Κώστας Τσόκλης : «Έχω ένα είδος απογοήτευσης και θυμού για το πως φέρθηκε η κοινωνία σε διαφορετικές ηλικίες, δηλαδή ένα μωρό παιδί το θεωρούμε άξιο για να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο ή είναι άνθρωπος που χει μια αξία. Έναν γέρο ξέρουμε τι ψάρια έπιασε στη ζωή του. Εγώ αν ήταν να σώσω έναν άνθρωπο στην ηλικία μου, που ζει ακόμα και δεν τα χει χάσει παρά ένα παιδί που δεν ξέρω τι θα γίνει, θα’ σωζα τον γέροντα, γιατί να το ρισκάρω, ο γέρος είναι μια πραγματική αξία…».
«Σκοτώνεις τον Πικάσο για να ζήσει η κυρα Μαρία, ακόμη και αν ο ένας είναι 84 χρονών και η άλλη 17;».
http://www.topontiki.gr/article/417905/ ... FE.twitter
Ένα ερώτημα για τον κορονοιό
-
pluton
- Supreme poster

Ένα ερώτημα για τον κορονοιό
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ένα ερώτημα για τον κορονοιό
Οσοι ειναι αρνητες ας υπογραψουν υπευθυνη δηλωση οτι παραιτουνται απο το δικαιωμα νοσηλειας σε δημοσιες κλινες και ΜΕΘ και ας τους να σπαρταρανε. Ετσι θα αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεια υπερ οσων εχουν πραγματικη αναγκη.
1 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Συμφωνώ αλλα με προϋπόθεση να μην πληρώνουμε τους φορους που αναλογούν σε κρατικές υπηρεσίες υγείας, αφου δεν θα τις χρησημοποιουμε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οσοι ειναι αρνητες ας υπογραψουν υπευθυνη δηλωση οτι παραιτουνται απο το δικαιωμα νοσηλειας σε δημοσιες κλινες και ΜΕΘ και ας τους να σπαρταρανε. Ετσι θα αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεια υπερ οσων εχουν πραγματικη αναγκη.
σου απαντησε καταλληλως και εγω θα συμπληρωσω -περιμενεις να σε σωσει το κουλι;

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Συμφωνώ αλλα με προϋπόθεση να μην πληρώνουμε τους φορους που αναλογούν σε κρατικές υπηρεσίες υγείας, αφου δεν θα τις χρησημοποιουμε.
Ανάθεμά με αν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Συγνωμη, δεν ξερω πως να σ'το πω στα Αλμπανεζικα, γκε-γκε;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ