Δημόσιοι Υπάλληλοι (Aφιέρωμα)

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Δημόσιοι Υπάλληλοι (Aφιέρωμα)

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Απρ 2015, 10:34

:haka: :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Re: Δημόσιοι Υπάλληλοι (Aφιέρωμα)

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 13 Απρ 2015, 10:49

Όσο κάθε 1 του μήνα μπαίνουν στους λογαριασμούς των 1.000.000 περίπου Ελλήνων που αμέσως η εμμέσως σιτίζονται από το Δημόσιο κορβανά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Ελλαδισταν.
Από την άλλη βλέποντας γύρω μου φίλους και γνωστούς Δημοσίους υπαλλήλους διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι έχουν προσβληθεί από μια αρρώστια που λέγετε δημοσιουπαλληλιτιδα.Νομιζουν ότι η καλή θέση ο καλός μισθός η καλή σύνταξη θα κληρονομηθεί στο-στα παιδιά τους .Τα περισσότερα είναι κοπρόσκυλα του κερατα .Δεν ξέρουν τι τα περιμένει όταν θα βγουν στην αρένα να διεκδικήσουν μια θεση.Ισως να τους έχει τάξει ο Σύριζα να τα διορίσει στο Δημοσιο.Και μην γελάτε το έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Απρ 2015, 10:54

Ο σύριζα δεν ξέρω τί τους έχει τάξει, αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί που έχουν διοριστεί και είναι κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟΙ είτε πασοκ (οι περισσότεροι) είτε νουδούκοι. Άλλωστε στις εκλογές των ΔΥ, πάντοτε βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρώτους.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Απρ 2015, 10:58

Τα δύο κυριότερα ξέχασες ρε μάστορα...

Και το κορυφαίο όλων :haka:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 13 Απρ 2015, 11:01

Kauldron έγραψε:Ο σύριζα δεν ξέρω τί τους έχει τάξει, αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί που έχουν διοριστεί και είναι κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟΙ είτε πασοκ (οι περισσότεροι) είτε νουδούκοι. Άλλωστε στις εκλογές των ΔΥ, πάντοτε βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρώτους.

Και στις βουλευτικες Τσυριζα ε; :D Για να μας διορισει και τον Μιχαλακη μας το μαναρι μας :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Απρ 2015, 11:07

mnimes_istorikes έγραψε:
Kauldron έγραψε:Ο σύριζα δεν ξέρω τί τους έχει τάξει, αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί που έχουν διοριστεί και είναι κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟΙ είτε πασοκ (οι περισσότεροι) είτε νουδούκοι. Άλλωστε στις εκλογές των ΔΥ, πάντοτε βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρώτους.

Και στις βουλευτικες Τσυριζα ε; :D Για να μας διορισει και τον Μιχαλακη μας το μαναρι μας :D

στις βουλευτικές σύριζα ψήφισαν οι εξαθλιωμένοι από την πολιτική της νουδούλας σου, παλίκαρε. Ελπίζοντας να μην τους πιούν και το υπόλοιπο αίμα που τους έμεινε.
Ουδείς πλέον ελπίζει σε διορισμούς. Όσοι αποσκοπούν σ' αυτό ψήφισαν ΝΔ και πασοκ (πάλι). Και ήταν αρκετοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 13 Απρ 2015, 11:19

Kauldron έγραψε:
mnimes_istorikes έγραψε:

στις βουλευτικές σύριζα ψήφισαν οι εξαθλιωμένοι από την πολιτική της νουδούλας σου, παλίκαρε. Ελπίζοντας να μην τους πιούν και το υπόλοιπο αίμα που τους έμεινε.
Ουδείς πλέον ελπίζει σε διορισμούς. Όσοι αποσκοπούν σ' αυτό ψήφισαν ΝΔ και πασοκ (πάλι). Και ήταν αρκετοί.

Καταρχάς τα ΣΟΥ δίπλα από κάποιο κόμμα όταν απευθύνεσαι σε μένα κομμένα. :D
Τώρα όσο για αυτό που έγραψες …. οι εξαθλιωμένοι από την πολιτική της νουδούλας…το νήμα αναφέρεται σε Δ.Υ .Υπάρχουν τέτοιοι ΔΥ; Γιατί το 1.500.000 άνεργοι είναι από τον Ιδιωτικό τομέα
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Απρ 2015, 12:01

Οι εκπαιδευτικοί ΔΥ δεν είναι? 40% μείωση στην μισθό του νεοδιοριστου (που έχει περισσότερο από τον καθένα ανάγκη τα χρήματα, γιατί διορίζεται κατά κανόνα στου διαόλου τη μάνα). Από χιλιάρικο, 650. Οχι, δεν έπαθαν τίποτα.
Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι.
Αυτοί που δεν έπαθαν τίποτα, είναι κάτι παλαίουρες του Δημοσίου, κάτι τύποι/φακλάνες πρωτοκολλατζούδες διορισμένες σε ΟΤΑ με απολυτήριο Λυκείου (και αν). Αυτοί είναι άθικτοι, και κατά πάσα πιθανότητα, αν επανέθλει η νδοσόκ, αυτοί μια χαρά θα κρηροδοτήσουν στους κανακάρηδες και στις κανακάρισσές τους τις θέσεις τους.
Αυτοί (ή τα τέκνα τους) είναι οι αναγνώστες του σάπιταλ, και οι θαμώνες του σιχαμένου βόρθουμ.
Μην πώ και νικ τώρα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Απρ 2015, 12:06

Kauldron έγραψε:Οι εκπαιδευτικοί ΔΥ δεν είναι? 40% μείωση στην μισθό του νεοδιοριστου (που έχει περισσότερο από τον καθένα ανάγκη τα χρήματα, γιατί διορίζεται κατά κανόνα στου διαόλου τη μάνα). Από χιλιάρικο, 650. Οχι, δεν έπαθαν τίποτα.
Αυτοί που δεν έπαθαν τίποτα, είναι κάτι παλαίουρες του Δημοσίου, κάτι τύποι/φακλάνες πρωτοκολλατζούδες διορισμένες σε ΟΤΑ με απολυτήριο Λυκείου (και αν). Αυτοί είναι άθικτοι, και κατά πάσα πιθανότητα, αν επανέθλει η νδοσόκ, αυτοί μια χαρά θα κρηροδοτήσουν στους κανακάρηδες και στις κανακάρισσές τους τις θέσεις τους.
Αυτοί (ή τα τέκνα τους) είναι οι αναγνώστες του σάπιταλ, και οι θαμώνες του σιχαμένου βόρθουμ.
Μην πώ και νικ τώρα.

:nono: :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 13 Απρ 2015, 12:17

Kauldron έγραψε:Οι εκπαιδευτικοί ΔΥ δεν είναι? 40% μείωση στην μισθό του νεοδιοριστου (που έχει περισσότερο από τον καθένα ανάγκη τα χρήματα, γιατί διορίζεται κατά κανόνα στου διαόλου τη μάνα). Από χιλιάρικο, 650. Οχι, δεν έπαθαν τίποτα.
Μην πώ και νικ τώρα.

Ειπα εγω πουθενα οτι δεν ειχανε μειωσεις???? Βρε Kauldron γιατι συνεχιζεις να βαζεις κουβεντες στο στομα μου που δεν ειπα;
Πινεις κατι??? :D
Εγω μιλαω για το βολεμα,για το οτι μηνας μπαινει μηνας βγανει ο μισθος πεφτει,και το οτι δεν εχουν να ανησυχουν για το αν τη Δευτερα που θα πανε -οσοι πηγαινουν ΚΑΘΕ μερα :D - θα ειναι ανοιχτο το μαγαζι που δουλευουν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”