Γιώργος Θαλάσσης
4 ώρ. ·
Κύριε Χρυσοχοΐδη,
Οργανώσατε σχέδιο αποκλεισμού των δρόμων γύρω από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Και όλα αυτά τα κάνετε, για να μας προστατέψετε, για να προστατέψετε εμένα, που ανήκω σε ευπαθή ομάδα.
Πράγματα ανήκω σε ευπαθή, σε πολύ ευπαθή ομάδα, με τη σημασία που δίνετε εσείς. Αλλά ανήκω και σε μια άλλη πολύ ευπαθή ομάδα με τη σημασία του ευ πάσχω, αλλά και του ευ πράττω, σημασίες που εσείς αγνοείτε. Ευ πάσχω και ευ πράττω, κύριε Χρυσοχοΐδη, γιατί νοιάζομαι όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους συνανθρώπους μου και όλη την κοινωνία, για τους νεκρούς κάθε μέρα, για τους άρρωστους, για το νοσηλευτικό προσωπικό, για τα παιδιά που είναι κλεισμένα στο σπίτι, για τους άνεργους και τους σκληρά εργαζόμενους, για όλους εκείνους για τους οποίους δεν προβλέπεται κρεβάτι στον 9ο όροφο του Ευαγγελισμού, ούτε C 130.
Εγώ ανήκω σε ευπαθή ομάδα, δεν φωτογραφίζομαι ημίγυμνος, για να επιδεικνύω τα κάλλη μου, ούτε είμαι κομψός, ούτε ντύνομαι κομψά. Ένας γέρος είμαι, που νοιάζεται για τους γύρω του. Βλέπετε, εγώ δεν φορώ άμφια, δεν είμαι ο πρωθυπουργός, για να βγάζω ομαδικές φωτογραφίες χωρίς μάσκα, δεν είμαι κανένας περιφερειάρχης, για να συγχρωτίζομαι με άλλους ανθρώπους και να τους αγγίζω, ενώ είμαι θετικός στον ιό. Τίποτε από όλα αυτά. Ένας γέρος δάσκαλος είμαι που πενθεί για τη δολοφονία του μαθητή του, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ένας γέρος δάσκαλος είμαι που δεν βγαίνει από το σπίτι του, παρά μόνο για να πάει με μάσκα στο γειτονικό φαρμακείο και την Κυριακή θα πάει στο μνημείο του Αλέξανδρου.
Είπε ο κυβερνητικός σας εκπρόσωπος (και ο άλλος...) ότι μπορούμε να πάμε για περίπατο στην Πάρνηθα, γιατί είναι στην Αττική. Στην Αράχωβα δεν μπορούμε να πάμε, γιατί είναι εκτός Αττικής, αλλά μπορούμε να πάμε στην οδό Αραχώβης και να κατηφορίσουμε. Στο Μεσολόγγι δεν μπορούμε να πάμε, αλλά μπορούμε να περπατήσουμε στην οδό Μεσολογγίου.
Αλλά εσείς δεν είστε διατεθειμένος να μας το επιτρέψετε. Όχι για να μας προστατέψετε, αλλά γιατί φοβάστε. Φοβάστε την 6η Δεκεμβρίου και θέλετε να την εξαφανίσετε από το ημερολόγιο. Φοβάστε γιατί δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, φοβάστε γιατί η αστυνομική αυθαιρεσία μεγαλώνει συνεχώς. Φοβάστε γιατί ήδη έχουν υπογράψει 2000 άνθρωποι και υπογράφουν συνεχώς. Φοβάστε, γιατί εκτός από τη Μάγδα Φύσσα έχει υπογράψει και ο πατέρας του Βασίλειου Μάγγου. Φοβάστε, γιατί ούτε ευ πάσχετε, ούτε ευ πράττετε.
Γιώργος Θαλάσσης
https://www.facebook.com/tomyaloeinaios ... 3704298345
Γιώργος Θαλάσσης
-
vallon
- Supreme poster

Γιώργος Θαλάσσης
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Γιώργος Θαλάσσης
Είδα υπογραφή σαν γέρος δάσκαλος εκτέλεση στο ένα μέτρο .Η βράσιμο σε χαμηλή φλόγα για να το καταλάβει επισης και κινέζο βασανιστήριο στον βάλλουν που το μετέφερε για να μας αλλάξει τα φώτα Γιατί ζείτε..?
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Γιατί δεν τον πλησίασε ακόμη ο Κοροναιος ..? φερτε μου ενα μεγαλο φορτιο του ιου και να τους παω
δεν θα λυπηθω κανενα γεροντι και νεο υσ,,,μολις το διαβασα απο το κινητο κοντεψα να τρελαθω
δεν διαδηλωνει ο ψαρας ο κυνηγος και τοσες αλλες ειδικοτητες και θα κατεβουν οι τρελοι και παλαβοι
να διαδηλωσουν και μετα να σκουζουν γιατι κολλησαν τον ιο ..ψοφο εδω και τωρα
δεν θα λυπηθω κανενα γεροντι και νεο υσ,,,μολις το διαβασα απο το κινητο κοντεψα να τρελαθω
δεν διαδηλωνει ο ψαρας ο κυνηγος και τοσες αλλες ειδικοτητες και θα κατεβουν οι τρελοι και παλαβοι
να διαδηλωσουν και μετα να σκουζουν γιατι κολλησαν τον ιο ..ψοφο εδω και τωρα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

τον ειδα στο φεις πρεπει να ειναι μεγαλο βλημα αερος εδαφους
θα μεταφερω μερικα ηταν και τεως επι συριζ σε μια θεση στην βουλη ο βρομογερος η γλιτσα
Γιώργος Θαλάσσης
Χθες στις 11:47 π.μ. ·
Της Αγίας Βαρβάρας σήμερα και γιορτάζει το πυροβολικό!
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλα τα μουλάρια του πυροβολικού.
Γιώργος Θαλάσσης
Χθες στις 3:41 π.μ. ·
Τα Νικολοβάρβαρα το κρύο δυναμώνει,
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.
Καλά Νικολοβάρβαρα!
Stavroula Kar
Σας άκουσα με πολλή συγκίνηση. Δάσκαλοι και Άνθρωποι σας εσάς φυλάνε -ακόμα- Θερμοπύλες....
ποσο δικιο ειχε ο λιαντινης οταν ελεγε οτι η φαρα των εκπαιδευτικων επρεπε να ειχαν κρεμαστει
διαβαστε τι γραφει ενα ακομη εκπαιδευτικο βλημα
Αικατερίνη Παυλάκη
Γιώργος ΘαλάσσηςΜιας και το μνημονευσατε, δουλευα εκεί για κάποια χρόνια. Πάντα κατεβάζαμε εμείς οι καθηγητές τα παιδιά τα παιδιά στην πορεία μνήμης και πάντα με τη συναίνεση των γονέων. Πώς έγινε και μέσα σε αυτά τα χρόνια συντηρητηκοποιηθηκε τόσο πολύ η κοινωνία μας και πέρασε στο δημόσιο λόγο η άποψη ότι η δουλειά των μαθητών είναι μόνο το διάβασμα είναι κάτι που με θλίβει αφόρητα.
δεν εχω υπομονη να διαβασω και να μεταφερω ο τυπος πρεπει να ειναι το μελος 71 που ειχαμε παλια
ειναι και βλημα και φανατικος
θα μεταφερω μερικα ηταν και τεως επι συριζ σε μια θεση στην βουλη ο βρομογερος η γλιτσα
Γιώργος Θαλάσσης
Χθες στις 11:47 π.μ. ·
Της Αγίας Βαρβάρας σήμερα και γιορτάζει το πυροβολικό!
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλα τα μουλάρια του πυροβολικού.
Γιώργος Θαλάσσης
Χθες στις 3:41 π.μ. ·
Τα Νικολοβάρβαρα το κρύο δυναμώνει,
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.
Καλά Νικολοβάρβαρα!
Stavroula Kar
Σας άκουσα με πολλή συγκίνηση. Δάσκαλοι και Άνθρωποι σας εσάς φυλάνε -ακόμα- Θερμοπύλες....
ποσο δικιο ειχε ο λιαντινης οταν ελεγε οτι η φαρα των εκπαιδευτικων επρεπε να ειχαν κρεμαστει
διαβαστε τι γραφει ενα ακομη εκπαιδευτικο βλημα
Αικατερίνη Παυλάκη
Γιώργος ΘαλάσσηςΜιας και το μνημονευσατε, δουλευα εκεί για κάποια χρόνια. Πάντα κατεβάζαμε εμείς οι καθηγητές τα παιδιά τα παιδιά στην πορεία μνήμης και πάντα με τη συναίνεση των γονέων. Πώς έγινε και μέσα σε αυτά τα χρόνια συντηρητηκοποιηθηκε τόσο πολύ η κοινωνία μας και πέρασε στο δημόσιο λόγο η άποψη ότι η δουλειά των μαθητών είναι μόνο το διάβασμα είναι κάτι που με θλίβει αφόρητα.
δεν εχω υπομονη να διαβασω και να μεταφερω ο τυπος πρεπει να ειναι το μελος 71 που ειχαμε παλια
ειναι και βλημα και φανατικος
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Αικατερίνη Παυλάκη
πως εγινε βλακα και πτωχευσαμε ; και ολοκληρος εκπαιδευτικος δεν πηρες χαμπαρι και το γραφεις κιολας
πως συντηρητηκοποιηθηκαμε βρε αρχιβλακα ; ποσα κακόμοιρα παιδια κατεστρεψες νοητικα;
ποια ειναι βρε ζώων η δουλεια των μαθητων αν οχι η γνωση; δηλαδη βρε ζων θα εχουμε ακομη διαδηλωσεις
και πορειες γιατι καποτε πριν 20 χρονια ενας αστυνομικος σκότωσε εναν μαθητη που του πετουσε πετρες
και μπουκαλια μπυρας; και γιατι βρε ζωων δεν κανατε ποτε μια πορεια μια διαδηλωση για καποιον μαθητη
που εκανε κατι για την συλλογικοτητα εναν μαθητη που ξεπερασε την ανθρωπινη φυση
-δεν μπορω αλλο εκεινο που με πληγωνει παντα ειναι ανθρωπινη βλακεια απο οπου και να προερχεται
πως εγινε βλακα και πτωχευσαμε ; και ολοκληρος εκπαιδευτικος δεν πηρες χαμπαρι και το γραφεις κιολας
πως συντηρητηκοποιηθηκαμε βρε αρχιβλακα ; ποσα κακόμοιρα παιδια κατεστρεψες νοητικα;
ποια ειναι βρε ζώων η δουλεια των μαθητων αν οχι η γνωση; δηλαδη βρε ζων θα εχουμε ακομη διαδηλωσεις
και πορειες γιατι καποτε πριν 20 χρονια ενας αστυνομικος σκότωσε εναν μαθητη που του πετουσε πετρες
και μπουκαλια μπυρας; και γιατι βρε ζωων δεν κανατε ποτε μια πορεια μια διαδηλωση για καποιον μαθητη
που εκανε κατι για την συλλογικοτητα εναν μαθητη που ξεπερασε την ανθρωπινη φυση
-δεν μπορω αλλο εκεινο που με πληγωνει παντα ειναι ανθρωπινη βλακεια απο οπου και να προερχεται
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν προκειται ποτε να παμε εστω λιγο μπροστα οταν οι εκπαιδευτικοι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα
σε ενα τομεα μονο πρεπει να δωσει προσοχη μια κυβερνηση στους εκπαιδευτικους
πρεπει να διωχτουν οι περισσοτεροι και να τους απαγορεύουν τα πολιτικα στους υπολοιπους
μας φτανει η αριστεια που διδασκεται στην αρχαια μας ιστορια απο εκει ο μαθητης θα παρει οτι του χρειαζεται
για να γινει ενας σωστος πολιτης και ενας σωστος ανθρωπος
ποτε δεν το περιμενα να το ομολογουν οι ιδιοι οτι κανουν πολιτικη κατηχηση στα παιδια
σε ενα τομεα μονο πρεπει να δωσει προσοχη μια κυβερνηση στους εκπαιδευτικους
πρεπει να διωχτουν οι περισσοτεροι και να τους απαγορεύουν τα πολιτικα στους υπολοιπους
μας φτανει η αριστεια που διδασκεται στην αρχαια μας ιστορια απο εκει ο μαθητης θα παρει οτι του χρειαζεται
για να γινει ενας σωστος πολιτης και ενας σωστος ανθρωπος
ποτε δεν το περιμενα να το ομολογουν οι ιδιοι οτι κανουν πολιτικη κατηχηση στα παιδια
0 .
-
nemo
- Supreme poster

το τελευταιο μιας ακολουθου του θαλασης ---περα απο βληματα ειναι και ανιστόρητη οταν λεει για μουλαρια επι χουντας
ρε ΠΛΟΥΤΩΝ ειχε μουλαρια η χουντα;
Ταράντα Μπαμπού
Να ξέρετε όμως ότι και επί χούντας ακόμη όλοι οι αντιστεκομενοι υποχρεωτική θητεία στο στρατό
στα μουλάρια .Το
τμήμα των μουλαραδων ήταν το πιο μορφωμένων.
ρε ΠΛΟΥΤΩΝ ειχε μουλαρια η χουντα;
Ταράντα Μπαμπού
Να ξέρετε όμως ότι και επί χούντας ακόμη όλοι οι αντιστεκομενοι υποχρεωτική θητεία στο στρατό
στα μουλάρια .Το
τμήμα των μουλαραδων ήταν το πιο μορφωμένων.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

nemo έγραψε:δεν διαδηλωνει ο ψαρας ο κυνηγος και τοσες αλλες ειδικοτητες
Διαδηλωνουν αυτοι που εχουν κοτσια, πηξε λεφτερα

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:nemo έγραψε:δεν διαδηλωνει ο ψαρας ο κυνηγος και τοσες αλλες ειδικοτητες
Διαδηλωνουν αυτοι που εχουν κοτσια, πηξε λεφτερα
πηζω ελευθερα και οικτίρω την βλακεια και τον νοητικο θανατο τοσων πολλων ανθρωπων

0 .
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Διαδηλωνουν αυτοι που εχουν κοτσια, πηξε λεφτερα
πηζω ελευθερα και οικτίρω την βλακεια και τον νοητικο θανατο τοσων πολλων ανθρωπων
βρε τράβα σε κάνα ψυχίατρο καλύτερα,
δεν μπορεί κάτι θα σου βρει κι εσένα
θα σου δώσει κάνα όμορφο στρογγυλό χαπάκι και θα στρώσεις μια και καλή
πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους. Άσε που μπορεί να είναι και προβοκάτσιες όλα αυτά.
Τελικά όσο πάει αυτή η κοινωνία και τραβάει προς τον εμφύλιο
τι να πει κανείς
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.