Η Μπεκατωρου ανοιξε τον ασκο του Αιολου

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Η Μπεκατωρου ανοιξε τον ασκο του Αιολου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2021, 09:09

Εκ του αποτελεσματος η φαση του ελληνικου metoo κρινεται επιτυχημενη. Αν δεν ειχε μιλησει πριν 1,5 μηνα, τοτε ουτε ο Λιγναδης ουτε αλλοι ''θεατρανθρωποι'' θα ειχαν ξεσκεπαστει και θα συνεχιζαν τις ζωες τους απροσκοπτοι ενω τα θυματα τους θα εμεναν αδικαιωτα. Τωρα τουλαχιστον υπαρχει μια ελπιδα για δικαιοσυνη.

Οσο για την κυβερνηση των ''αριστων'', οταν διοριζουν ατομα σαν τον Λιγναδη στο Εθνικο Θεατρο και εχουν ανωμαλους σαν τον Ν. Γεωργιαδη για συμβουλους καταλαβαινεις τι σκατιλα υπαρχει σε αυτο το κομμα και ποσους αλλους αρρωστους και εγκληματιες μπορει να εχουν στις ταξεις τους και σε κυβερνητικες θεσεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Μπεκατωρου ανοιξε τον ασκο του Αιολου

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Φεβ 2021, 19:22

θα συμφωνουσα αν επιανες ολα τα κομματα αλλα μεχρι στιγμης τα ονοματα που ακουγονται ειναι αριστεριστικης ιδεολογια
ο συγκεκριμενος ειχε κολλησει στο τοιχο του το -οι ναζι στην φυλακη μη πω οτι απο αριστερα ερχονται ολες οι ανωμαλιες
να που ολα πληρωνονται εδω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Φεβ 2021, 20:00

που να μας περασει στο μυαλο οτι αυτοι οι θεατρανθρωποι ειναι αντιφασιστες και αριστεριστες

Euz4_hSXAAMqs8V.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Φεβ 2021, 03:26

Ερώτηση
η Μπεκατώρου είναι κομματικά ανήκουσα στην νέα δημοκρατία ή οχι;
σοβαρά ρωτά και έχω αυτή την απορία
Μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι την στήριξαν στις καταγγελίες της ο υφυπουργός αθλητισμού; ή κάποιος άλλος;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Φεβ 2021, 04:17

vallon έγραψε:Ερώτηση
Μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι την στήριξαν στις καταγγελίες της ο υφυπουργός αθλητισμού; ή κάποιος άλλος;

Ολη η φαση (κι οχι μονο η συγκεκριμενη) μυριζει inside job καραμανλικων. Το ελεγα αυτο στον Πλουτωνα αλλα ειναι too dumb για να καταλαβει το τι παιζει στο κομμα του.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Φεβ 2021, 06:57

ВладимирВладимирович έγραψε:

Ολη η φαση (κι οχι μονο η συγκεκριμενη) μυριζει inside job καραμανλικων. Το ελεγα αυτο στον Πλουτωνα αλλα ειναι too dumb για να καταλαβει το τι παιζει στο κομμα του.

Κάτι σαν τέτοιο μυρίζει όμως ας μην ξεχνάμε ότι η μενδώνη είναι το πουλέν του σαμαρά, την οποία επέβαλε στον κούλη ο παταμπούκαλος
μήπως το σύστημα εξουσίας κούλης καθαρίζει το τοπία απο τους παρείσακτους σαμαρικούς;
δηλ δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλη αυτή η σαπίλα κούλης τον έπιασε καμιά πρεμούρα να φτιάξει την ηθική ζωή της χώρας..
εδώ μιλάμε για τον αρχιμαφιόζο
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Φεβ 2021, 08:03

vallon έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ολη η φαση (κι οχι μονο η συγκεκριμενη) μυριζει inside job καραμανλικων. Το ελεγα αυτο στον Πλουτωνα αλλα ειναι too dumb για να καταλαβει το τι παιζει στο κομμα του.

Κάτι σαν τέτοιο μυρίζει όμως ας μην ξεχνάμε ότι η μενδώνη είναι το πουλέν του σαμαρά, την οποία επέβαλε στον κούλη ο παταμπούκαλος
μήπως το σύστημα εξουσίας κούλης καθαρίζει το τοπία απο τους παρείσακτους σαμαρικούς;
δηλ δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλη αυτή η σαπίλα κούλης τον έπιασε καμιά πρεμούρα να φτιάξει την ηθική ζωή της χώρας..

Ο Λιγναδης λογικα ηταν επιλογη του ιδιου του Μητσοτακη εξ ου και η προσπαθεια συγκαλυψης του σκανδαλου. Δεν εχει λογο ο Μητσοτακης να προκαλεσει τοσο μεγαλο ντορο με τεραστιο πολιτικο κοστος για την ΝΔ απλα για να χτυπησει τον τελειωμενο Σαμαρα. Για τον κοσμο δεν υπαρχουν ''σαμαρικοι'', ''καραμανλικοι'' κλπ, για τον κοσμο υπαρχει η ΝΔ και τωρα βλεπει οτι διορισαν εναν παιδεραστη στο Εθνικο Θεατρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Φεβ 2021, 10:18

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:Κάτι σαν τέτοιο μυρίζει όμως ας μην ξεχνάμε ότι η μενδώνη είναι το πουλέν του σαμαρά, την οποία επέβαλε στον κούλη ο παταμπούκαλος

Ο Λιγναδης λογικα ηταν επιλογη του ιδιου του Μητσοτακη εξ ου και η προσπαθεια συγκαλυψης του σκανδαλου. Δεν εχει λογο ο Μητσοτακης να προκαλεσει τοσο μεγαλο ντορο με τεραστιο πολιτικο κοστος για την ΝΔ απλα για να χτυπησει τον τελειωμενο Σαμαρα. Για τον κοσμο δεν υπαρχουν ''σαμαρικοι'', ''καραμανλικοι'' κλπ, για τον κοσμο υπαρχει η ΝΔ και τωρα βλεπει οτι διορισαν εναν παιδεραστη στο Εθνικο Θεατρο.

Δεν πάτε να κάνετε καμιά επίσκεψη στη μούμια του Λένιν μπας και συνέλθετε;

Ποια συγκάλυψη λέτε; Από την πρώτη μέρα του έδωσε πόδι, πως το λέτε εσείς οι προοδευτικοί έφαγε πόρτα, ξου, έξω πο@στη από την παράγκα, τον πούλο, τι δεν καταλαβαίνετε;

Κοντογιαννίδης: «Τον γερό... σεισμό ακόμα δεν τον έχουμε ακούσει»
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Φεβ 2021, 11:09

αυτο που λενε μας φτυνουν και μεις λεμε οτι βρεχει ε!!!! λαχου;
-δεν λεμε οτι δεν υπαρχουν ανωμαλιστες στην νδ αφου ειναι θεσμος αλλα τα ποσοστα ειναι μικροτερα αφου ο θεσμος
της αριστερας ειναι μεγαλυτερος απο την νδ

και δεν ειναι τυχαιο που ο λαος οταν ακουει για αριστερα καλυπτει τον γκωλο του
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Φεβ 2021, 15:00

ВладимирВладимирович έγραψε:

απλα ξεχείλισε ο βοθρος και στεγνωσε οικονομικα δεν εχει να κανει ουτε με δεξια ουτε με αριστερα
και απλα εμεις που τα λεγαμε απο χρονια για την υποκρισια γελαμε τωρα
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”