Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: Η στιγμή που ληστής ορμά με μαχαίρι σε υπάλληλο mini market

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: Η στιγμή που ληστής ορμά με μαχαίρι σε υπάλληλο mini market

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιούλ 2022, 12:10

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... xi-binteo/

Μετα απο παρακολουθηση δεκαδων ωρων αυτοαμυνας στο Youtube και αφου εχω δειρει την μιση Ελλαδα απο το πληκτρολογιο μου λεω με καθε υπευθυνοτητα οτι ο υπαλληλος του μαγαζιου ηταν φλωρος και ασχετος.

Εγω αν ημουν στην θεση του θα εβγαζα το κατανα μου και θα του εκοβα το χερι και υστερα θα του εσπαγα τον σβερκο με μια στριφογυριστη κλωτσια στον αερα. Την συνεργο θα την εβγαζα εκτος μαχης με ενα Καμε Χαμε κυμα. Υστερα θα τους εδενα και αφου πετουσα απο κτηριο σε κτηριο με τους ιστους μου θα τους παρεδιδα στην ταρατσα της ΓΑΔΑ. Μετα θα πηδαγα απο την ταρατσα και η μπερτα μου θα ανεμιζε καθως κατεβαινα ομαλα προς τα κατω.

Κατι μυρωδιαδες δασκαλοι που σου λενε να το βαλεις στα ποδια ή να δωσεις τα λεφτα αν βγει μαχαιρι ειναι εντελως φλωροι. Εγω ειμαι ξυλοδαρτης του ιντερνε και δεν χαμπαριαζω απο τετοια. Αν μου βγαλεις μαχαιρι θα μου γυρισει το ματι και θα στο βαλω στον κωλο. Τοσα πληκτρολογια εχω σπασει ενω δερνω στο ιντερνετ, δεν χαμπαριαζω.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: Η στιγμή που ληστής ορμά με μαχαίρι σε υπάλληλο mini market

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Ιούλ 2022, 12:35

Σίγουρα ζάιοι τα πρεζάκια
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: Η στιγμή που ληστής ορμά με μαχαίρι σε υπάλληλο mini market

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Ιούλ 2022, 13:24

Κάτι υπονοεί ο Λαχουρ αλλά αυτή τη στιγμή δεν το πιάνω επακριβώς.
Η τακτική του τα λέω στη νύφη να ακούσει η πεθερά με βρίσκει αυτή τη στιγμή αμελέτητο (δεν εννοώ α.ρχίδι αλλά αδιάβαστο).
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιούλ 2022, 14:51

σα πολλά δεν έγιναν τα περιστατικά στο νέο ηράκλειο;

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... io-binteo/

που είναι το κράτος; μόνο να βάζει φόρους; να ληστεύει τους αδύναμους; να κόβει το ρεύμα; να καταπιέζει και να εξαπατά τον πολίτη;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Ιούλ 2022, 09:22

Δεν υπηρχε λογος για φραγκοδιφραγκα να κινδυνεψει ,κανενας δεν θα του ελεγε τιποτα ,ουτε τωρα θα του πουν μπραβο.
Τωρα αν βρεθεις σε θεση να μην μπορεις να ξεφυγεις καλο ειναι να εχεις ενα οπλο στο αμαξι ,εγω απο τοτε που εβγαλαν κατσαβιδι σε τσακωμο κυκλοφορω παντα με αυτο στο αμαξι

IMG_20220713_091947.jpg

Ασ βγαλει μαχαιρι αμα θελει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2022, 13:18

Perseus1966 έγραψε:Δεν υπηρχε λογος για φραγκοδιφραγκα να κινδυνεψει ,κανενας δεν θα του ελεγε τιποτα ,ουτε τωρα θα του πουν μπραβο.
Τωρα αν βρεθεις σε θεση να μην μπορεις να ξεφυγεις καλο ειναι να εχεις ενα οπλο στο αμαξι ,εγω απο τοτε που εβγαλαν κατσαβιδι σε τσακωμο κυκλοφορω παντα με αυτο στο αμαξι

IMG_20220713_091947.jpg

Τι ειναι αυτο στην φωτο ρε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιούλ 2022, 19:05

Βάζω και το βίντεο της φάσης για να συζητήσουμε περαιτέρω τη λάθος αμυντική τακτική του υπαλλήλου η οποία αντίκειται σε κάθε κανόνα της αυτοάμυνας στην οποία ως παλιός κνίτης έχω εκπαιδευτεί τα μάλα στην κομματική πολεμοτεχνική σχολή στην οποία πήρα την κοκκινομαυρορόζ 7 αστέρων ζώνη στο Σοβιετικό Κομμουνιστικό υπερσύστημα αυτοάμυνας ''sambo''.

Λάθος υπ. αριθμ 1.
Ενώ ο υπάλληλος πήρε την πρωτοβουλία επίθεσης ακινητοποιώντας εν μέρει το χέρι του αντιπάλου που κρατούσε το μαχαίρι διαπιστώνουμε ότι σε δεύτερη φάση και επί της ουσίας δεν πάλεψε καθόλου.
Λάθος υπ. αριθμ. 2.
Το να προσπαθεί απλά να του αποσπάσει το μαχαίρι συνιστά παραβίαση του κανόνα περί αφοπλισμού του αντιπάλου σύμφωνα με τη μέθοδο του χτυπήματος της ανοιχτής παλάμης (όρα Kill Bill volume 2).
Λάθος υπ. αριθμ. 3.
Αφ΄ ης στιγμής ακινητοποίησε το χέρι το φέρον το φονικό όργανο έπρεπε να αρχίσει να χτυπά (πράγμα που δεν έκανε) σαν να μην υπάρχει αύριο στο λαιμό, στα μάτια, στα παπάρια, στη μύτη, στα γόνατα, στον αφαλό, στα νύχια και στα αυτιά μέχρι ο αντίπαλος να μην μπορεί να κουνηθεί άλλο και όλα αυτά με ταχύτητα αστραπής εποπτεύοντας παράλληλα και το χώρο για να αποκλείσει την πιθανότητα εμπλοκής στο χαβαλέ κάποιου πιθανού συνεργού όπως συνέβη εν προκειμένω με τη καργιολίτσα.
Λάθος υπ. αριθμ. 4.
Από το βίντεο διαπιστώνουμε ότι προσπάθησε να ρίξει κουτουλιά στον αντίπαλο.
Μέγα και ανεπίτρεπτο λάθος για εμάς τους γνώστες πολεμικών τεχνών γιατί σε μια κουτουλιά που θα χάσει το στόχο της ελλοχεύει ο κίνδυνος η μύτη σου να σκάσει στο κούτελο του αντιπάλου και να βγεις νοκ άουτ από μόνος σου κινδυνεύοντας παράλληλα και με βαριά αυχενική βλάβη.
Οι κουτουλιές επιβάλλεται να ρίχνονται μόνο σε ευθεία γραμμή σε ισοϋψή αντίπαλο κρατώντας τον σφιχτά από το σβέρκο.

Διαπιστώνω και καμιά σαρανταπενταριά ακόμα λάθη αμυντικής τακτικής τα οποία θα αναφέρω στη συνέχεια και σε συνάρτηση με τις αναρτήσεις των συναγωνιστών.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Ιούλ 2022, 00:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:Βάζω και το βίντεο της φάσης για να συζητήσουμε περαιτέρω τη λάθος αμυντική τακτική του υπαλλήλου η οποία αντίκειται σε κάθε κανόνα της αυτοάμυνας στην οποία ως παλιός κνίτης έχω εκπαιδευτεί τα μάλα στην κομματική πολεμοτεχνική σχολή στην οποία πήρα την κοκκινομαυρορόζ 7 αστέρων ζώνη στο Σοβιετικό Κομμουνιστικό υπερσύστημα αυτοάμυνας ''sambo''.

Λάθος υπ. αριθμ 1.
Ενώ ο υπάλληλος πήρε την πρωτοβουλία επίθεσης ακινητοποιώντας εν μέρει το χέρι του αντιπάλου που κρατούσε το μαχαίρι διαπιστώνουμε ότι σε δεύτερη φάση και επί της ουσίας δεν πάλεψε καθόλου.
Λάθος υπ. αριθμ. 2.
Το να προσπαθεί απλά να του αποσπάσει το μαχαίρι συνιστά παραβίαση του κανόνα περί αφοπλισμού του αντιπάλου σύμφωνα με τη μέθοδο του χτυπήματος της ανοιχτής παλάμης (όρα Kill Bill volume 2).
Λάθος υπ. αριθμ. 3.
Αφ΄ ης στιγμής ακινητοποίησε το χέρι το φέρον το φονικό όργανο έπρεπε να αρχίσει να χτυπά (πράγμα που δεν έκανε) σαν να μην υπάρχει αύριο στο λαιμό, στα μάτια, στα παπάρια, στη μύτη, στα γόνατα, στον αφαλό, στα νύχια και στα αυτιά μέχρι ο αντίπαλος να μην μπορεί να κουνηθεί άλλο και όλα αυτά με ταχύτητα αστραπής εποπτεύοντας παράλληλα και το χώρο για να αποκλείσει την πιθανότητα εμπλοκής στο χαβαλέ κάποιου πιθανού συνεργού όπως συνέβη εν προκειμένω με τη καργιολίτσα.
Λάθος υπ. αριθμ. 4.
Από το βίντεο διαπιστώνουμε ότι προσπάθησε να ρίξει κουτουλιά στον αντίπαλο.
Μέγα και ανεπίτρεπτο λάθος για εμάς τους γνώστες πολεμικών τεχνών γιατί σε μια κουτουλιά που θα χάσει το στόχο της ελλοχεύει ο κίνδυνος η μύτη σου να σκάσει στο κούτελο του αντιπάλου και να βγεις νοκ άουτ από μόνος σου κινδυνεύοντας παράλληλα και με βαριά αυχενική βλάβη.
Οι κουτουλιές επιβάλλεται να ρίχνονται μόνο σε ευθεία γραμμή σε ισοϋψή αντίπαλο κρατώντας τον σφιχτά από το σβέρκο.

Διαπιστώνω και καμιά σαρανταπενταριά ακόμα λάθη αμυντικής τακτικής τα οποία θα αναφέρω στη συνέχεια και σε συνάρτηση με τις αναρτήσεις των συναγωνιστών.

Το να καλέσεις την αστυνομία αφού καταφέρεις να αφοπλίσεις τον ληστή δεν παίζει ε;

(Που κακώς μπήκε στη διαδικασία να παλέψει με τον ληστή. Έπρεπε να του δώσει τα λεφτά και να φύγει. Αλλά λέμε τώρα. Και ο ληστής λίγο άμπαλος μου φάνηκε. Δεν έδειχνε και πολύ φονικές διαθέσεις. Ίσα να πάρει τα λεφτά και να φύγει ήθελε. Οπότε θα τελείωνε εκεί το θέμα από το να ρισκάρει τη ζωή του για λίγα ευρώ)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2022, 08:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:Διαπιστώνω και καμιά σαρανταπενταριά ακόμα λάθη αμυντικής τακτικής τα οποία θα αναφέρω στη συνέχεια και σε συνάρτηση με τις αναρτήσεις των συναγωνιστών.

Συμφωνω με τις τοποθετησεις σου συναδελφε, και ως κατοχος σκατι ζωνης με 10 νταν στο σοβιετικο Systema εχω να πω οτι ο αμυνομενος θα μπορουσε να του πατησει τα δακτυλα (ο αλλος φορουσε παντοφλα οποτε θα πεθαινε στον πονο) και μετα να του κατεβαζε το καπελο στην μουρη για να μην βλεπει.

bizeli έγραψε:Το να καλέσεις την αστυνομία αφού καταφέρεις να αφοπλίσεις τον ληστή δεν παίζει ε;

(Που κακώς μπήκε στη διαδικασία να παλέψει με τον ληστή. Έπρεπε να του δώσει τα λεφτά και να φύγει. Αλλά λέμε τώρα. Και ο ληστής λίγο άμπαλος μου φάνηκε. Δεν έδειχνε και πολύ φονικές διαθέσεις. Ίσα να πάρει τα λεφτά και να φύγει ήθελε. Οπότε θα τελείωνε εκεί το θέμα από το να ρισκάρει τη ζωή του για λίγα ευρώ)

Φλωρε. Εμενα θα μου γυρναγε το ματι αν μου εβγαζαν μαχαιρι. Δε θα σκεφτομουν ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα. Ειναι θεμα τιμης.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 14 Ιούλ 2022, 09:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Δεν υπηρχε λογος για φραγκοδιφραγκα να κινδυνεψει ,κανενας δεν θα του ελεγε τιποτα ,ουτε τωρα θα του πουν μπραβο.

IMG_20220713_091947.jpg

Τι ειναι αυτο στην φωτο ρε?

Καλωδιο για υψηλη ταση ,κανονικαωθελει το πιο λεπτο αλλα αμα σε πετυψει σε τελειωσε.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”