Όταν παπάδες και θρησκευόμενοι έλεγαν κατά του ίντερνετ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Όταν παπάδες και θρησκευόμενοι έλεγαν κατά του ίντερνετ
Θυμάμαι παλιά που ερχόντουσαν αρκετά παιδιά, νέοι κυρίως και μου έλεγαν πως μέσα από τον υπολογιστή πετάχτηκε ο διάβολος και ψόφισαν καμια δεκαριά άτομα γύρω από αυτόν, μικρό παιδί τότε δεν ασχολούμουν και τόσο, ξαφνικά μετά από καμιά δεκαριά χρόνια όλοι αυτοί που έβριζαν το ίντερνετ και το έβρισκαν διαβολικό τώρα διαφημίζουν τα θυμιατά, τις εικόνες κλπ για να πουλήσουν τίποτα κατιτίς και να βγάλουν κανά φράγκο. Είναι να τους ρίχνεις ένα κιλό φτύσιμο για το ότι απομάκρυναν όλο τον κόσμο και την νεολαία από το διαδίκτυο της εποχής εκείνης και πολλά άτομα είναι στουρνάρια και δεν έχουν ιδέα ούτε να πληκτρολογήσουν στον υπολογιστή.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Όταν παπάδες και θρησκευόμενοι έλεγαν κατά του ίντερνετ
Το ίντερνετ ένα μέσο είναι, όπως και τόσα άλλα. Όπως αντίστοιχα και η τηλεόραση. Με την ίδια λογική και η λειτουργία που μεταδίδει η τηλεόραση είναι διαβολική. Αυτοί πάντως που τα λένε αυτά είναι κυριώς παλαβοι τύπου Λουκά ή Μάξιμου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Παλαιότερα πριν αναπτυχθεί η ιδέα του ίντερνετ τον θεωρούσαν διαβολικό τώρα που πουλάνε κομποσκοίνια μέσω ίντερνετ είναι καλό.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Θυμάμαι παλιά που ερχόντουσαν αρκετά παιδιά, νέοι κυρίως και μου έλεγαν πως μέσα από τον υπολογιστή πετάχτηκε ο διάβολος και ψόφισαν καμια δεκαριά άτομα γύρω από αυτόν, μικρό παιδί τότε δεν ασχολούμουν και τόσο, ξαφνικά μετά από καμιά δεκαριά χρόνια όλοι αυτοί που έβριζαν το ίντερνετ και το έβρισκαν διαβολικό τώρα διαφημίζουν τα θυμιατά, τις εικόνες κλπ για να πουλήσουν τίποτα κατιτίς και να βγάλουν κανά φράγκο. Είναι να τους ρίχνεις ένα κιλό φτύσιμο για το ότι απομάκρυναν όλο τον κόσμο και την νεολαία από το διαδίκτυο της εποχής εκείνης και πολλά άτομα είναι στουρνάρια και δεν έχουν ιδέα ούτε να πληκτρολογήσουν στον υπολογιστή.
Μηπως σε τρολλαρανε για να σε τρομαξουν?Δεν μου κανει εντυπωση να τα λεει παπας αυτα,αλλα να τα λεγανε νεοι (τοτε) ανθρωποι,μου κανει εντυπωση.
Εγω θυμαμαι ηταν της ''μοδας'' εκ μερους της εκκλησιας,να στοχοποιουν ως διαβολικα παιδικα παιχνιδια.Μπατμαν,ποκεμον,χαρι ποτερ κλπ ειχαν μπει στο στοχαστρο οχι μονο αιρεσεων αλλα και της μεινστρημ εκκλησιας.Πολλα παιδια στο σχολειο ειχαν προβλημα γιατι οι θρησκοληπτοι γονεις τους,τους πεταγαν τα παιχνιδια επειδη ηταν του σατανα.
0 .
-
ΧιΞιF
- Basic poster

Metranion έγραψε:Θυμάμαι παλιά που ερχόντουσαν αρκετά παιδιά, νέοι κυρίως και μου έλεγαν πως μέσα από τον υπολογιστή πετάχτηκε ο διάβολος και ψόφισαν καμια δεκαριά άτομα γύρω από αυτόν, μικρό παιδί τότε δεν ασχολούμουν και τόσο, ξαφνικά μετά από καμιά δεκαριά χρόνια όλοι αυτοί που έβριζαν το ίντερνετ και το έβρισκαν διαβολικό τώρα διαφημίζουν τα θυμιατά, τις εικόνες κλπ για να πουλήσουν τίποτα κατιτίς και να βγάλουν κανά φράγκο. Είναι να τους ρίχνεις ένα κιλό φτύσιμο για το ότι απομάκρυναν όλο τον κόσμο και την νεολαία από το διαδίκτυο της εποχής εκείνης και πολλά άτομα είναι στουρνάρια και δεν έχουν ιδέα ούτε να πληκτρολογήσουν στον υπολογιστή.
Αυτοί (και αυτές) που στα έλεγαν δεν είχαν πατήσει στο Άγιο Όρος. Εκεί χρησιμοποιούσαν διαδίκτυο από το προηγούμενο αιώνα (εννοώ πριν το 2000 ).
Είχαν και σκληροπυρηνικούς καλόγερους Macintoshάδες

0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'