Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 15:07

Εικόνα

Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική και ήδη κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200.

Το σχέδιο της πυροσβεστικής περιελάμβανε δύο κινήσεις. Τα πρώτα αεροπλάνα που έφθασαν να κάνουν ρίψεις νερού μπροστά από την πυρκαγιά για να επιβραδύνουν την ταχύτητα επέκτασής της και ακολούθως το ρωσικό πυροσβεστικό να χτυπήσει το μέτωπο από πίσω για να μετριαστεί η ένταση του πύρηνου κύματος. Μετά την εφαρμογή των ταυτόχρονων αυτών πληγμάτων φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα καθώς δημιουργήθηκαν ελπίδες ελέγχου του μετώπου.
Ο καπνός άλλαξε χρώμα και από σκούρο μαύρο (δείγμα ότι καίγονταν βιομηχανικά στοιχεία ή λάδια από υποσταθμούς μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος) έγινε γκρι. Το στοιχείο αυτό ενίσχυσε τις αρχικές ελπίδες ότι η φωτιά θα χτυπηθεί αποφασιστικά πριν λάβει επικίνδυνες διαστάσεις για τον αστικό ιστό.

Ωστόσο, λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι η φωτιά φαίνεται να αναζοπυρώνεται, ο καπνός να αλλάζει πάλι χρώμα και να επεκτείνεται παρά την αρχική ανάσχεση.

https://www.zougla.gr/greece/article/pi ... -sto-tatoi
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 16:11

Οι ανίκανοι της Πολ προστασίας θα αφήσουν να κάνουν ακόμα και τα βασιλικά κτήματα . Ελλάδα στο έλεος της καταστροφής
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 16:19

Εάν η φωτιά περάσει την εθνική προς αγ Στέφανο θα έχουμε πολύ δύσκολη νύχτα....
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 16:34

Καμία υδροφόρα δεν υπάρχει; Τι κάνουν οι δήμοι; Η πυροσβεστική; Όλοι περιμένουν να κάνουν τα πευκα; Πάλι θα πουλάνε οικόπεδα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2021, 16:38

λιωνουν τα πευκα λιωνει και το κορμι μαζι και ο εγκεφαλος αν συνεχιστεί η φωτια θα εχω σοβαρο προβλημα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 16:43

Ρε σεις θα κάνει κόσμος έτσι όπως πάει ..πάει για εθνική, αν περάσει απέναντι θα γίνει χαμός
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 16:44

nemo έγραψε:λιωνουν τα πευκα λιωνει και το κορμι μαζι και ο εγκεφαλος αν συνεχιστεί η φωτια θα εχω σοβαρο προβλημα

Που βρίσκεσαι ρε; Φύγε να σωθείς
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 03 Αύγ 2021, 16:45

Ναι αλλά στο Μάτι...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2021, 16:46

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:λιωνουν τα πευκα λιωνει και το κορμι μαζι και ο εγκεφαλος αν συνεχιστεί η φωτια θα εχω σοβαρο προβλημα

Που βρίσκεσαι ρε; Φύγε να σωθείς

εγω ειμαι μακρια ακομη αλλα για το καλυβι θα αρχισω να ανησυχω αν περασει προς τα κατω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 17:38

εδώ ο κόσμος καίγεται και ο καθένας ότι νάναι
δεν υπάρχει περίπτωση να σβήσει φωτιά έτσι
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”