μη δώσει καμιά σημασία.
Εννοειται, δεν μιλαω για απαγορευσεις αλλα ακομα και γω που ειμαι αθεος το βρισκω αδικαιολογητα προκλητικο
Θα μπορουσαν να κανουν προσπαθειες εκκοσμικευσης της πολιτειας οχι προκλητικες ενεργειες επιπεδου δημοτικου
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ILIAS GR έγραψε:
Εννοειται, δεν μιλαω για απαγορευσεις αλλα ακομα και γω που ειμαι αθεος το βρισκω αδικαιολογητα προκλητικο
Θα μπορουσαν να κανουν προσπαθειες εκκοσμικευσης της πολιτειας οχι προκλητικες ενεργειες επιπεδου δημοτικου
και ποιος σου ειπε οτι δεν το κανουν ηδη,εχουν και ιστοτοπο και κανουν δρασεις σοβαρες
το αν ερχεται ο καθε μαρκουτσοφορος που το καναλι του λιβανιζει την δηθεν ευρωπαικη δεξια και αρκειται στο να δειξει τα συμπουσια που κανουν καθε χρονο αδιαφορωντας για τις υπολοιπες δρασεις δεν φταινε οι ιδιοι αλλα τα καθικια που τα διοικουν τα οποια βολευονται απο την δημιουργια κλιματος συντηρητικοποιησης και παπαδολαγνειας πραγμα που εξυπηρετει οικονομικα και πολιτικα συμφεροντα που θελουν μια πιο ακροδεξια στροφη στα πλαισια του καπιταλισμου βεβαια
0 .
-
Rakomelofronas
- Rookie poster

Αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε ως αστείο αλλά στην πορεία έφερε αρκετή προβολή στην Ένωση κι έτσι συνεχίστηκε. Πάνε ήδη τρία ή τέσσερα χρόνια από τότε και νομίζω ότι αυτή η δράση έκανε τον κύκλο της. Πλέον, κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, προβάλλοντας τους αθέους ως ανώριμους ή πρώτα αντιχριστιανούς και μετά κοσμικιστές.
Η Ένωση δεν πρόκειται να πετύχει πολλά αν δεν επιδιώξει συμμαχίες, ακόμα και από τον χώρο των θρήσκων, με τους υπέρμαχους του διοικητικού διαχωρισμού Κράτους κι Εκκλησίας. Βέβαια, όσο εύκολο είναι να βρεις κρατικοδίαιτους αντικρατιστές, άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις συνειδητοποιημένους θρήσκους υπέρ του διαχωρισμού. Στην Ελλάδα δεν προβάλλεται καθόλου ο λόγος φιλελεύθερων θρήσκων ή και κληρικών, που συναντά κανείς κυρίως στις ΗΠΑ, που είναι αναφανδόν υπέρ του διαχωρισμού έχοντας ως βασικό επιχείρημα ότι με αυτό τον τρόπο τονώνεται το θρησκευτικό αίσθημα και αυξάνεται η συσπείρωση των πιστών γύρω από την εκκλησία τους. Τέτοιου είδους λόγος πάει αντίθετα σε όλα όσα ξέρουμε για την ιστορία του χριστιανισμού στα μέρη μας ενώ δεν έχει και πολλούς εγχώριους υποστηρικτές: οι αριστεροί και πολλοί φιλελεύθεροι κολλάνε στο ότι τα λένε θρήσκοι και οι συντηρητικοί στο ότι τα λένε φιλελεύθεροι
Η Ένωση δεν πρόκειται να πετύχει πολλά αν δεν επιδιώξει συμμαχίες, ακόμα και από τον χώρο των θρήσκων, με τους υπέρμαχους του διοικητικού διαχωρισμού Κράτους κι Εκκλησίας. Βέβαια, όσο εύκολο είναι να βρεις κρατικοδίαιτους αντικρατιστές, άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις συνειδητοποιημένους θρήσκους υπέρ του διαχωρισμού. Στην Ελλάδα δεν προβάλλεται καθόλου ο λόγος φιλελεύθερων θρήσκων ή και κληρικών, που συναντά κανείς κυρίως στις ΗΠΑ, που είναι αναφανδόν υπέρ του διαχωρισμού έχοντας ως βασικό επιχείρημα ότι με αυτό τον τρόπο τονώνεται το θρησκευτικό αίσθημα και αυξάνεται η συσπείρωση των πιστών γύρω από την εκκλησία τους. Τέτοιου είδους λόγος πάει αντίθετα σε όλα όσα ξέρουμε για την ιστορία του χριστιανισμού στα μέρη μας ενώ δεν έχει και πολλούς εγχώριους υποστηρικτές: οι αριστεροί και πολλοί φιλελεύθεροι κολλάνε στο ότι τα λένε θρήσκοι και οι συντηρητικοί στο ότι τα λένε φιλελεύθεροι

2 .