Πέτρος Φιλιππίδης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Πέτρος Φιλιππίδης

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Οκτ 2022, 18:37

Επί μήνες όλοι έβγαλαν την ζήλια τους, την μνησικακία τους, τα απωθημένα τους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη... Ένας ηθοποιός αρσενικό;

Τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε αν ήταν πουστ#ς αν ήταν Non Binary η
Μπαισεξουαλ η γενικά μη προσδιοριζομενου φύλου άτομο....

Αλλά αρσενικό κυνηγός και καλλιτέχνης ΠΟΤΕ.

.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Πέτρος Φιλιππίδης

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2022, 21:10

Αν "κυνηγούσε" την κόρη σου δεν θα μας τα έλεγες έτσι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Οκτ 2022, 21:23

Προέλλην έγραψε:Αν "κυνηγούσε" την κόρη σου δεν θα μας τα έλεγες έτσι.

Κάποιος ίσως και κάποιοι την κυνήγησαν και την κόρη μου. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Τι να τις κάνουμε τις κόρες μας να τους βάλουμε μπουργκα και να τις κλείσουμε στο σπίτι;

Έχασα τη δουλειά μου γιατί θα κατέθετα υπέρ
«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπα πολύ το θέατρο.Ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε «θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;». Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους» είπε η μάρτυρας .

Υπεράσπιση: Γνωρίζατε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις Φιλιππιδη όταν καταθέσατε στην ανάκριση ή ήταν ψέμματα;

Μαρτυρας: Γνώριζα, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππιδης. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

https://www.in.gr/2022/10/04/greece/ent ... -martyras/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2022, 21:30

Μπορείς να πας μάρτυρας υπαράσπισης στο δικαστήριο. Παρ όλα αυτά, δεν νομίζω να την γλιτώσει ο αυταράς που παρενοχλούσε σεξουαλικά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Οκτ 2022, 21:53

Προέλλην έγραψε:Μπορείς να πας μάρτυρας υπαράσπισης στο δικαστήριο. Παρ όλα αυτά, δεν νομίζω να την γλιτώσει ο αυταράς που παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο τι μάρτυρας να πάω;

Αλλά σε ρωτάω τώρα ποιος άντρας δεν έχει κάνει σεξουαλική παρενόχληση; Μη τρελαθουμε τώρα.

Και ποια γυναίκα δεν έχει προκαλέσει σεξουαλική παρενόχληση, εδώ η άλλη πριν βγει από το σπίτι της ντύνεται έτσι που να προκαλέσει τι συζητάμε τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2022, 22:02

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μπορείς να πας μάρτυρας υπαράσπισης στο δικαστήριο. Παρ όλα αυτά, δεν νομίζω να την γλιτώσει ο αυταράς που παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Αλλά σε ρωτάω τώρα ποιος άντρας δεν έχει κάνει σεξουαλική παρενόχληση; Μη τρελαθουμε τώρα.

Και ποια γυναίκα δεν έχει προκαλέσει σεξουαλική παρενόχληση, εδώ η άλλη πριν βγει από το σπίτι της ντύνεται έτσι που να προκαλέσει τι συζητάμε τώρα;

Αυτό με θυμίζει έναν άλλο που ρωτούσε αν το να τον δώσεις στο στόμα σε έναν πστη σε κάνει ομοφυλόφιλο.

ΟΚ, άλλες εποχές έχανες και την παρθενιά απο πστη, αλλά σήμερα δεν στρέει. Κάπως έτσι είναι και η σεξουαλική παρενόχληση, ή η δολοφονία γιατί σε κεράτωσε.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Οκτ 2022, 22:43

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:

Αυτό με θυμίζει έναν άλλο που ρωτούσε αν το να τον δώσεις στο στόμα σε έναν πστη σε κάνει ομοφυλόφιλο.

ΟΚ, άλλες εποχές έχανες και την παρθενιά απο πστη, αλλά σήμερα δεν στρέει. Κάπως έτσι είναι και η σεξουαλική παρενόχληση, ή η δολοφονία γιατί σε κεράτωσε.

Μη με τρελάνεις, δηλαδή ένα αγόρι δεν την πέφτει σε ένα κορίτσι.

Τι λέω εδώ κοιμούνται μαζί και λένε είμαστε φίλοι... Εγώ σαν φίλη δεν έχω δει κανένα κορίτσι, όλες υποψήφιες για φυστικωμα τις είχα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2022, 22:46

Εσύ φόρτωνες κορίτσα στο αυτοκίνητο, τους την έπεφτες κι όταν αυτές δεν θέλανε, προσπαθούσες να τις βιάσεις, τις απειλούσες ότι θα τις καταστρέψεις απο θέση επαγγελματικής ισχύος, κτλ;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Οκτ 2022, 23:11

Προέλλην έγραψε:Εσύ φόρτωνες κορίτσα στο αυτοκίνητο, τους την έπεφτες κι όταν αυτές δεν θέλανε, προσπαθούσες να τις βιάσεις, τις απειλούσες ότι θα τις καταστρέψεις απο θέση επαγγελματικής ισχύος, κτλ;

Τι είναι αυτά που λες, αλλά στην υποψήφια έκανα πρόταση η με απέρριπτε η προχωρούσαμε, αλλά φίλη καμία δεν την είδα.

Στην πρόταση μπαίνει όλο το οπλοστάσιο γοητεία, χιούμορ, ικανοποίηση αναγκών κλπ

Όπως και οι κοπέλες χρησιμοποιούν δικά τους όπλα προς επίτευξη των στόχων τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Οκτ 2022, 07:38

.....
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”