Στα πλαίσια της υπάρχουσας διάταξης του υπ παιδείας περί αξιολόγησης της σχολικής μονάδος
το τμήμα μου, με οργανωτή εμένα
έφτιαξε μνημόνιο συνεργασίας με γνωστή εταιρία του χώρου με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας και σε αντάλλαγμα να προωθούν τους μαθητές μας στην αγορά εργασίας.
Όπως καταλαβαίνετε αυτό αποτελεί σπάσιμο του ταμπού εδώ και δεκαετίες , στη δημόσια εκπαίδευση , είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει πανελλήνια.
Στην εκδήλωση της παρουσίασης θα παρευρίσκονται όλοι οι πολιτικοί του δήμου, αλλά και η ηγεσία του υπ παιδείας μέχρι και η υπουργός..
βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας εκπαίδευσης κύριοι και ελπίζω να ζήσω μετά απο αυτό να σας εξιστορήσω τι έγινε
πάντως ήδη οι αντιδράσεις έχουν αρχίσει να με ..γαζώνουν με προσωπικά μηνύματα στο φβ
Η βόμβα ερίφθη...
-
vallon
- Supreme poster

Η βόμβα ερίφθη...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Η βόμβα ερίφθη...
Συγχαρητηρια vallon, καλη δυναμη!
.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
vallon
- Supreme poster

Εχει να πέσει γερό ξύλο βέβαια..
αλλά ελπίζω ότι θα το αντέξω
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

vallon έγραψε:Στην εκδήλωση της παρουσίασης θα παρευρίσκονται όλοι οι πολιτικοί του δήμου, αλλά και η ηγεσία του υπ παιδείας μέχρι και η υπουργός..
Συγχαρητήρια!
Αυτό το τελευταίο βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό...

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:Εχει να πέσει γερό ξύλο βέβαια..
θα το αντεξεις και αυτο και αλλα πολλα αφου τα εκανες τα εμβολια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

vallon έγραψε:με γνωστή εταιρία του χώρου
Ποιος ειναι αυτος ο χωρος ξεχασες να γραψεις
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
denplirono
- Extreme poster

Adminović έγραψε:vallon έγραψε:Στην εκδήλωση της παρουσίασης θα παρευρίσκονται όλοι οι πολιτικοί του δήμου, αλλά και η ηγεσία του υπ παιδείας μέχρι και η υπουργός..
Συγχαρητήρια!
Αυτό το τελευταίο βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό...
μονον απο το τελευταιο εμενα δε μου αρεσει....καλο το concept αλλα αφου μαζευτηκαν οι λυκοι λυκοι γυρω γυρω, μονον μια συμβουλη θα σου δωσω, ΑΝ μου το επιτρεψεις φυσικα. Αγαπητε μου πιο πολυ απο ολα θα προσεχεις τον πισινό σου και κυριολεκτώ....αυτά

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
vallon
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:με γνωστή εταιρία του χώρου
Ποιος ειναι αυτος ο χωρος ξεχασες να γραψεις
Δεν γίνεται...

0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Οκ δεκτο
Αλλα προσπαθω να καταλαβω
Εκανες συμφωνια με μια εταιρεια
Το τμημα σου θα δωσει καποια τεχνογνωσια σε μια εταιρεια και αυτη ως ανταλλαγμα θα προωθει τους μαθητες στην αγορα εργασιας;
Το τμημα σου θα δωσει καποια τεχνογνωσια σε μια εταιρεια και αυτη ως ανταλλαγμα θα προωθει τους μαθητες στην αγορα εργασιας;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
vallon
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οκ δεκτο
Ανάποδα
η εταιρία μας δίνει την δική τους τεχνολογία και τα προϊόντα της κι εμείς εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας σε αυτά, στα πλαίσια πάντα της ορθής υλοποίησης των φεκ του υπουργείου.
Αρα η εταιρία απολαμβάνει το προνόμιο, να βγαίνουν μαθητές εκπαιδευμένοι άμεσα στα προϊόντα της.
Είναι η υλοποίηση του νεοφιλ σχεδίου του φρίντμαν για την εκπαίδευση σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις.
Η εταιρία λοιπόν αναλαμβάνει να προωθήσει τους απόφοιτους μας στο κανάλι των συνεργατών της και γενικά να μεριμνήσει για την εργασιακή αποκατάστασή τους
Ολο αυτό το σχέδιο εφαρμόζεται με δικαιολογία την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων που έγινε τους προηγούμενους μήνες το μήλο της έριδος μέσα στον εκπαιδευτικό κόσμο με αποχές κλπ.
Είναι φυσικά η πρώτη φορά που εφαρμόζεται κάτι τέτοιο , δεν έχει τολμήσει κανείς να το κάνει επίσημα με υπογραφές . Θα μου πεις , για να το στήσεις και να το υπογράψεις και να το διαφημίσεις έτσι θέλει και μια σχετική τεχνογνωσία, ποιος απλός καθηγητής θα το είχε αυτό;
αλλά έχει γέλιο ...
σκέφτομαι ότι με αυτό τον τρόπο θα αναγκαστούν όλα τα ΕΠΑΛ να ανοιχτούν και να συνάψουν σχέσεις με την αγορά εργασίας και τις ιδιωτικές εταίρες.
Με άλλα λόγια αγαπητό νεοφίλι , άνοιξα την κερκόπορτα της εκπαίδευσης και περιμένω τώρα το συνδικαλιστικό κίνημα να με αρπάξει από το σβέρκο και να γίνει χαμός.
Δεν με πειράζει όμως γιατί με ενδιαφέρει πρώτα απ όλα να αλλάξω αυτή την βαρετή εικόνα της δημόσιας εκπαίδευσης.
0 .