βασιλικη κατσιφα,οι αλβανοι εκτελεσαν το παιδι μου

Κοινωνικά θέματα.
tsakas
Basic poster
Basic poster

βασιλικη κατσιφα,οι αλβανοι εκτελεσαν το παιδι μου

Δημοσίευσηαπό tsakas » 21 Ιούλ 2020, 10:01

https://www.himara.gr/prosopa/9903-vasi ... -mou-adika

Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις μέρες για τις επετειακές εκδηλώσεις της βάρβαρης τουρκικής εισβολής του 1974 η μητέρα του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Η μάνα του φονευθέντος Βασιλική Κατσίφα φιλοξενήθηκε στην Εκπομπή του Σίγμα Μεσημέρι και Κάτι που παρουσιάζει η Μαρίνα Χατζηκώστα και δήλωσε αρχικά πως η κατάσταση στην Βόρεια Ήπειρο, όπως και στην Κύπρο, είναι παρόμοια. «Είμαστε ομοιοπαθείς. Μας φοβερίζουν και εμάς οι Αλβανοί. Εμείς δεν τους πειράζαμε τίποτα. Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι γηγενείς Έλληνες. […] Είμαστε καθαρά ελληνικά χωριά».

«Το παιδί μου αγαπούσε την σημαία και το έθνος. Δεν έκανε τίποτα πέρα από αυτά και άδικα τον έχουν εκτελέσει. Η σημαία μας ανήκει, το έθνος μας ανήκει. Όλα μας ανήκουν, Έλληνες γεννηθήκαμε και Έλληνες θα πεθάνουμε».

Η κα Βασιλική είπε πως ο Κωνσταντίνος δεχόταν προκλήσεις από ένα Αλβανό αστυνομικό ο οποίος τον απειλούσε με πιστόλι. «Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα. Σήκωσε την σημαία που μας ανήκει και του έλεγε να πάει να την κατεβάσει. Του απαντούσε ''εγώ την ανέβασα, εσύ αν τολμάς κατέβασέ την''».

Το παιδί μου είχε αγάπη για τον Ελληνισμό και την Βόρεια Ήπειρο, για το χωριό και πάντα βοηθούσε. «Και του αφαίρεσαν την ζωή του, ποιοι; Oι Τουρκαλάδες που ήρθαν και μας απειλούσαν και εμένα και τον σύζυγό μου στο σπίτι»
Την χτυπούσαν, όπως είπε, με το κοντάκι μετά της το έβαλαν στον θώρακα και η αστυνομία ανακάτεψε όλο το σπίτι γκρεμίζοντας μέχρι και το τζάκι. «Το παιδί μου δεν πείραξε κανένα. Αν ήθελε θα τους είχε καθαρίσει όλους. Δοξάζω τον θεό που δεν σκότωσε.

Ένας λεβέντης ήταν ο υιός μου.¨Ενας πατριώτης και χαίρομαι που έχω έτσι παιδί. Κλαίω σαν μάνα, μου λείπει το παιδάκι αλλά χαίρομαι που έκανε αυτήν την απόπειρα για τον Ελληνισμό».

Η κα Βασιλική είπε μάλιστα πως περιμένει πολλά και από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την δολοφονία αυτή και είπε πως μέχρι να πεθάνει ζητεί διαφάνεια. Για το καθεστώς της Βορείου Ηπείρου, δήλωσε «Ανάθεμα να έχει ο Ιταλός που έβαλε το σύνορο». Παρομοίασε μάλιστα το καθεστώς της Αλβανίας όπως αυτό της Τουρκίας.

Την καρδιά, την κάνω πέτρα και λέω στο μνήμα του, «Λεβέντη μου θα αντέξω για εσένα. Όπως εσύ ήσουν δυνατός θα είμαι και εγώ». Ο Κωνσταντίνος μου, κατέληξε μεταξύ άλλων, είναι ένα αστέρι στον ουρανό.

Σήμερα η κα Κατσίφα θα παραστεί σε εκδήλωση του Κινήματος Αλληλεγγύη και το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Πηγή: sigmalive.com

0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Re: βασιλικη κατσιφα,οι αλβανοι εκτελεσαν το παιδι μου

Δημοσίευσηαπό tsakas » 21 Ιούλ 2020, 10:09

https://video.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t ... e=5F3A526D

γεια σου ΕΛΛΗΝΑ κωσταντη
0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 21 Ιούλ 2020, 10:19

https://youtu.be/WguP9nS64yA?t=53

αλαφρυ νααναι το χωμα της βορειας ηπειρου που σε σκεπαζει ΕΛΛΗΝΑ κωσταντη
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Ιούλ 2020, 11:35

πραγματικά λυπάμαι για τον άδικο θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα,
και καλά που ανάδειξες αυτό το θέμα γιατί σε πολλούς είναι άγνωστο, εγω δεν το ήξερα.
τι πρέπει να κάνουν οι έλληνες και δεν το έχουν κάνει;
να αποδοθεί δικαιοσύνη, να γίνουν πιο αυστηροί οι έλληνες με τους αλβανούς.

μπορούμε να τιμήσουμε την μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού εάν χτυπήσουμε τους αλβανούς εκει που πονάνε.
να μην δίνουμε εργασία σε αλβανούς και καμία παροχή, ούτε σπίτια να μην τους ενοικιάζουν.
οι αλβανοί να είναι ανεπιθύμητοι στην ελλάδα όπως και οι τούρκοι.
η αστυνομία να δώσει προσοχή στην αλβανική μαφία, να το κάνουν για την τιμή του ελληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα..
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Ιούλ 2020, 12:18

tsakas έγραψε:https://youtu.be/WguP9nS64yA?t=53

αλαφρυ νααναι το χωμα της βορειας ηπειρου που σε σκεπαζει ΕΛΛΗΝΑ κωσταντη

Η αδερφή του Κωσταντή πάντως έκλασε κανονικά τα φασιστάκια και κατέβηκε υποψήφια με το επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων. :yesyes: :yesyes:

2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 21 Ιούλ 2020, 15:19

εκλασε και τα σοσιαλφασιστακια

το σοσιαλφασιστες οι κνιτες το κονομησαν από μας τους ακροαριστερούς την πενταετια 1975-1980

αργοτερα όμως το κνιτες και σοσιαλφασιστες το κονομησαν και οι αριστεροι ακροαριστεροι με

φασιστικη νοοτροπια

δεν μαρεσει να χρησιμοποιω τα καλασε κτλ αν όμως το χρησιμοποιουν οι κνιτες και γω από κοντα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Ιούλ 2020, 15:30

tsakas έγραψε:εκλασε και τα σοσιαλφασιστακια

το σοσιαλφασιστες οι κνιτες το κονομησαν από μας τους ακροαριστερούς την πενταετια 1975-1980

αργοτερα όμως το κνιτες και σοσιαλφασιστες το κονομησαν και οι αριστεροι ακροαριστεροι με

φασιστικη νοοτροπια

δεν μαρεσει να χρησιμοποιω τα καλασε κτλ αν όμως το χρησιμοποιουν οι κνιτες και γω από κοντα

Ναι, αλλά εσείς την παρακαλάγατε, όχι οι κκεκκκκεδες. :pardon:

Κι εγώ ανήκω στο χώρο του Κέντρου, δηλαδή αυτό που προτίμησε και η αδερφή του Κατσίφα. :laugh1: :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 21 Ιούλ 2020, 15:43

οι κεντρώοι ηταν που τσακισαν τα φερέφωνα της μοσκας
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 21 Ιούλ 2020, 18:24

Spark έγραψε:πραγματικά λυπάμαι για τον άδικο θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα,
και καλά που ανάδειξες αυτό το θέμα γιατί σε πολλούς είναι άγνωστο, εγω δεν το ήξερα.
τι πρέπει να κάνουν οι έλληνες και δεν το έχουν κάνει;
να αποδοθεί δικαιοσύνη, να γίνουν πιο αυστηροί οι έλληνες με τους αλβανούς.

μπορούμε να τιμήσουμε την μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού εάν χτυπήσουμε τους αλβανούς εκει που πονάνε.
να μην δίνουμε εργασία σε αλβανούς και καμία παροχή, ούτε σπίτια να μην τους ενοικιάζουν.
οι αλβανοί να είναι ανεπιθύμητοι στην ελλάδα όπως και οι τούρκοι.
η αστυνομία να δώσει προσοχή στην αλβανική μαφία, να το κάνουν για την τιμή του ελληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα..

Lol
Γνώριζες ότι ο τύπος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για διακίνηση ναρκωτικών από Αλβανία στην Ελλάδα; Το ξέρεις ότι όταν εκτελέστηκε ήταν ένοπλος και απειλούσε να σκοτώσει κάποιους πολίτες τηςαλβανιας αλλά και μετά δεν παρέδωσε το όπλο. Η εκτέλεση του δεν ήταν άδικη γιατί ήταν απειλή.
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Ιούλ 2020, 19:04

mister spooky έγραψε:Lol
Γνώριζες ότι ο τύπος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για διακίνηση ναρκωτικών από Αλβανία στην Ελλάδα; Το ξέρεις ότι όταν εκτελέστηκε ήταν ένοπλος και απειλούσε να σκοτώσει κάποιους πολίτες τηςαλβανιας αλλά και μετά δεν παρέδωσε το όπλο. Η εκτέλεση του δεν ήταν άδικη γιατί ήταν απειλή.

πως να ξερω γι αυτόν τι ήταν και τι έκανε. μηπως είμαι ντετεκτιβ να ψαχνω τον κάθε έναν;
και εσύ πως τα ξερεις αυτά; τα διάβασες κάπου; βάλε κανα λινκ αλλά και εκεί πως ξέρουμε οτι γράφουν αλήθεια;
στο πεος μου και οι αλβανοί, δεν θα τους προσφέρω τίποτα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”