Παραμύθια για γέλια και κλαματα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Παραμύθια για γέλια και κλαματα

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Δεκ 2021, 16:52

Παιδί ο πατέρας μου μας είχε γεμίσει σοβιετικά βιβλία, τ ανοίγω τώρα και ξεκαρδιζομαι με τις αστειοτητες που διαβάζω.

Έχω μια σοβιετική εγκυκλοπαίδεια θεματική Παγκοσμια Εγκυκλοπαιδεια των νέων δέκα τόμοι κάθε τόμος 1.000 και πάνω σελιδες εκδόσεις Ακαδημαϊκές εκδόσεις γνήσια αντιγραφή της Ακαδημίας παιδαγωγικών επιστημών της ΡΣΟΣΔ

Συγκεντρωθείτε να διασκεδάσουμε.

IMG_20211222_164237_475.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Παραμύθια για γέλια και κλαματα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Δεκ 2021, 16:54

:violi: :violi: :violi:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Δεκ 2021, 20:40

pluton έγραψε:Παιδί ο πατέρας μου μας είχε γεμίσει σοβιετικά βιβλία, τ ανοίγω τώρα και ξεκαρδιζομαι με τις αστειοτητες που διαβάζω.

Έχω μια σοβιετική εγκυκλοπαίδεια θεματική Παγκοσμια Εγκυκλοπαιδεια των νέων δέκα τόμοι κάθε τόμος 1.000 και πάνω σελιδες εκδόσεις Ακαδημαϊκές εκδόσεις γνήσια αντιγραφή της Ακαδημίας παιδαγωγικών επιστημών της ΡΣΟΣΔ

Συγκεντρωθείτε να διασκεδάσουμε.

IMG_20211222_164237_475.jpg

βαλε πραγμα πλουτων !!!! να ξεσκιστουμε στο γελιο :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Δεκ 2021, 08:10

IMG_20211223_080833_923.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Κοινωνία”