nemo έγραψε:τι δουλεια ειχε ενας νορμαλ ελλην να βρει ενα πολυπολιτισμικο τυχαιο δημιουργημα
δε του φτανανε οι χοντροκωλες αρβανιτισες και οι αρχοντισες καραγκουνισες;
οι νησιώτισσες; οι βλαχες;
οποτε καταληγουμε οτι ηταν αριστερος και σαν ολους τους αριστερους ηταν και χαζος
και μαλιστα χωρις ενσυναισθηση και φαντασια αφου κατεληξε σε φονο
οπως το ειπε ενας ποιητης αγγλος -ενας ισχυρος ηλιθιος
Εντάξει ρε παπάρα, είπαμε να γράφουμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα αλλά εσύ το τερμάτισες.
Ξεπέρασες και τον Πλούτωνα σε ασυναρτησίες.
Αναφαίρετο δικαίωμα της γυναίκας ρε ελληνόφωνε κάφρε, όπως και του άντρα, είναι το να τερματίσει την όποια σχέση όποτε θέλει και χωρίς καμιά εξήγηση αν έτσι γουστάρει.
Ο λόγος που θα το κάνει αυτό μια γυναίκα μας είναι αδιάφορος (στα παπάρια μας δλδ φύγει ή μείνει) αλλά και καθ΄όλα σεβαστός γιατί δεν είναι ιδιοκτησία μας.
Δεν τη σκοτώνουμε επειδή θα μας πάρει τα παιδιά ούτε επειδή μας παντρεύτηκε για τα λεφτά μας και μετά μας λέει μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι ή ότι σε θεωρώ πλέον μαλάκα και πάω να μείνω με τη μάνα μου.
Η ευθύνη σε αυτή την περίπτωση είναι δική μας αφού δεν είμαστε ικανοί να δούμε από πριν το χαρακτήρα και τα κίνητρα της και της ζητάμε εκ των υστέρων τα ρέστα.
Οπότε τη βοηθάμε κιόλας να φτιάξει τη βαλίτσα της, της καλούμε και ταξί και μετά αν αισθανόμαστε ότι μας έπιασε μαλάκες κοπανάμε τη δική μας κεφάλα στον τοίχο προς γνώση και συμμόρφωση.
Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τη βρίζουμε, δεν τη δέρνουμε και δεν τη σκοτώνουμε είτε πρόκειται για αχάριστη είτε για οτιδήποτε άλλο.
Ας πάει στο καλό και εμείς, όπως και αυτή, πάμε για άλλα καλύτερα.